Alevas1789 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, πριν μερικές μέρες μου έβγαλε ενημέρωση για android 6 marshmallow, λέω και εγώ χαρούμενος καινούργια Android και ου ου ου,αλλαα από όταν την έκανα κολλάειιιι... Εφαρμογές κολλάνε, το σύστημα κολλάει, θέλω να πάρω ένα τηλ και κάνω 10 ώρες... Επικοινώνησα με Samsung για να μου επαναφέρουν τη προηγούμενη έκδοση των android, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται και το μόνο που μου πρότειναν ήταν επαναφορά Αρχικών ρυθμίσεων... Τι λέτε θα βγει σε καλό ή θα χειροτερεύσει?
veteranos123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αρκετοί προτείνουν μετά από αναβάθμιση λογισμικού να κάνουμε μια επαναφορά ρυθμίσεων. Πιστεύω θα βοηθήσει 1
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Παντα μετα απο αναβαθμιση μιας εκδοσης ανδροιδ σε μια αλλη (π.χ. απο λολλιποπ σε μαρσμαλλοου) χρειαζεται hard reset για να "κατσει" σωστα η ρομ. Αντιθετως ,δεν χρειαζεται στα updates μιας ιδιας εκδοσης(π.χ. απο κιτκατ 4.4.2 σε κιτκατ 4.4.4) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα