wenduur Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω απλή συμβατική SIM καρτοκινητής (π.χ. whatsup, cosmote κτλ.) σε USB 3G stick ? Ρωτάω γιατί θα ήθελα π.χ. να χρησιμοποιήσω πακέτα του στυλ 1GB/5€ για τα data τους. Το tethering από κινητό δεν είναι δυνατό - το θέλω για αυτόνομη 3G συσκευή. 1
solution1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Φυσικά και γίνεται Αν ήδη usb 3g stick, τότε ok, διαφορετικά θα σου πρότεινα να επενδύσεις σ'ένα 4g router με εξωτερική κεραία
wenduur Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Φυσικά και γίνεται Αν ήδη usb 3g stick, τότε ok, διαφορετικά θα σου πρότεινα να επενδύσεις σ'ένα 4g router με εξωτερική κεραία Έχω κ απο αυτό, απλά επειδή σκέφτομαι να το βάλω για internet σε ένα Raspberry Pi σε σπίτι που δεν έχει τηλεφωνική γραμμή (τύπου χωριό) το θέλω αυτόνομο και να το ανανεώνω χωρίς να έχω τη sim στο κινητό μου. Το έχεις δοκιμάσει ή υποθέτεις; Επειδή υπέθετα κ εγώ πως θα είναι "κλειδωμένο" με κάποιον τρόπο για τέτοιου είδους χρήση, εφόσον υπάρχει το καρτο-ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα