alelo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 εγω προσπάθησα να δείξω πως το pc game δεν ειναι πιο φτηνό . οι εταιρίες θελουν να βγαλουν λεφτά δεν θελουν να παρεις κατι και να αντέξει 5 ή 10 χρόνια. οπως καποιοι παιζουν με την 7970 ετσι καποιοι θα παιζουν με το ps4. τα ιδια θα παιζει παιχνιδια καποιος με την 7970 τα ιδια παιχνιδια και με την gtx 1080.
alelo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 και οταν συγκρίνουμε κατι να βαζουνε τιμες καινούριου γιατι και το ps4 pro του χρονου 200 ευρω θα εχει.
Undertaker25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μια κάρτα που θα πετάξεις μέσα στο pc όπως λες θα χρειαστείς 250-300 ευρώ σήμερα ( RX480 - GTX1060) για να πεις πως θα σε βγάλει 2-3 χρονιά . Μέτα απο 3 χρονιά θα χρειαστείς και αλλαγή σε ολόκληρο το σύστημα γιατί πλέων θα είναι παλιάς γενιάς άρα θα πρέπει να δώσεις πάλι 300-600 αναλόγως αν κρατάει η κάρτα γραφικών. Τώρα πουλάς το ps4 και βάζεις αλλα 150-200 ευρώ και παίρνεις το pro μετά απο 2-3 χρόνια ξανά το ιδιο . Οπως το βλέπω κερδισμένος είσαι με τις κονσόλες. Και σου μιλάει κάποιος με πολλά χρόνια pc gaming. Όχι φίλε μου. Πρώτον το μεταχειρισμένο PS4 είναι πάντα ένα μεταχειρισμένο PS4 με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεύτερον, δεν χρειάζεται να δαπανήσεις 250-300 ευρώ για μια κάρτα που θα σε στηρίξει για 3 χρόνια. Εγώ πρόπερσι τα Χριστούγεννα έδωσα 170 ευρώ και αγόρασα την ASUS R9 270 2GB OCII και μου τρέχει τα περισσότερα παιχνίδια άψογα μέχρι σήμερα σε high settings και 1920x1080 ανάλυση. Οκ, δεν θα έχω 100fps στο Kingdom Come αλλά ένα ικανοποιητικό framerate που με βοηθάει να παίξω το παιχνίδι ή όποιο παιχνίδι. Επίσης, έχω έναν επεξεργαστή Phenom II 965 X4 3.4Ghz του 2010 ο οποίος δε μου έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής πρόβλημα πουθενά (αν και μέσα στο 2017 θα πάω για αναβάθμιση). Δεν λέω ότι το σύστημά μου είναι ένα τέρας που έφτιαξα με λίγα χρήματα αλλά ένα μηχανηματάκι που σε βοηθάει να παίξεις οποιονδήποτε τίτλο φυσιολογικά. Τρίτον, τα χρήματα που εξοικονομείς (με οποιονδήποτε τρόπο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ) από τη διαφορά τιμής μεταξύ τίτλων pc/ps4 σου επιτρέπει και με το παραπάνω να κάνεις οποιαδήποτε αναβάθμιση. Τέταρτον, παιχνίδια τα οποία δεν είναι PS4/Xbox port, έχουν κατά 99% καλύτερα γραφικά στο pc από ότι σε οποιαδήποτε κονσόλα. Για να μην αναφερθώ σε gameplay. Πέμπτον, τις αναβαθμίσεις που κάνεις στο pc τις κρατάς για μια πληθώρα εργασιών πέραν του παιχνιδιού.
alelo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει τώρα με Phenom II 965 και με r9 270 και θες να μιλήσουμε σοβαρά για gaming? οταν θα πάρεις κανα i5 και καμια καρτα γραφικών με 4gb ραμ ( gtx 980 - gtx1070 ) τουλάχιστον για να μπορεσεις να φορτώσεις κανα ρημάδι texter στα ultra και το συνδέσεις σε 55" για να δεις την μαγία τα ξαναλεμε. τωρα στο θεμα μας παλι. καλα εκανε η sony και δικαιολογησα την αποψη μου.
Shadows Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 ένταξη τώρα με Phenom II 965 και με r9 270 και θες να μιλήσουμε σοβαρά για gaming? οταν θα πάρεις κανα i5 και καμια καρτα γραφικών με 4gb ραμ ( gtx 980 - gtx1070 ) τουλάχιστον για να μπορεσεις να φορτώσεις κανα ρημάδι texter στα ultra και το συνδέσεις σε 55" για να δεις την μαγία τα ξαναλεμε. τωρα στο θεμα μας παλι. καλα εκανε η sony και δικαιολογησα την αποψη μου. Ετσι ειναι φιλος κατω απο high settings kai 1440p τυφλωνομαι. 1
giotis7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Clickbait απλα. Κανονικές και σλιμ εκδόσεις έβγαινε από ο PS1(τουλάχιστον αυτό ξέρω) πολύ πριν δηλαδή από το iPhone, οποτε απλα άκυρο όλο το θέμα. 1
Undertaker25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εντάξει τώρα με Phenom II 965 και με r9 270 και θες να μιλήσουμε σοβαρά για gaming? οταν θα πάρεις κανα i5 και καμια καρτα γραφικών με 4gb ραμ ( gtx 980 - gtx1070 ) τουλάχιστον για να μπορεσεις να φορτώσεις κανα ρημάδι texter στα ultra και το συνδέσεις σε 55" για να δεις την μαγία τα ξαναλεμε. Που κολλάει τώρα αυτό που λες με αυτό που έγραψα εγώ? Eίσαι σοβαρός? Αυτό που έγραψα είναι ότι δεν χρειάζεται να δαπανήσεις τρελά λεφτά για να παίξεις ένα παιχνίδι στο pc και εσύ μου απαντάς κάτι εκτός τόπου και χρόνου άκυρα όταν το 70% των pc gamer διαθέτει συστήματα κατά πολύ ασθενέστερα των χαρακτηριστικών που ανέφερες. Και από πότε το gaming είναι σε 55" και αποκλειστικά ultra settings? Ποια 980? Μου μιλάς για 520 ευρώ κάρτα και τηλεοράσεις που κοστίζουν 1000 ευρώ? Δεν έχουμε όλοι πλούσιο μπαμπά φίλε να μας αγοράζει ότι του ζητάμε. Αλλά και πάλι, κουτσοβγάζουμε ένα Shadow of Mordor με ultra settings σε 22" και 60 fps και ένα Black Ops 3 στα Ηigh. Επίσης, εξήγησέ μου τι είναι τα texter... Δεν τα έχει πάρει το μάτι μου πουθενά... Μήπως εννοείς τη σειρά Dexter? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2016 από Undertaker25 2
papp0us Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει τώρα με Phenom II 965 και με r9 270 και θες να μιλήσουμε σοβαρά για gaming? οταν θα πάρεις κανα i5 και καμια καρτα γραφικών με 4gb ραμ ( gtx 980 - gtx1070 ) τουλάχιστον για να μπορεσεις να φορτώσεις κανα ρημάδι texter στα ultra και το συνδέσεις σε 55" για να δεις την μαγία τα ξαναλεμε. τωρα στο θεμα μας παλι. καλα εκανε η sony και δικαιολογησα την αποψη μου. Τα μισα χάλια του Gaming σήμερα, τα έχεις μαζέψει σε μια πρόταση. Και αναρωτιέμαι μετά γιατι έχει στραβώσει το πράμα. Αμα θες 1000€ hardware και άλλα τόσα τηλεόραση για να δείς "μαγία" προτιμώ να παίζω Medium setting σε Full HD μέχρι να σαπίσουν τα χέρια μου. Όσοι λέτε τέτοιες "ιστορίες" δεν περάσατε καν απο την εποχή του Gamer. Βγήκατε κατευθείαν "στο PC master race και δε συμμαζεύεται να 'ουμε" Είναι και βαριά τα τεξτερ και δε μπορώ να τα φορτώσω μπας και μπορέσουμε να μιλήσουμε απο την ίδια βάση. Οι κονσόλες γίνονται υπολογιστές, και αυτό ένα πράμα σημαίνει μόνο. Αν δεν αλλάξουν ρότα, τις βλέπω παρελθόν, γιατι σε κάθε γενιά ακυρώνουν απο ένα πλεονέκτημα τους. Απο μόνες τους. 5
Crazygear Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Όταν μιλάμε για ηλεκτρονικά γενικά, τηλεοράσεις, desktop pc, laptop, tablet, smartphones, και consoles, πρέπει κάποια στιγμή να χωνέψουμε όλοι μας ότι η τεχνολογία κάνει άλματα και ότι αγοράζεις σήμερα την ίδια στιγμή αρχίζει να χάνει την αξία του. Σε μερικούς μήνες θα έχει πέσει η τιμή του, αργότερα θα βγει τον νέο μοντέλο και πάει λέγοντας. Και εγώ σπάζομαι να βλέπω το κινητό που αγόρασα μετά από μερικούς μήνες να είναι φθηνότερο, αλλά δεν μπορώ να ζητήσω να σταματήσουν να παράγουν νέα μοντέλα για να μην ξεπεραστεί το δικό μου. Με τις κονσόλες το πρόβλημα δεν είναι αν θα βγει νέα στα 3-4 χρόνια ενώ εγώ θα προτιμούσα να βγει στα 5 ή στα 7. Το πρόβλημα είναι αν θα σταματήσουν να υποστηρίζουν τα PS4/XboxOne νωρίτερα εξαιτίας της νέας γενιάς. Αυτό θα ήταν άδικο. Γιατί την κονσόλα αν σταματήσει να την υποστηρίζει ο κατασκευαστής τότε τέλος. Νομίζω πως όλο το παιχνίδι τώρα παίζεται γύρω από το 4Κ. Οι νέες gpu ιδίως της Nvidia απευθύνονται στο 4Κ αφού είναι πολύ ισχυρές για 1080p, οπότε μοιραία και οι κονσόλες πρέπει να ακολουθήσουν. Το 2013 μια κονσόλα ικανή να ακολουθήσει τις σημερινές gpu δεν υπήρχε περίπτωση να βγει και να είναι σε ελκυστική τιμή. Έτσι πιστεύω η Nvidia κυρίως είναι αυτή που σπρώχνει και προσπαθεί να επιταχύνει τις εξελίξεις σε αυτή την γενιά καρτών καθώς η AMD ακόμα δεν έχει να δείξει κάτι απέναντι στις GTX1070 και 1080.
Undertaker25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Τα μισα χάλια του Gaming σήμερα, τα έχεις μαζέψει σε μια πρόταση. Και αναρωτιέμαι μετά γιατι έχει στραβώσει το πράμα. Αμα θες 1000€ hardware και άλλα τόσα τηλεόραση για να δείς "μαγία" προτιμώ να παίζω Medium setting σε Full HD μέχρι να σαπίσουν τα χέρια μου. Όσοι λέτε τέτοιες "ιστορίες" δεν περάσατε καν απο την εποχή του Gamer. Βγήκατε κατευθείαν "στο PC master race και δε συμμαζεύεται να 'ουμε" Είναι και βαριά τα τεξτερ και δε μπορώ να τα φορτώσω μπας και μπορέσουμε να μιλήσουμε απο την ίδια βάση. Οι κονσόλες γίνονται υπολογιστές, και αυτό ένα πράμα σημαίνει μόνο. Αν δεν αλλάξουν ρότα, τις βλέπω παρελθόν, γιατι σε κάθε γενιά ακυρώνουν απο ένα πλεονέκτημα τους. Απο μόνες τους. Αυτό ακριβώς ρε φίλε. Άσχετα πιτσιρίκια που φυτρώσανε σε εποχές 1080p και αγνοούν πλήρως τι θα πει να παίζεις τίτλο DX7 σε ανάλυση 800x600 ή 1024x768. Οι παλαιότεροι gamers που έγιναν μάρτυρες πολλών μεταβατικών περιόδων του gaming καταλαβαίνουν τι εννοώ. 3
Shadows Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Όταν μιλάμε για ηλεκτρονικά γενικά, τηλεοράσεις, desktop pc, laptop, tablet, smartphones, και consoles, πρέπει κάποια στιγμή να χωνέψουμε όλοι μας ότι η τεχνολογία κάνει άλματα και ότι αγοράζεις σήμερα την ίδια στιγμή αρχίζει να χάνει την αξία του. Σε μερικούς μήνες θα έχει πέσει η τιμή του, αργότερα θα βγει τον νέο μοντέλο και πάει λέγοντας. Και εγώ σπάζομαι να βλέπω το κινητό που αγόρασα μετά από μερικούς μήνες να είναι φθηνότερο, αλλά δεν μπορώ να ζητήσω να σταματήσουν να παράγουν νέα μοντέλα για να μην ξεπεραστεί το δικό μου. Με τις κονσόλες το πρόβλημα δεν είναι αν θα βγει νέα στα 3-4 χρόνια ενώ εγώ θα προτιμούσα να βγει στα 5 ή στα 7. Το πρόβλημα είναι αν θα σταματήσουν να υποστηρίζουν τα PS4/XboxOne νωρίτερα εξαιτίας της νέας γενιάς. Αυτό θα ήταν άδικο. Γιατί την κονσόλα αν σταματήσει να την υποστηρίζει ο κατασκευαστής τότε τέλος. Νομίζω πως όλο το παιχνίδι τώρα παίζεται γύρω από το 4Κ. Οι νέες gpu ιδίως της Nvidia απευθύνονται στο 4Κ αφού είναι πολύ ισχυρές για 1080p, οπότε μοιραία και οι κονσόλες πρέπει να ακολουθήσουν. Το 2013 μια κονσόλα ικανή να ακολουθήσει τις σημερινές gpu δεν υπήρχε περίπτωση να βγει και να είναι σε ελκυστική τιμή. Έτσι πιστεύω η Nvidia κυρίως είναι αυτή που σπρώχνει και προσπαθεί να επιταχύνει τις εξελίξεις σε αυτή την γενιά καρτών καθώς η AMD ακόμα δεν έχει να δείξει κάτι απέναντι στις GTX1070 και 1080. Καλα προφανως και θα σταματησουν να τα υποστηριζουν και αν οχι σε 1 σε 2 χρονια σιγουρα,το 4k οσο και να τραβανε τα μαλλια τους οι μαρκετιστες καθε εταιριας,ειναι ακομα απιαστο ονειρο για οτιδηποτε budget (ποσο μαλλον σε επιπεδο κονσολας) ακομα και εξωτικες συνθεσεις με 1080sli οριακα την παλευουν σε 4κ.
papp0us Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αυτό ακριβώς ρε φίλε. Άσχετα πιτσιρίκια που φυτρώσανε σε εποχές 1080p και αγνοούν πλήρως τι θα πει να παίζεις τίτλο DX7 σε ανάλυση 800x600 ή 1024x768. Οι παλαιότεροι gamers που έγιναν μάρτυρες πολλών μεταβατικών περιόδων του gaming καταλαβαίνουν τι εννοώ. Το ότι δε ζησανε την εποχή του DX 7 μπορεί να είναι και καλό το πρόβλημα είναι ότι έχουν απόσυνδεσει την εμπειρία του gaming από τα ίδια τα παιχνίδια. Στο ultra high να τρέχει και να έχει real life φωτοσκιασεις και ας είναι ότι να ναι. Αυτό που μια εποχή λεγαμε tech demos και τα βλέπαμε 30" για να τα θαυμασουμε πριν τα βαρεθουμε, τώρα τους βάζουν και δύο όπλα και τα πουλάνε για παιχνίδια. Μεχρι την προηγούμενη γενιά οι κονσόλες μου πρόσφεραν μια σχετικά καλή εμπειρία. Πλέον ελπίζω στη Nintendo. 4
mansa2k Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Για αυτό το συγκεκριμένο θέμα επειδή το ρώτησαν πολύ και όντως θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στο online, η Sony είπε πως οι κάτοχοι του Pro στο online δεν θα έχουν κανένα πλεονέκτημα. Αρα και αυτοί θα τρέχουν στα 30fps. Και μετά πάμε στους κατόχους του PS4 Pro οι οποίοι θα έχουν ένα μηχάνημα που δεν θα αξιοποιείται στο 100%. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα. Οτι τα μηχανήματα μας ποτέ δεν θα μας δείξουν πλέον το 100% των δυνατοτήτων τους... Γνωρίζω την συγκεκριμένη δήλωση αλλά δεν αποτελεί εγγύηση για τις επιλογές των τρίτων εταιριών και επίσης γενικότερα δεν σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν αυτήν την πολιτική μακροπρόθεσμα. Προς γκρεμός και πίσω ρέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα