Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι το τέλος της εταιρίας αυτής το γεγονός αυτό. Νισάφι πλέον. Bootloops ο ένας Κορεάτης, φωτιές ο άλλος. Βέβαια αυτοί που ψηφίζουν με το πορτοφόλι τους και έκαναν τους άσχετους Κορεάτες πρώτη μούρη στην κινητή τηλεφωνία είναι οι κύριοι υπαίτιοι. Από την πρωτοκαθεδρία της Ericsson και της Nokia στους Κορεάτες και τους κινέζους (Κυριακή κοντογιορτη και γι αυτούς όπου να ναι..) Apple μόνο από εμένα προσωπικά και ας βάλουμε μυαλό γενικώς σαν καταναλωτές.

Κανενας καταναλωτης δεν πρεπει να ευχεται το τελος παικτων του παιχνιδιου. Κι εμενα μου αρεσουν τα προϊοντα της Apple αλλα θελω να υπαρχουν αλλοι 10 κατασκευαστες που βγαζουν καλα κινητα για να υπαρχει ανταγωνισμος. Οσο περισσοτεροι, τοσο το καλυτερο. 

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Aν ήταν πραγματικά σοβαροί στη Σάμμυ , όποιος αγόρασε αυτή τη μάπα θα πρέπει να του δώσουν όποιο άλλο μοντέλο γουστάρει. Ά-η   στα ..σι@%?ρια με την πολιτική τους στις τιμές. Μέχρι το S5 καλά το πήγαιναν.

Ξαναλέω ότι αν το κάνουν αυτό απλά αρμέγουν. Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να ξαναγοράσουν πίσω τις συσκευές (επιστροφή χρημάτων στο ακέραιο). Το να σε δεσμεύσουν να πάρεις άλλη συσκευή της εταιρείας δεν είναι λύση, είναι προσπάθεια να μη φύγει το πρόβατο απ' το μαντρί.

Ήθελα το Note 7. Όχι κάτι άλλο. Είναι ελατωμματικό και επικίνδυνο, πάρτε το πίσω, δώστε μου τα λεφτά μου, τέλος. Πρέπει σώνει και ντε να πάρω κάποιο άλλο Samsung;

Ειμαι ο μόνος δλδ που αν τελικά ερθει το note Ελλαδα θα το αγορασω?

Φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλοι , να κάνετε club!

Αλλά λογικά δε πρόκειται να κυκλοφορήσει πουθενά και ποτέ, πάει το κινητάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Κυκλοφορο και οπλοφορο με ενα note 7 εγω το κινητο του τακη τσουκαλα ειναι γιατι ειναι το 7

Δημοσ.

Σοβαρο mode on. Παλι καλα που δεν εγινε κανενα σκηνικο Note 7 με Gear VR. Ειναι ΠΑΡΑ πολυ τυχερη.

Σε VR mode ακομα και τα προηγουμενα της Samsung βραζουν.

Link.png Site: Oculusdisables Gear VR app on Samsung's Galaxy Note 7

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ειμαι ο μόνος δλδ που αν τελικά ερθει το note Ελλαδα θα το αγορασω?

Όχι. Υπάρχει πολύς κόσμος που ζει τη ζωή του στα ...όρια! :)

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και στα apple έτσι και εδώ μόλις ακρίβυναν κάποιες συσκευές της samsung πάνω απο ενα συγκεκριμένο σημείο, (δεν μπορεί να τις αγοράζει πλέον η πλέμπα...) άρχισε το flaming προς την εταιρεία.

Όλοι άρχισαν να ελπίζουν σε κάποιο ελλάτωμα, σε κάποιο σκάνδαλο samsung gate, όχι για να πάθει ζημιά η samsung.

Ίσα ίσα.

Στην πραγματικότητα αυτό που φαντασιώνονταν ήταν να ρίξει την τιμή της συσκευής ούτως ώστε να μπορούν και αυτοί να την αποκτήσουν.  

Ορίστε σας την έκανε την χάρη τι γκρινιάζετε? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...