bebis4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 παιδες καλησπερα προσπαθω να περασω το mx 15 σε στικακι με το yumi αλλα δεν το εχει σαν διανομη. καμια βοηθεια μηπως πρεπει να δια λεξω καμια αλλη στην οποια παταει πανω?
nik0laus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω γιατί αλλά το Υumi ποτέ δεν το χώνεψα... Αν δουλευεις windows χρησιμοποίησε το rufus για να φτιάξεις εκκινήσιμα usb . Αν είσαι πρωτάρης σε linux σου συνιστώ LXLE για τα μηχανάκια αυτά καθώς είναι πλήρης διανομή και δουλευουν όλα out of the box και είναι πιο όμορφα στο μάτι (υποκειμενικό είναι αυτό) από antix -puppy κλπ
Le Perv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε ομορφια, θα συμφωνησω οτι ειναι πανασχημο το antiX. Τωρα οσον αφορα το "πληρης", δεν εχω ξαναδει πληροτερη (υπαρχει σαν λεξη?). Αλλα να μη το Ηεσουμε το thread. Ας ειναι... Μη βαλεις MX-15, εγω θα την πληρωσω παλι. Παλι μονος μου θα τρεχω να γραφω κατεβατα. (Παλι καλα που δε μπηκε στο στικακι, φτηνα τη γλιτωσα.) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από Le Perv
bebis4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 το rufus κανει την ιδια δουλεια με το yumi το οποιο με βολευει γιατι περναω σε ενα usb πολλα λειτουργικα και οχι μονο ενα. θα το βαλω και ας ξεσοασει τριτος παγκοσμιος στο φορυμ
Le Perv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σιγα μη τσακωθουμε. Χαλαρωνουμε διαβαζοντας. Πειραζει ο ενας τον αλλο -οχι απο κακια- να γινεται συζητηση. Ο καθενας εχει τις δικιες του προτιμησεις, που πηγαζουν απο διαφορετικες εμπειριες. Νομιζω οτι ανταλλασουμε αποψεις, χωρις να επιβαλουμε τη γνωμη μας. Δε φανατιζομαστε. Δεν ειμαστε ρομποτ να μιλαμε μονολεκτικα. Δε μ αρεσει. Προσβαλει τον σινομιλητη. Απλα σημερα ειμαι κουρασμενος, τιποτε αλλο. (Κατι φτιαχνω, ελπιζω να πανε ολα καλα. Ειδομεν)
bebis4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 παιδια σχετικα με το yumi και πως μπορω να περασω καμια ιδεα?
nik0laus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν την έχει το yumi στο μενού του , κατέβασε το .iso της διανομής που σε ενδιαφέρει από την σελίδα της ή από κάποιο άλλο link (δες και στο distrowatch.com) και όταν θα δημιουργήσεις το live-usb κάνε "browse" το συγκεκριμένο .iso από τον φάκελλο που το έχεις αποθηκεύσει... Άλλο πρόγραμμα που μπορεις να χρησιμοποιήσεις για να βάλεις πολλές διανομές σε ένα στικ είναι και το "MultiBootUSB" τα προγράμματα αυτά (yumi, multibootsub κλπ) δεν έχουν τις διανομές απλά μπορούν να τις κατεβάζουν και κατόπιν φτιάχνουν το live , αν εσύ έχεις ήδη τα iso αποθηκευμένα στον δισκο σου μπορείς από εκεί να τα βάλεις μέσα
bebis4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 εγω εχω ηδη κατεβασμενο το iso του mx αλλα δεν το εχει σαν επιλογη για να το βαλω στο usb
bebis4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ok με το rufus θα το δοκιμασω απλα με βολευει το yumi οπου μπορω και εχω ταυτοχρονα σε ενα usb πολλα λειτουργικα αναλογα με την χωρητικοτητα και με βγαζει απο τον κοπο καθε φορα να κανω την διαδικασια με το usb βαλε βγαλε διανομη linux
Le Perv Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εδω εχω την επισημη διαδικασια εγκαταστασης του MX-15, στα ελληνικα. Ακολουθησε το κατα γραμμα. Τσαμπα ζοριζεσαι. http://forum.mepiscommunity.org/viewtopic.php?f=81&t=39791 Απο κατω ειναι επισης οδηγος στα ελληνικα. Αλλα εχει και εντυπωσεις, λινκς για βιντεο, προειδοποιησεις για εγκατασταση ubuntu προγραμματων..... http://forum.osarena.net/threads/linux-mx-15-μια-και-όχι-τόσο-γνωστή-διανομή.5028/ Ξεκινα να διαβαζεις το δευτερο λινκ μου, αν σ αρεσει αυτο που διαβαζεις συνεχισε στην εγκατασταση της. Προειδοποιουν οτι δεν ειναι ubuntu. Να αποφευγονται οι εγκαταστασεις προγραμματων που δουλευουν σε ubuntu διανομες. Το "επισημο" που το ειδα? Τελος παντων.... 1
Le Perv Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Θα ξενερωσεις απο εμφανιση. Μην απελπιστεις ομως. Προσπαθησε να το φερεις στα μετρα σου. Αλλαξε τα χρωματα. Τη θεση της μπαρας. Προσθεσε μια μπαρα ακομα, μεγαλωσε τη, κανε τη να κρυβεται αυτοματα. Εκει βαλε τα προγραμματα που σε βολευουν. Το σημαντικοτερο ειναι τα προγραμματα που ερχεται πακετο. Θα περασεις αρκετο χρονο χαζευοντας τα.
DoctorsPC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ΒΑΛΕ arch linux η pupy linux και δεν θα εχις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα