Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψηθεί άσχημα να αγοράσω τα συγκεκριμένα ακουστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν τα βρίσκω σε κανένα καταστημα στην Ελλαδα (εκτός εάν μου διαφεύγει κάποιο)

Τα έχω βρει στο thomann αλλά τα 20 ευρώ μεταφορικά για κάτι που κάνει 30 ευρω τσουζουν (εάν ψήνεται κανείς για ομαδική ας πει).

Επίσης τα έχω βρει στο GearBest αλλά 20+ μέρες αναμονή είναι πολλές ,οπότε εαν κάποιος ξέρει κάποιο καταστημα στην Ελλαδα που να τα εχει Αθήνα ή Θεσσαλονικη κατά προτίμηση ας κάνει τον κόπο να το ποσταρει εδώ.

Δημοσ.

Υπαρχουν στο karatzios.gr που βρισκεται στη λαρισα. Μεχρι πριν μια εβδομαδα ηταν και στο σκρουτζ αλλα μαλλον βγηκε. Δοκιμασα να παρω τα 681 evo απο εκει αλλα μου ζητουσαν 11.50 ευρω (8.5+3 αντικαταβολη) μεταφορικα οποτε κατεληξα στο gearbest.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ μολις μπηκα και τα ειδα στο ιδιο καταστημα επικοινωνισα μαζι τους και μου ειπαν 8.5 για μεταφορικα και αντικαταβολη μαζι και τα παρηγγειλα.Τωρα εαν αυριο ερθουν και μου ζητησουν +3ευρω θα τα στειλω πισω και θα τα παραγγηλω απο gearbest και ας κανουν και 30 μερες να ερθουν

Δημοσ.

Εγω που δοκιμασα να κανω παραγγελια onlineμου βγαζει +3€ αντικαταβολη και επιπλεον αν διαβασεις στους τροπους αποστολης στο site αναφερει ξεκαθαρα 8.5+3€ . Δεν ξερω τωρα αν εκαναν καποια εξαιρεση επειδη επικοινωνησες μαζι τους..

Δημοσ.

Εγω που δοκιμασα να κανω παραγγελια onlineμου βγαζει +3€ αντικαταβολη και επιπλεον αν διαβασεις στους τροπους αποστολης στο site αναφερει ξεκαθαρα 8.5+3€ . Δεν ξερω τωρα αν εκαναν καποια εξαιρεση επειδη επικοινωνησες μαζι τους..

Το διάβασα στο site αύριο θα μάθω εαν δεν με ενημέρωσαν σωστά αυτοί θα χάσουν όχι εγώ

Δημοσ.

Τι λένε αυτά ως ακουστικά;

 

Είναι καλύτερα σε σχέση με τα φθηνά AKG ή Sennheizer;

 

 

ΥΓ: Γιατί δεν πληρώνετε με κατάθεση σε τράπεζα, να γλιτώσετε την αντικαταβολή;

Δημοσ.

Τι λένε αυτά ως ακουστικά;

 

Είναι καλύτερα σε σχέση με τα φθηνά AKG ή Sennheizer;

 

 

ΥΓ: Γιατί δεν πληρώνετε με κατάθεση σε τράπεζα, να γλιτώσετε την αντικαταβολή;

 

Απο τα review που εχω διαβασει τα συγκρινουν με ακουστικα της κατηγοριας 100-200+ευρω(οποτε μιλαμε για παραπανω απο τα διπλα/τριπλα λεφτα).Σαν μαρκα δεν ειναι καινουρια στην αγορα και πριν καποια χρονια ειχαν γινει ομαδικες παραγγελιες απο διαφορα ελληνικα forum οποτε αυτοι που τα εχουν ειδη μπορουν να μας πουν καλυτερα.Βεβαια αν τα παρει καποιος στα 33ευρω του gearbest ή στα 29 του thomann πιστευω δεν εχουν αντιπαλο

  • Like 1
Δημοσ.

