Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με πειραζει τοσο πολυ η ποιοτητα, επαιζα μεχρι πριν 6 μηνες το Morrowind με απολυτως παρωχημενα γραφικα αλλα το καταευχαριστηθηκα!

Συμβουλη προς ναυτιλομενους, μην ασχολειστε με την καινουρια εκδοση του Skyrim, το κλασικο με full mods θα ειναι 100 επιπεδα πιο επανω. Αρπαχτη κανει η Bethesda. Στο Playstation το κοστολογει 45 ευρω περιπου, ελεος!!!!!!

Δημοσ.

Θα έχεις πλήρες ρεπόρτο όταν το βάλω ;-) Θα φτιάξω και βιντεάκι με την όλη διαδικασία αν δεν σε πειράζει, με όλα τα credits φυσικά και link στο παρόν νήμα ;-)

• Like 2
Δημοσ.

Τα φασολια (τα ξερά) με πειραζουν αφανταστα καθως επισης και ο τραχανας. Τα αλλα δε με πειραζουν καθολου.

Υποψη οτι η βασικη εγκατασταση αναλογα το που θα τη βαλεις και απο που θα διαβαζει μπορει να παρει και καμια ωρα λογω μεγαλης συμπιεσης.

Δημοσ.

Ναι, το υποψιάζομαι. Μη φοβάσαι, δεν θα είναι real time το βίντεο :-Ρ

Εμένα με πειράζουν και τα κρεμμύδια ρε γαμώτο, παρότι τρελαίνομαι.

Δημοσ.

Θα έχεις πλήρες ρεπόρτο όταν το βάλω ;-) Θα φτιάξω και βιντεάκι με την όλη διαδικασία αν δεν σε πειράζει, με όλα τα credits φυσικά και link στο παρόν νήμα ;-)

Αυτο θα ειναι πολυ χρησιμο.

Πανο, οταν τελειωσεις με το ραφιναρισμα του project σου, ανεβασε το στο nexus mods. Θα κλαψουνε μανουλες, θα σε βαλουν στο hall of fame!

Δημοσ.

Δεν με πειραζει τοσο πολυ η ποιοτητα, επαιζα μεχρι πριν 6 μηνες το Morrowind με απολυτως παρωχημενα γραφικα αλλα το καταευχαριστηθηκα!

Συμβουλη προς ναυτιλομενους, μην ασχολειστε με την καινουρια εκδοση του Skyrim, το κλασικο με full mods θα ειναι 100 επιπεδα πιο επανω. Αρπαχτη κανει η Bethesda. Στο Playstation το κοστολογει 45 ευρω περιπου, ελεος!!!!!!

Τοτε κατεβασε και τα 1Κ textures να τα εχεις προχειρα.

Στο δευτερο θεμα ειναι δικοπο μαχαιρι, εαν δεν ασχοληθουν πολλοι τοτε οι Modders δε θα ενδιαφερθουν να μεταφερουν ουτε τα δικα τους αλλα κυριως ουτε τα εγκατελημενα mods στο SP.

Θελω να πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχουμε μια πληρη γκαμα με mods (φυσικα οχι τοσα οσα εχουμε τωρα) αρκει να εχουμε το SKYUI, το SKSE ειπαν οτι θα το μεταφερουν.

Αυτο θα ειναι πολυ χρησιμο.

Πανο, οταν τελειωσεις με το ραφιναρισμα του project σου, ανεβασε το στο nexus mods. Θα κλαψουνε μανουλες, θα σε βαλουν στο hall of fame!

Δεν εχει νοημα αυτη τη στιγμη, εχουν παγωσει τα παντα λογω SP. Σταματησαν και τον mod organizer αλλα και τον nexus mod manager και θα βγαλουν καινουργιο.

Γενικως ειναι περιοδος αλλαγων.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Λοιπόν, χθες δοκίμασα τα 1Κ textures με τα medium settings στο Configuration Tool. Τα frames ανέβηκαν κατά 4-5. Κλείνοντας το ambient occlusion και το depth of field ανέβηκαν άλλα τόσα περίπου και τώρα είμαι περίπου στα 25-30 σε εξωτερικούς χώρους.

Σήμερα αν βρω χρόνο θα δοκιμάσω και τα low settings να δω τι κερδίζω.

Υ.Γ.: Έχω κατεβάσει το 2.40.

• Like 1
Δημοσ.

OK, ίσως ηλίθια ερώτηση, αλλά δεν θέλω να κάνω βλακεία γιατί ετοιμάζω και το βιντεάκι που λέγαμε. Στο πακέτο (αφού αποσυμπιέσουμε το STMP_OUTPUT υπάρχουν τέσσερις installers, ένας σκέτος και άλλοι τρεις με τις αναλύσεις (και φυσικά το Exclusive_FS). Στις οδηγίες λες ότι τρέχουμε τον installer και μετά ότι τρέχουμε τον installer με την ανάλυση της οθόνης μας. Δηλαδή να τρέξω πρώτα το STMP_Installer.exe και μετά το STMP 1080p Installer.exe ή να τρέξω εξαρχής μόνο το STMP 1080p Installer.exe;

Θνξ!

Δημοσ.

OK, ευτυχώς έτσι το έκανα κι όλα πήγαν καλά. Το βιντεάκι με τις οδηγίες θα είναι έτοιμο σε καμία ώρα, τώρα δεν ξέρω πόσο θα του πάρει να ανέβει γιατί το φτιάχνω και σε 1080 για ευνόητους λόγους :-) Δεν έχω συμπεριλάβει όμως το 2.40 και το ΕΝΒ Preset. E, πιστεύω όποιος καταφέρει να εγκαταστήσει το βασικό δεν θα έχει πρόβλημα μετά :-)

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα! Θα το συμπεριλάβω κι αυτό στο βίντεο τότε. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα που έχω ξεκινήσει το παιχνίδι. Δεν έχω ξεκινήσει να παίζω δλδ, μόνο μέχρι την εισαγωγή έχω φτάσει.

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει προβλημα, απλα αλλαζει τα γραφικα τα settings και κατι μικροβελτιωσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...