tsfanis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Παναγιώτη καλησπέρα και πάλι, Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το rig μου έχει ως εξής: Intel 4790K, Asus Maximus Hero VII, Corsair 8GB 2133, MSI gtx 980, Intel 850 250GB. από vram είμαι καλυμμένος, όμως αν τα 8GB ram δεν επαρκούν δεν είναι τίποτα να πάρω ένα ακόμα ντιμάκι γι'αυτό και η ερώτηση. Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα μιας και ακόμα διορθώνεις πράγματα, Αναμένω μέχρι το επόμενο patch!
panoc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δε θα εχεις προβλημα απο αποψη hardware, ετσι κι αλλιως ειμαστε ολοι (ακομα και στο καινουργιο το special edition) cpu limited. Μνημη δε θα χρειαστεις, εαν εισαι σε win10 θα εισαι hardlimited στα 3.2(tesv.exe) + 4(enbhost). παντα θα διορθωνω πραγματα δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησω -εκτος φυσικα και βαρεθω-. Αυτες τις μερες ασχολουμαι με το SE αν και αυτο θα μου παρει καποιου μηνες. Οποτε δεν υπαρχει λογος να περιμενεις, αλλωστε με 432 mod το ενα τριτο εκ των οποιων scripted ε οσο να'ναι σταθερο 99% δε μπορει να γινει ποσο μαλλον που ειναι mem limited στα 3.2 GB ================================================ Αποψη του Riften Αφιξη στο Rivewood το πρωι Και μια λεπτομερεια που δεν ειχα παρατηρησει μηνες τωρα...! Μυρμήγκια εκοβαν βολτες στο δρομο σε σειρα! Λιγο εξω απο την βορεια γεφυρα του riverwood 2
Balantakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 παντα θα διορθωνω πραγματα δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησω -εκτος φυσικα και βαρεθω-. Υπαρχει περιπτωση στο επομενο patch η οποτε θες εσυ βασικα, να ανανεωσεις και το τορρεντ? Αν ειναι ευκολο βεβαια, και οποιος θελει το κατεβαζει.. Λεω να κανω και αλλη προσπαθεια σε λιγο καιρο με τα 1Κ textures.
panoc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εννοεις να φτιαξω νεο Installer μεχρι το 2.50 patch ? 1
KNSM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εννοεις να φτιαξω νεο Installer μεχρι το 2.50 patch ? Αποψη μου ειναι να μη φτιαξεις, αφου ειναι ετοιμος ο προηγουμενος συν τα δυο patch. Τσαμπα ο κοπος. 1
Balantakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εννοεις να φτιαξω νεο Installer μεχρι το 2.50 patch ? Ναι, να περναει αμεσως π.χ το 2.50 η το επομενο 2.60 για παραδειγμα. Δεν ειπα για το 2.50 συγκεκριμενα, στα επομενα 1-2 patch, καλο θα ηταν να ανανεωθει και το τορρεντ.. Γνωμη μου παντα.
panoc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Απλα χρειαζεται χρονο (πρακτικα χρειαζομαι μια μερα) και δυστυχως αυτη τη περιοδο οπως φαινεται και απο τις απαντησεις μου εδω δεν υπαρχει πολυς. Λεω να κανω και αλλη προσπαθεια σε λιγο καιρο με τα 1Κ textures. Οταν το αποφασισεις στειλε pm να μιλησουμε απευθειας μεσω skype για να χαμηλωσεις τα settings και να κανουμε οσο περισσοτερο optimization γινεται. Κατα προτιμηση απογευμα μετα τις 18.00 1
Dantε Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Επισης δε θα παιζει seed μιας και θα πρεπει να το ξανακατεβασουν απο την αρχη για να γινει. Αρα δεν εχει νοημα ιδιαιτερο.
Balantakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Επισης δε θα παιζει seed μιας και θα πρεπει να το ξανακατεβασουν απο την αρχη για να γινει. Αρα δεν εχει νοημα ιδιαιτερο. 1 ατομο αρκει. αντε 2.
Federacion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Φίλε Παναγιώτη, έρχεται η 7970 στη θέση της 660! Είναι 3G η μνήμη της. Πιστεύεις θα χρειαστούν τα 1k textures?
panoc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δε μπορω να σου πω, τη βαζεις και βλεπουμε. Ειμαι περιεργος να δω πως θα παει το ENB στην 7970. 1
Balantakos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φίλε Παναγιώτη, έρχεται η 7970 στη θέση της 660! Είναι 3G η μνήμη της. Πιστεύεις θα χρειαστούν τα 1k textures? τωρα που θα βαλεις την 7970 θα εχουμε περιπου το ιδιο συστημα, θελω να δω τι fps θα βγαζεις με την amd. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2016 από Balantakos 1
suffocater Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εισαι μερακλης TS,συγχαρητηρια για την δουλειά σου
kgian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σε κάποια φάση ήμουν στο whiterun και μου την έπεσαν 5-6 δράκοι μαζί. Δοκίμασα να τους παλέψω αλλά έκανα 50 ώρες μέχρι να κάτσουν κάπου για να τους χτυπήσω. Τελικά βαρέθηκα και εφυγα τρέχοντας και συνεχισα το παιχνίδι. Υπάρχει κάποιο Mod που έχει βάλει όλους αυτούς τους δράκους; Και αν ναι μπορώ να τους ελατώσω; Σε μια άλλη φάση πάλι στο whiterun είχα γυρίσει σούρουπο και έβαλα να περιμένω μερικές ώρες για να ξημερώσει να πάω στα μαγαζιά. Μετά το wait και όταν κοίταξα προς το smithing store στην είσοδο κρασάρισε. Ξαναφόρτωσα το παιχνίδι, παιρίμενα, κοίταξα και κρασάρισε πάλι. Τελικά πήγα μια βόλτα και λύθηκε το θέμα μετά! Μου έκανε και ένα Bug στο Main quest με την delphine στο πανδοχείο στο riverrun στο quest "horn of jurgen windcaller" αλλά ξαναφόρτωσα το σωσμένο και προχώρησε κανονικά. Τέλος έχω ανεβάσει το sneak και το archery και πηγαίνω σκυφτός και στέλνω τα βέλη απο μακριά. Αόρατος θάνατος!
panoc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σε κάποια φάση ήμουν στο whiterun και μου την έπεσαν 5-6 δράκοι μαζί. Δοκίμασα να τους παλέψω αλλά έκανα 50 ώρες μέχρι να κάτσουν κάπου για να τους χτυπήσω. Τελικά βαρέθηκα και εφυγα τρέχοντας και συνεχισα το παιχνίδι. Υπάρχει κάποιο Mod που έχει βάλει όλους αυτούς τους δράκους; Και αν ναι μπορώ να τους ελατώσω; Σε μια άλλη φάση πάλι στο whiterun είχα γυρίσει σούρουπο και έβαλα να περιμένω μερικές ώρες για να ξημερώσει να πάω στα μαγαζιά. Μετά το wait και όταν κοίταξα προς το smithing store στην είσοδο κρασάρισε. Ξαναφόρτωσα το παιχνίδι, παιρίμενα, κοίταξα και κρασάρισε πάλι. Τελικά πήγα μια βόλτα και λύθηκε το θέμα μετά! Μου έκανε και ένα Bug στο Main quest με την delphine στο πανδοχείο στο riverrun στο quest "horn of jurgen windcaller" αλλά ξαναφόρτωσα το σωσμένο και προχώρησε κανονικά. Τέλος έχω ανεβάσει το sneak και το archery και πηγαίνω σκυφτός και στέλνω τα βέλη απο μακριά. Αόρατος θάνατος! Ναι ειναι mods για τους δρακους, βασικα μεχρι 3 πανε αλλα αμα χανουν φωναζουν ενισχυσεις Ναι μπορεις να τους ελατωσεις, για το στο mod configurtation για τα 2 mod Deadly Dragons και EGO - DCO Παιξε με τους παραμετρους. Στο Deadly dragons εχει επιλογη στο combat behavior, να το κανεις less flying. Εισαι μερακλης TS,συγχαρητηρια για την δουλειά σου Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα