Konstantinio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Με το που περασα το προγραμμα τις asus το ai suite 3 εκανε μονο του overclock στο cpu και μου ανεβασε το vcore sta 1.4v απο το 1,26v που ηταν πριν! Οποτε διαγραψα το ai suite 3 και εκανα default setting sto bios! παρολα αυτα ομως το vcore παραμενει στο 1.4v! υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω στα 1.26v?
denis_kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αν το αφήσεις στο αυτόματο δίνει μόνο του πολύ υψιλά ρεύματα. Μπές bios και δώσε μόνος σου το ρεύμα που θές. Για στοκ και το 1.26 πολύ είναι. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με adaptive mode και 1.2 και να πέσεις κιόλας αν σε παίρνει. Αν τώρα θες oc ανεβάζεις. Ενδεικτικά εμένα με 1.29 είναι κομπλέ στα 4.4.
Konstantinio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αν το αφήσεις στο αυτόματο δίνει μόνο του πολύ υψιλά ρεύματα. Μπές bios και δώσε μόνος σου το ρεύμα που θές. Για στοκ και το 1.26 πολύ είναι. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με adaptive mode και 1.2 και να πέσεις κιόλας αν σε παίρνει. Αν τώρα θες oc ανεβάζεις. Ενδεικτικά εμένα με 1.29 είναι κομπλέ στα 4.4. Πριν περασω το ai suite εδινε κανονικα το ρευμα με μαχ 1.26v! αυτο θελω να το δινει στο αυτο χωρις να βαλω εγω τα volt
denis_kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κατέβασε και τρέξε κ αυτό. https://rog.asus.com/forum/showthread.php?34503-AI-Suite-III-Cleaner Βγάλε κ την μπαταρία καλού κακού ή κάνε clear Cmos. Λογικά θα επανέλθει.
Konstantinio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κατέβασε και τρέξε κ αυτό. https://rog.asus.com/forum/showthread.php?34503-AI-Suite-III-Cleaner Βγάλε κ την μπαταρία καλού κακού ή κάνε clear Cmos. Λογικά θα επανέλθει. οκ θα το δοκιμασω με το παω σπιτι! ευχαριστω!
Konstantinio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αν το αφήσεις στο αυτόματο δίνει μόνο του πολύ υψιλά ρεύματα. Μπές bios και δώσε μόνος σου το ρεύμα που θές. Για στοκ και το 1.26 πολύ είναι. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με adaptive mode και 1.2 και να πέσεις κιόλας αν σε παίρνει. Αν τώρα θες oc ανεβάζεις. Ενδεικτικά εμένα με 1.29 είναι κομπλέ στα 4.4. πως δουλευει το adaptive mode γιατι δεν μου παιρνει τις τιμες που βαζω?
denis_kos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα. Πας στο Cpu Core/Cache Voltage και απο Auto βάζεις adaptive. Και μετά πάς στο Additional Turbo mode Cpu Core Voltage και εκεί που γράφει Auto πληκτρολογείς 1.2. (Τυχαία η φώτο. Εκεί που έχει βάλει 1.425). Αν πατήσεις εντερ πάνω στο Auto δεν κάνει κάτι. Πρέπει να το πληκρολογίσεις σαν να είναι κενό.
Konstantinio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Πας στο Cpu Core/Cache Voltage και απο Auto βάζεις adaptive. Και μετά πάς στο Additional Turbo mode Cpu Core Voltage και εκεί που γράφει Auto πληκτρολογείς 1.2. (Τυχαία η φώτο. Εκεί που έχει βάλει 1.425). Αν πατήσεις εντερ πάνω στο Auto δεν κάνει κάτι. Πρέπει να το πληκρολογίσεις σαν να είναι κενό. ευχαριστω πολυ! μια χαρα ολα το εφτιαξα με το adaptive! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από Konstantinio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα