sveltos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Λίγο παραπλανητικός ο τίτλος αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω σύντομα Λοιπόν. Έχω windows 10 ενεργοποιημένα στον υπολογιστή μου (από free upgrade) και θέλω να πάρω έναν νέο δίσκο και να τα περάσω εκεί με clean install. Από ότι έχω διαβάσει δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με την ενεργοποίηση καθώς λογικά θα ενεργοποιηθούν μόνα τους στον καινούριο δίσκο. Εκεί που θέλω όμως είναι να κρατήσω τον παλιό δίσκο ως backup ή δικλείδα ασφαλείας αν θέλετε καθώς αν πάει κάτι στραβά στη νέα εγκατάσταση και δεν μπορώ να σετάρω τα προγράμματα που θέλω και όπως θέλω, να μπορώ να πετάξω πάνω τον παλιό δίσκο και να κάνω την δουλειά μου μέχρι να λύσω τα προβλήματα με τη νέα εγκατάσταση. Γίνεται κάτι τέτοιο ή μόλις ενεργοποιήσω τα windows στο νέο δίσκο, δεν θα μπορώ μετά να μπουτάρω με τον παλιό? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα γιατί και οι δύο εγκαταστάσεις θα δουν την ίδια μητρική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα