Προς το περιεχόμενο

LG g2 vs xiaomi Redmi note 3 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδιοκτήτης LG g2 εδώ και 2 Χρόνια, σούπερ ευχαριστημένος, αφού εκτός από ένα downgrade σε kit Kat λόγο μειωμένης απόδοσης σε lollipop,δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα άλλο πρόβλημα.

Μια υποτιθέμενη αλλαγή σε note 3 pro, θα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με το LG;

Μια ερώτηση ακόμα, κατά πόσο αξίζει η αγορά g2 32 gb Από eBay γύρω στα 125 ευρώ,καινούριο ξεκλείδωτο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν το λες κ ακριβως αναβαθμιση...εγω εχω το G2 Κοντα 2μιση χρονια και το σκεφτομαι πολυ να το αλλαξω...ακομα και σε lollipop εχω σπανια κολληματα εως μηδαμινα,και το μονο που με προβληματιζει ειναι η μνημη...αλλα το ξεπερναω κ αυτο!Ετσι κ αλλιως δεν υπερτερει καπου το redmi...

Δημοσ.

Λίγο πολύ την ίδια άποψη έχω και εγώ,γι αυτό λέω για υποτιθέμενη αλλαγή.θα το αγόραζες και πάλι για 125 ευρώ καινούριο;

Δημοσ.

Ετσι κ αλλιως δεν υπερτερει καπου το redmi...

Αυτό φίλε μου, από πού το συμπέρανες? Μόνο στην οθόνη έχουν ίδια ανάλυση. Σε όλα τα άλλα υπερτερεί το redmi

Δημοσ.

Αυτό φίλε μου, από πού το συμπέρανες? Μόνο στην οθόνη έχουν ίδια ανάλυση. Σε όλα τα άλλα υπερτερεί το redmi

δεν υπερτερει στην καμερα...εχει πιο μεγαλα bezels (την οθονη δεν θα την βαλω μεσα γτ ειναι υποκειμενικο το ποσο αρεσει στο καθενα το μεγεθος της).ΤΟ redmi ειναι αρκετα μεγαλυτερο και πιο βαρυ ενω εχουν σχεδον ιδιο παχος,Οσων αφορα τον επεξεργαστη οι 4 πυρηνες του G2 δεν μενουν πισω απο τους 6 του redmi πουθενα ισα ισα αν καποια εφαρμογη χρειαστει λιγους πυρηνες ειναι καλυτερο το G2,Βασικο μειονεκτημα της συσκευης οπως προανεφερε ειναι η χωρητικοτητα και ισως τα γραφικα που πλεον ειναι παλια αν κ εγω δεν μου χει τυχει να μην μου παιζει κατι...Και παιζω αρκετα στο κινητο!Η μπαταρια του redmi ειναι μεγαλυτερη ναι αλλα μαλλον μονο ονομαστικα οταν το G2 μετα απο 2μιση χρονια κραταει πανω απο μαι μερα χρησης....οπου θεωρω αρκετα καλο χαρακτηριστικο για οποιο κινητο γτ μεσα σε 1 μερα εε του πουστη θα βρεις μια δυο ωρες νατο φορτησεις αλλιως παρε power bank!Θα αφιερωσω και μια προταση ισα ισα για να πω για τα χαμηλοτερα SAR του g2...οχι οτι παιζει κριτιριο αγορας απλα ειναι ενα ελαχιστο +...

Οποτε δεν βλεπω πουθενα που ακριβως υπερτερει και να ειναι αξιο λογου το redmi...Φυσικα το G2 ειναι πιο παλιο θα σταματησει αναβαθμισεις adroid σε λιγο καιρο αν δεν εχει γινει ηδη...αλλα αν το ενα το βρισκει ο φιλος 125 που ειπε και το αλλο κοντα 200 δεν βρισκω πως δικαιολογουνται τα 75 η τα 50 ευρο παραπανω...Μονο στην χωρητικοτητα θα πω παλι! 

Βγήκε με 3 gb ram;Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο.

Εκανα εγω λαθος νμζ το 32αρι εχει 3gb ram αλλα αυτο το καναν στο G3 μαλλον...

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το g2, αλλα το να λεμε πως ο παππους snap 800 ειναι στα ιδια με τον 650 ειναι τρομερη υπερβολη.Εχει σιγουρα διπλασιες επιδοσεις.

Δημοσ.

Επεξεργαστή, μπαταρία, χωρητικότητα το xiaomi είναι ανώτερο. Ο 650 κοντράρει στα ίσα τον 808 που είναι δύο γενιές μετά τον sd800. Τώρα σε θέμα όγκου, μπεζελ, οθόνης κτλ δεν υπάρχουν ουσιαστικές διάφορες. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνεις downgrade.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το g2, αλλα το να λεμε πως ο παππους snap 800 ειναι στα ιδια με τον 650 ειναι τρομερη υπερβολη.Εχει σιγουρα διπλασιες επιδοσεις.

Τα έλεγα κι εγώ αλλά ποιος μ' ακούει; Ας ελπίσουμε να ακούει ο τς για αρχή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...