Προς το περιεχόμενο

Skyrim - The Mod Project [TMP] v4.8

panoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βγήκα πάλι και ξαναπέρασα τα second files. Τώρα φορτώνει το παιχνίδι αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα που φορτώνω το σωσμένο μου, η οθόνη ζουμάρει, και χάνω το mouselook. Επίσης τα χρώματα ψιλοαναβοσβήνουν από τα κανονικά σε πιο μωβ. 

Μπορώ να κάνω κάτι για να επανέλθει; Τώρα έχω βάλει να κατεβαίνει ο installer για να το ξαναστήσω από την αρχή, κρατώντας τα σωσμένα μου.

Λοιπον συνγωμη για τη καθυστερηση στο troubleshooting αλλα δε μου εχει τυχει ποτε αυτο, και εψαξα όλο το απογευμα και νομιζω βρηκα ακρη.

Ειναι bug των nvidia drivers για το ENB απο 310 και μετα.

Καταφερα να το αναπαραγαγω 20-30 φορες στο συστημα μου και νομιζω οτι το διορθωσα αλλα το καταφερα μονο στο Fantasy που χρησιμοποιω εγω.

Δοκιμασε το και πες μου.

---------- UPDATE 22/10/2016 ----------

Νέο patch v2.30

• Διορθωνει το προβλημα με τους nvidia drivers και τη μωβ αποχρωση.
  • Βελτιστοποιήσεις για περιπου 5-10% παραπανω fps
  • Kατεβαστε απο εδω http://www.easybytez.com/1sg8n6wwpghm

-EDIT-

Τα παιδια που εχουν AMD καρτα γραφικων και δεν εχουν καλα fps, μπορουν να δοκιμασουν να αλλαξουν το

ForceFakeVideocard=false σε true στο enblocal.ini που ειναι στο κεντρικο φακελο του παιχιδιου ;

Αυριο επισης θα ανεβασω με εικονες καποια settings για "medium" γραφικα.

Να'σαι καλά. Ευχαριστώ πάλι για τον κόπο σου. Κατεβάζω τώρα το πακέτο :)

Tιποτα, οταν το κατεβασεις πες μου αν αντμετωπισεις προβλημα εχει και οδηγιες μεσα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω παίξει αρκετά το παιχνίδι. Έχω φτάσει ήδη level 20. Μου έχει κάνει αρκετά crash to desktop, τόσο όταν φορτώνω κάποιο σωσμένος όσο και μερικά ξαφνικά, πχ εκεί που μιλάω με έναν χαρακτήρα ή όταν εμφανίζεται κάποιος δράκος. Επίσης μια φορά όλα τα dragour (αυτά τα ζόμπι στα μπουντρουμια) μου βγαίνανε μόνο μπλε wireframe. Πάντως σε γενικές γραμμές το παιχνίδι παίζεται ευχάριστα παρά τα παραπάνω. Θυμίζω ότι όταν είχε βγει και το είχα πρωτόπαιξει είχα κάνει τα ΠΑΝΤΑ κυριολεκτικά.

• Like 1

Το έχω παίξει αρκετά το παιχνίδι. Έχω φτάσει ήδη level 20. Μου έχει κάνει αρκετά crash to desktop, τόσο όταν φορτώνω κάποιο σωσμένος όσο και μερικά ξαφνικά, πχ εκεί που μιλάω με έναν χαρακτήρα ή όταν εμφανίζεται κάποιος δράκος. Επίσης μια φορά όλα τα dragour (αυτά τα ζόμπι στα μπουντρουμια) μου βγαίνανε μόνο μπλε wireframe. Πάντως σε γενικές γραμμές το παιχνίδι παίζεται ευχάριστα παρά τα παραπάνω. Θυμίζω ότι όταν είχε βγει και το είχα πρωτόπαιξει είχα κάνει τα ΠΑΝΤΑ κυριολεκτικά.

Καλημερα, ανοιξε το CrashFixPlugin.ini που βρισκεται στο φακελο  X:\...\Data\SKSE\plugins, βρες τη γραμμη AlignHeapAllocate=0 και αλλαξε τη σε 1.

Πες αν παρατηρησες μετα λιγοτερα ctd (ισως δεις μεγαλυτερα loading times).

Για το CTD στο load, πριν φορτωσεις το save, περιμενε μερικα δευτερολεπτα στο αρχικο μενου, 10-15 δευτερολεπτα (αφου εχει εμφανισει το μενου) αρκουν. Αυτο ωστε να δωσεις χρονο να φορτωσεις τις αλλαγες στη μνημη απο heap allocator σε os allocator.

Σχετικα με τα draugr, αυτο γινεται οταν δε φορτωνει τα textures, το ειδες μονο μια φορα σε ενα dungeon? Εαν ξαναπας στο ιδιο παλι συμβαινει ; Θυμασαι σε ποιο dungeon ηταν ;

CTD μου έχει συμβεί και όταν είμαι μέσα στο παιχνίδι και πατήσω να φορτώσω το quicksave. Όχι τόσο όταν φορτώνω την πρώτη φορά.

Αυτό με τα wireframe draugr είχε συμβεί στο labyrinthian. Δεν ξαναπήγα να δω πάλι.

Δοκιμασε αυτο που εγραψα πιο πανω και πες μου πως παει.

Σου ειναι ευκολο να μου στειλεις καποιο save απο εκει να δω το προβλημα ;

Αυτό με τα wireframe draugr είχε συμβεί στο labyrinthian. Δεν ξαναπήγα να δω πάλι.

Ελα σε βρηκα αυτο εννοεις ετσι ?

YydOagh.png

Ετσι πρεπει να ειναι

https://www.google.gr/search?q=spectral+draugr+skyrim&biw=2123&bih=1155&source=lnms&sa=X&sqi=2&pjf=1&ved=0ahUKEwiez5e2vfDPAhUCOxoKHYHcD58Q_AUIDCgA&dpr=1

https://www.google.gr/search?num=30&site=&source=hp&q=spectral+warhound+skyrim&oq=spectra&gs_l=hp.1.1.35i39k1l2j0i67k1j0j0i67k1j0l4j0i67k1.638.5107.0.7557.22.18.4.0.0.0.145.1596.0j13.13.0....0...1c.1.64.hp..5.14.1217.0..0i131k1j0i30k1j0i5i30k1.FOcZKf64jy8

:)

---------- UPDATE 23/10/2016 ----------

Νέο patch v2.40

• Διορθωνει το πρόβλημα με τους nvidia drivers και τη μωβ απόχρωση.
  • Βελτιστοποιήσεις για περίπου 5-10% παραπάνω fps
  • Νέο ENB preset
  • Stability tweaks
  • Kατεβάστε από εδώ http://www.easybytez.com/nyvvxasqrf9n

Παρακαλω οποιος κατεβασε τη 2.40 να τη ξανακατεβασει γιατι ηταν λαθος αρχειο. ευχαριστω.

το σωστο ειναι αυτο http://www.easybytez.com/nyvvxasqrf9n

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οδηγός ρυθμισεων για το STMP με το Skyrim configuration tool το οποιο μπορειτε να βρειτε εδω
Φυσικα μπορειτε να κανετε και συνδιασμους.

Low settings

4RvYy9A.jpg
gqjtLuZ.jpg
yhSTRng.jpg
jrtR3yu.jpg
YCPjtan.jpg

Medium settings

juubNvE.jpg
mQC8BNW.jpg
h1Emnu9.jpg
TcX6U9n.jpg
9n8zPwq.jpg

High settings

IrpZpBW.jpg
Ejb0kfn.jpg
A6CxbRs.jpg
kDrFziO.jpg
Ru7hAtE.jpg

Ultra settings

L2GYF9g.jpg
cD9yGiE.jpg
9CPsKVu.jpg
oWsnqcB.jpg
QYKjMl2.jpg

Τα παιδια που εχουν AMD καρτα γραφικων και δεν εχουν καλα fps, μπορουν να δοκιμασουν να αλλαξουν το

ForceFakeVideocard=false σε true στο enblocal.ini που ειναι στο κεντρικο φακελο του παιχιδιου.

---------- UPDATE 23/10/2016 ----------

Νέο patch v2.40

• Διορθωνει το πρόβλημα με τους nvidia drivers και τη μωβ απόχρωση.
  • Βελτιστοποιήσεις για περίπου 5-10% παραπάνω fps
  • Νέο ENB preset
  • Stability tweaks
  • Kατεβάστε από εδώ http://www.easybytez.com/nyvvxasqrf9n
Επεξ/σία από panoc
  • Like 1

Οταν λες quicksave εννοεις αυτο με το F5 ?

Σε ρωταω γιατι το quicksave ειναι σαν τα autosaves, δε δουλεψαν ποτε σωστα ειδικα οταν εχεις πολλα mods.

Ενα search θα σε διαφωτισει.

Προσπαθησε να κανεις manual saves σε καινουργια θεση παντα.

Ζητημα να μου εχει κρασαρει 3-4 φορες σε manual save τόσους μηνες τωρα.

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου. Δυστυχώς λόγω απίστευτου φόρτου δεν είχα καταφέρει να δοκιμάσω το Skyrim παρότι είχα αγοράσει την Legendary Edition και παρότι είχα λιώσει τα Morrowind και Oblivion. Τα χρόνια πέρασαν και παραιτήθηκα εντελώς από την ιδέα. Βλέποντας την Special Edition που βγαίνει τώρα όμως ψήθηκα να το απολαύσω επιτέλους, αλλά συνήθως οι modders τα καταφέρνουν καλύτερα από τις ίδιες τις εταιρείες γιατί έχουν περισσότερο μεράκι και πιο αγνά κίνητρα. Δεν υποτιμώ την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, αλλά εικάζω ότι το payroll σκοτώνει την όρεξη και τη δημιουργικότητα ;-) Θα μου πάρει κάνα διήμερο να κατεβάσω τα πάντα κατά πώς τα βλέπω, αλλά θα επανέλθω κι εγώ με τις εντυπώσεις μου αφού το εγκαταστήσω και το δοκιμάσω. Μπράβο και πάλι, above and beyond!

EDIT: Δυστυχώς είναι dead το torrent. Υπάρχει κάποια άλλη πηγή;

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ φίλε, δεσμεύομαι κι εγώ να σιντάρω τουλάχιστον μέχρι να φτάσω το 1:1 :-) Ίσως θα έπρεπε να βρεθεί κάποια εναλλακτική βέβαια, αλλά ομολογώ ότι κι εγώ δεν ξέρω κάποια φτηνή ή δωρεάν λύση για τέτοια μεγέθη ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...