Γενικα θεωρουνται τα καλυτερα ακουστικα σε ποιοτητα ηχου μεχρι τα 100€. Η εταιρεια ειχε δυο μοντελα στην φτηνη κατηγορια. Τα 681 και τα 668. Το καθε ενα ειχε τα συν και τα πλην στον ηχο οποτε επελεγες αναλογα με το τι προκειται εσυ να ακους. Το κυριο μειονεκτημα και των δυο ομως ειναι οτι για να μειωθει το κοστος τους χρησημοποιουνται ψευτοδερματινα earpad που κουραζουν σε πολυωρη χρηση και ετσι ηταν επιτακτικη η αγορα βελουδινων earpad.

 

Μετα απο καποια χρονια η εταιρεια κυκλοφορησε τα 681 evo που συνηθως παιζουν 10€ πανω απο τα απλα και στην ουσια με αυτα προσπαθησε να καλυψει τις ατελειες των απλων. Μεσα στο κουτι υπαρχουν και τα ψευτοδερματινα αλλα και βελουδινα earpads και εγινε και μια μικρη βελτιωση στον ηχο.

 

Οποτε τωρα ο καθενας αναλογα με τις προτιμησεις του στον ηχο και το budget του επιλεγει.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο απο το διαγραμμα τους φαινεται οτι εχουν δυνατο μπασο.
εχουν θεμα στα (ψηλα) μεσαια και πχ αν ακους ροκ με ηλεκτρικες κιθαρες που τερματιζουν στα μεσαια θα εχεις θεμα.
ειναι semi open back κοι αρα δεν κανουν για χρηση on the move οπως επισης για τον ιδιο λογο εχουν θεμα με τον εξωτερικο θορυβο.
κοιταξα λιγο και ενα ρεβιου και ο τυπος ειπε οτι με ενα φιλτρο στο ipod ή καλυτερα με την χρηση ΕQ βελτιωθηκαν πολυ ακουστικα.
τεσπα επειδη ειναι χαμηλη η τιμη τους θα τα αγοραζα,

Επεξ/σία από booka
Δημοσ.

Λοιπον τα παρελαβα σε 1 εργασιμη μερα απο το καταστημα karatzios.gr αν και τα μεταφορικα ηταν τσουχτερα 8.50ευρω δεν πληρωσα κατι εξτρα για την αντικαταβολη.Τωρα απο θέμα ήχου τα ακουστικά είναι πολυ καλητερα απο τα razer kraken pro και   απο διαφορα phillips και sony που ειχα.Τα μαξιλαρακια δεν με κουρασαν ,αλλα θα δειξει το σκ που θα τα φοραω για κανα 10ωρο συνεχομενα .

  • Like 1
Δημοσ.

τα χρησιμοποιείς 60 ώρες με χαμηλή ένταση για να "στρώσουν" τύπε. 

 γνώστες  στα hi end μου έχουν πει και 600 ώρες. αλλά το θεωρώ υπερβολή...

  • Like 1
Δημοσ.

Τα ειχα για ενα διαστημα τα εν λογω ακουστικα και απο ηχο ειναι οντως οσο καλα λενε.Βεβαια τοτε δεν εβρισκες πχ τα HyperX Cloud στα ιδια χρηματα απο προσφατη προσφορα του gearbest που τελειωσε.

 

Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το πανω μερος της κατασκευης που σε πολυωρη χρηση ποναγε το κεφαλι.

 

Επισης σε αδυναμες απο πλευρας ηχου συσκευες οπως κινητα,mp3 ή σε σχετικα παλιους υπολογιστες δεν αποδιδουν οσο πρεπει,κοινως ειναι σχετικα χαμηλα σε ενταση ηχου.

 

Πλεον στα χρηματα τους(μαζι με τα μεταφορικα που αναφερθηκαν παραπανω)υπαρχουν επιλογες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...