Madlef86 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Εχθές έστησα ένα Prestashop και ενώ πάω στις κατηγορίες κι ενώ τα φτιάχνω δεν τις εμφανίζει στην επάνω μπάρα παρά μόνο στην κάτω. Ξέρει κανένας σας τι πάει λάθος . .? Οι ρυθμίσεις για το που τις θέλω είναι σωστές. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
sundance_kid Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Οι ρυθμίσεις για το που τις θέλεις, ΔΕΝ είναι σωστες. Η "επάνω μπάρα" είναι προφανώς κάποιο module αλλά ποιό; Μέσα στο module θα πρέπει να εισαχθούν οι κατηγορίες και μετά να κάνεις hook όλο το module στο displayTop.
Madlef86 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντησή σου. Έβγαλα σε φώτο το "πρόβλημα" για να γίνω πιο κατανοητός. Μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω....? Και πάλι ευχαριστώ.
geo max Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν έχεις το default θέμα από το Backoffice του Prestashop: 1)Προσθετα και Υπηρεσίες -> Πρόσθετα και Υπηρεσίες 2)Ψάνεις και βρίσκεις το menu 3)Κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις και βάζεις στο αριστερό κουτί αυτά που θέλεις να φαίνονται στο site σου 4) Μετά πάς στο Προσθετα και Υπηρεσίες -> Θέσεις 5)Πάνω γωνία δεξιά πατάς το κουμπί Μεταμόσχευση μια μονάδα 6)Επιλέγεις το οριζόντιο μενού και το dιsplay top (οχι όπως στην εικόνα) Σε κάθε βήμα πατάς αποθήκευση. Ελπίζω να κατάλαβα το πρόβλημα και να βοήθησα! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από geo max 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα