gate6 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια όπως αναφερει ο τίτλος ψαχνομαι για vdsl. Σύντομα θα υπάρχει η δυνατοτητα vdsl στο σπιτι μου. Επειδη με ενδιαφερει το πιο φθηνο το vdsl (δεν με απασχολει το τηλεφωνο) εχω καταληξει σε : 30,24 ευρώ cyta 30,16 ευρώ wind τα τελη ενεργοποιησης ειναι ιδια γυρω στα 35 ευρώ. Οπως βλεπετε οι τιμές ειναι σχεδόν ίδιες. Το θέμα ειναι όσοι εχετε βαλει απο τις παραπανω εταιρειες να με ενημερωσετε ποια αξιζει καλυτερα όσον αφορα vdsl ρουτερ,τυχον αποσυνδεσεις ,καλο συγχρονισμός,εξυπηρετηση εταιρειας,τεχνική υποστήριξη εταιρειας και οτιδηποτε αλλο ειναι χρησιμο. Να αναφερω οτι θελω 12μηνο συμβολαιο. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από gate6
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ξερεις οτι παιρνεις σιγουρα?αν ναι παιρνεις απο καφαο?δες ποσο μακρυα ειναι αν ειναι μεχρι 500-700 μετρα κ λιγα παραπανω ισως θα εχεις 50/5 οπου και να πας!Λογικα θα στο πει η ιδια εταιρια...αποσυνδεσεις τωρα κτλπ που λες ειναι λαχειο!Γενικα ομως κ εδω στο φορουμ δεν εχω δει καποιον μ VDSL να παραπονιεται!
coast2coast Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Η wind αλλάζει ip κάθε τρεις και λιγο. Μπορεί να δουλεύεις remote με ddns κλπ αλλά μέχρι να σε ξαναβρεί περνάει ώρα. Απο την άλλη φαντάζομαι αν πχ είσαι σε περιβάλλον web banking η μιλάς με voip τηλέφωνο θα σε πετάει έξω. Η cyta ίσως έχει στατική ip αλλά ούτε και αυτο μου αρέσει.
mitsus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Η cyta δεν δινει vdsl απο καμπινες του ΟΤΕ παντου, ακομα. Νομιζω μονο Αθηνα και Θεσ/νικη. Η wind δινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα