Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

panoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ερωτησουλες If I may...(and excuse me αν εχουν απαντηθει),

- Η Native resolution της οθονης μου ειναι 1920x1200. Θα εχω θεμα με τις 3 διαφορετικες που υποστηριζονται, εν συγκρισει με αυτην που εχω?

- Τα mods ειναι προσβασιμα με καποιον τροπο ενα ενα, ωστε να προσθαφαιρεις κατα βουληση?

- SkyUI υπαρχει στο TMP?

- Ειμαι ηδη 20 lvl στην legendary edition με καμια 30αρια mods ενεργοποιημενα μεσω Nexus Mod Manager.

Επειδη αντιλαμβανομαι οτι δεν θα ειναι ευκολο(if not impossible) να μεταφερω τον χαρακτηρα μου στο TMP...αξιζει να αρχισω νεο χαρακτηρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 828
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OK, πρόβλημα από νωρίς. Ξεκίνησα κανονικά το παιχνίδι (vanilla αφετηρία). Έβαλα και το patch 2.5 και το ξεκίνησα από την αρχή. Στο σημείο που καλούμαστε να επιλέξουμε αν θα ακολουθήσουμε τον rebel ή τον imperial (λίγο μετά την επίθεση του δράκου), εγώ επέλεξα τον rebel. Μόλις μπήκα στον πύργο που μου υπέδειξε, ο χαρακτήρας μου φαινόταν σαν να κάνει βήμα σημειωτό και δεν μπορούσα πλέον να τον ελέγξω. Ούτε καν να κοιτάει γύρω γύρω δεν γίνεται με το ποντίκι. Τη δεύτερη φορά έσωσα ακριβώς πριν μπω στον πύργο ούτως ώστε να μην ξαναπαίζω όλο το σεκάνς από τη στιγμή που εμφανίζεται ο δράκος, αλλά με το που φορτώνει το save έχω το ίδιο πρόβλημα, παρότι είμαι σε διαφορετικό σημείο. Ακόμη κι αν κλείσω το παιχνίδι και το ξανανοίξω. Πρέπει να παίξω αναγκαστικά από το save που έχω κάνει πριν εμφανιστεί ο δράκος.

Συγγνώμη αν έχει δοθεί απάντηση για αυτό σε κάποια σελίδα του νήματος, σε καμία δεκαριά που άντεξα να διαβάσω δεν βρήκα τίποτα :-)

ΩΩΩΩΩ 1000 συγνωμη, ειναι γνωστο bug αυτο και ουτε εγω ουτε κανεις ξερει τι φταει, μπορει να το προκαλεσει οποιοδηποτε scripted mod.. Θα το κοιταξω ομως ξανα αν και δε μπορω να υποσχεθω τιποτα.

Αυτο που ξερω/με σιγουρα ειναι οτι γενικως μεχρι να βρεις απο το Helgen το ολο πραγμα ειναι καρα bugαρισμενο.

Οταν κανει save ακομα και manual καποια scripts δεν αποθηκευονται με αποτελεσμα το παιχνιδι να μη ξερει που εισαι και αρα να εισαι ακινητος.

Δοκιμασες το εξης, μη σωσεις πουθενα παρα μόνο ΑΦΟΥ μπεις στο Helgen Keep και ΑΦΟΥ σε λυσουν ειτε με τον rebel ειτε με τον Imperial .

4 ερωτησουλες If I may...(and excuse me αν εχουν απαντηθει),

- Η Native resolution της οθονης μου ειναι 1920x1200. Θα εχω θεμα με τις 3 διαφορετικες που υποστηριζονται, εν συγκρισει με αυτην που εχω?

- Τα mods ειναι προσβασιμα με καποιον τροπο ενα ενα, ωστε να προσθαφαιρεις κατα βουληση?

- SkyUI υπαρχει στο TMP?

- Ειμαι ηδη 20 lvl στην legendary edition με καμια 30αρια mods ενεργοποιημενα μεσω Nexus Mod Manager.

Επειδη αντιλαμβανομαι οτι δεν θα ειναι ευκολο(if not impossible) να μεταφερω τον χαρακτηρα μου στο TMP...αξιζει να αρχισω νεο χαρακτηρα?

1. Δε θα εγκαταστησεις καποιον απο τους 3 Installer με την αναλυση της οθονης σου αλλα θα την αλλαξεις χειροκινητα απο το skyrimptrefs.ini οπως περιγραφω στο αρχικο ποστ.

2. Προσβασιμα ειναι, να αφαιρεσεις ναι μονο χειροκινητα και εαν ξερεις πολυ καλα τι κανεις. Να προσθεσεις οχι.

Ο σιγουρος τροπος ειναι να σου μεταφερω την εγκατασταση του ΝΜΜ αλλα μιλαμε για 300+GB...

3. Φυσικα και υπαρχει SKYUI, χωρις αυτο που παμε κοσμε;

4. Δυσκολο να μεταφερεις το χαρακτηρα σου, για να το κανεις θα πρεπει να αφαιρεσεις ολα τα Mods απο το υπαρχον save, να καθαρισεις το save να σιγουρευτεις οτι θα ξεκινησει σε vanilla game και μετα να ελπισεις οτι θα φορτωσει. Αλλα και οταν φορτωσει θα πρεπει να κανεις ολες τις ρυθμισεις στα mod configuration χειροκινητα για να μην εχεις προβληματα.

Το εαν αξιζει, δε μπορω να στο πω εγω.

Ωραιος!! Κριμα που ο CPU μου δεν αντεχει..μαλλον θελει ενα O.C και δεν ειμαι για τετοια τωρα...

Εχεις βαλει και frostfall / campfire?

Οχι σε αυτη την εκδοση ειναι και τα 2 σε αλλη πειραματικη και αυτο γιατι και τα 2 προκαλουν σωρεια προβληματων μετα απο πολλες ωρες παιχνιδιου.

Επεξ/σία από panoc
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OK, χέστηκε τελείως το παιχνίδι :D

Έσβησα όλα τα saves που είχα κάνει και πήγα να το ξεκινήσω από την αρχή με το save 10. Μου έβγαλε αυτό το μήνυμα:

post-230216-0-74699400-1477724443_thumb.png

Και μετά συνέβη αυτό :D

post-230216-0-99343800-1477724569_thumb.png

Any thoughts?

UPDATE: OK, απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το patch και τώρα όλα είναι κομπλέ :-) Πέρασα και το σημείο που ανέφερα πριν.

Επεξ/σία από ektelion

OK, χέστηκε τελείως το παιχνίδι :D

Έσβησα όλα τα saves που είχα κάνει και πήγα να το ξεκινήσω από την αρχή με το save 10. Μου έβγαλε αυτό το μήνυμα:

Και μετά συνέβη αυτό :D

Any thoughts?

UPDATE: OK, απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το patch και τώρα όλα είναι κομπλέ :-) Πέρασα και το σημείο που ανέφερα πριν.

Συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα ειμαι στη δουλεια.

Χαιρομαι που ελυσες και τα 2 προβληματα.

Για το πρωτο θα το κοιταξω οπως ειπα, για το δευτερο πιθανοτατα σου ανοιξε ο μαμα Launcher του παιχνιδιου ;

Ναι ρε γμτ. Γιατί όμως, αφού πάτησα το σωστό shortcut. Το άλλο το έχω διαγράψει. Τεσπά, όλα καλά πλέον. Μέχρι στιγμής ;-)

In other news, ξενέρωσα λίγο που σε ξεκινά με κατάνες, πανοπλίες κλπ. Κανονικά θα έπρεπε να ξεκινάς ξεβράκωτος. Εκτός αν το απαιτεί η δυσκολία του παιχνιδιού, αλλά και πάλι, ας τα έβρισκες κάπου, όχι να τα έχεις πάνω σου από πριν. Και πάλι όμως κατάφερα να χάσω από κάτι αράχνες :D

• Like 1

Άφιξη στο Riverwood. Ένα μικρό βιντεάκι ίσα ίσα για να δείτε πώς φαίνεται. Έχω πολλά χρόνια να παίξω το vanilla, αλλά από όσο το θυμάμαι οι αλλαγές είναι τεράστιες (προς το καλύτερο φυσικά). Υπόψιν ότι το παιχνίδι φαίνεται πολύ πιο crisp (i.e. όχι τόσο θολό) στον υπολογιστή μου, μάλλον έπρεπε να το ρεντάρω με υψηλότερο bitrate, αλλά τεσπά. Κάτι πρέπει να έγινε και στο ανέβασμα στο YouTube γιατί όταν παίζω το mp4 στο VLC φαίνεται πολύ καλύτερο...

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FeelsBadMan που δεν μπορω να παιξω...φαινεται πολυ ομορφο.  :cry:

Ειπες οτι εχεις και μια πειραματικη εκδοση? τι αλλο ετοιμαζεις?  B)

Επεξ/σία από Balantakos

Παναγιώτη αρχικά τα συγχαρητήρια μου! 

Έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά, με πολύ μεράκι αφιερώνοντας πολλές μα πολλές εργατοώρες..! και πάλι μπράβο σου!

Παλαιότερα είχα παίξει ένα παρόμοιο project από έναν ρώσο ''The Journey'' το είχε βαπτίσει, με περίπου 200+ mods, merges και patches πολλά, ήταν πολύ αξιόλογη δουλειά αλλά νομίζω έσυ έχεις πάει σε άλλο επίπεδο..

Με τη πρώτη ευκαιρία θα κατεβάσω το δικό σου!

Μια ερώτηση μόνο, τα τίμια 8GB ram επαρκούν για το enb?

Keep up good work!!

Καλημέρα Φανη( ;), ευχαριστω για τα καλα λογια.

Το The journey ηταν αυτο που με ωθησε να αρχισο το δικο μου Project. Οταν το ειχα δοκιμασει ηταν πολυ καλο αλλα μου ηταν τοτε εξαιρετικα δυσκολο -λογω merges κυριως- να προσθεσω δικα μου πραγματα, οποτε και αρχισα το δικο μου απο την αρχη.

Ναι τα 8GB ram ειναι αρκετα και επισης καλο ειναι να εχεις 4GB vram. Εαν εχεις λιγεοτερα ισως χρειαστεις το 1Κ texture pack.

• Like 1

Συχνά πυκνά μου κάνει CTD. Χτες που έπαιζα μπήκα σε μια πόλη και βρήκα έναν φρουρό να μάχεται με έναν argonian thief. Όταν τελείωσε η μάχη και κοίταξα προς το μέρος τους κρασάρισε. Όταν ξανά φόρτωσα και κοίταξα πάλι προς το μέρος τους κρασαρισε παλι. Αυτό έγινε 2-3 φορές. Τελικά απομακρύνθηκα χωρίς να τους κοιτάξω και συνέχισα κανονικά το παιχνίδι. Είμαι level 30 και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει το main quest.

Το ctd γίνεται αμέσως μόλις κοιτάξεις; εάν έχεις κάποιο περιθώριο αμέσως μόλις τους δεις ανοιξε κονσόλα και με ανοιχτή τη κονσόλα επέλεξε τους με το ποντίκι . Στη δεξιά μεριά της οθόνης σου θα σου εμφανισισει πληροφορίες οπως Id και mod που ανήκουν. Εάν μπορείς δώσε τα μου.

Ορίστε οι πληροφορίες. Τώρα που φορτωσα το συγκεκριμένο σημείο δεν μου κρασάρισε. Αλλά την άλλη φορά ήταν σαφές πως με το που φόρτωνα το παιχνίδι και μετά το συγκεκριμένο σημείο με πέταγε. Τουλάχιστον 4 φορές. Είχα αφήσει και στο μενού στην αρχή ώρα να φορτώσει.  Τώρα το φόρτωσα 2 φορές και όλα εντάξει.

Εδώ οι φώτο σε μεγαλύτερη ανάλυση

https://goo.gl/photos/h3Pjq7VtVaT7Nzu78

post-39345-0-79793200-1477919299_thumb.jpg

post-39345-0-57602900-1477919309_thumb.jpg

Ειμουν σχεδον σιγουρος οτι θα ελεγες οτι το ξαναφορτωσες χωρις crash.

Και τα 2 Npc ειναι vanilla με τον guard Να τον καλει το etac.

Εψαξα με tesedit και δε βρηκα κανενα confilct.

Το πιο πιθανο ειναι να κρασαρει καποιο scripτ. Τουλαχιστον αυτο λεει η εμπειρια μου.

Βεβαια εγω εχω ελαχιστα CTD αλλα τα playthrough μου ειναι μικρα σε διαρκεια, το πολυ 1-1,5 ωρα.

Εαν παιζεις πολλες ωρες σερι ειναι πολυ πιο πιθανα τα ctd απο scripts λογω μη παραλληλησμου απο papyrus και οριου μνημης.

Δοκιμασε εαν μπορεις να δωσεις περισσοτερο χρονο στο papyrus ανοιγοντας το skyrim.ini που ειναι στο documents\my games\Skyrim βρες τη τιμη

fPostLoadUpdateTimeMS= -> 2000

fExtraTaskletBudgetMS ->1.4

fUpdateBudgetMS= ->1.4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...