KnightRider Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Aυτό το πράγμα που βγάζουν για PS4 δήθεν remaster είναι σκέτη μ***λκια και απατεωνιά γιατί πολύ απλά θα μπορούσαν να κάνουν backward compatibility και απλά να κάνει upscale και να διπλασιάσει τα πολύγωνα (κάτι σαν το PSP emulator που βάζεις παραπάνω rendering resolution + upscale)
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Aυτό το πράγμα που βγάζουν για PS4 δήθεν remaster είναι σκέτη μ***λκια και απατεωνιά γιατί πολύ απλά θα μπορούσαν να κάνουν backward compatibility και απλά να κάνει upscale και να διπλασιάσει τα πολύγωνα (κάτι σαν το PSP emulator που βάζεις παραπάνω rendering resolution + upscale) Μα και το XboxOne που εχει backward compatibility και για αυτο βγαινουν τα remastered
nektarios_rs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ο πραγματικος gamer δεν ασχολειται με αυτα...δεν ξενυχταει κανοντας υπολογισμους στα ποσα fps και με τις setting θα παιξει το game, αν θα υποστηριζει το ενα η το αλλο, "τι θα κανω να εχω 2 fps παραπανω" κτλ κτλ κτλ, απλα το βαζει και παιζει....ολα αυτα ειναι για τα θυματα της βιομηχανιας του gaming που απευθυνεται σε αλλου ειδους χομπι, σιγουρα παντως οχι gaming. Δεν υφίσταται ο όρος "πραγματικός gamer" όπως τον εννοείς στο σχόλιό σου.. Ο καθένας επενδύει στο σύστημά του όσα θεωρεί ότι καλύπτουν τις δικές του ανάγκες και τη τσέπη του. Παράδειγμα, εγώ αναβάθμισα από GTX770 σε 970 λίγο μετά την ανακοίνωση της σειράς GTX10xx. Την ίδια στιγμή, πολλοί κάτοχοι GTX970 αρχίζουν να αναβαθμίζουν σε 1070/1080. Δε σημαίνει ότι εγώ είμαι σωστός και αυτοί λάθος, αλλά ούτε το αντίθετο 5
Le Perv Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ερχεται το πληρωμα του χρονου, ροδα ειναι και γυριζει. Ετσι οπως επεσε η Sega, θα πεσουν και η Sony με τη Microsoft. Προφανως και δε τους φτανουν τα 70αρια ανα παιχνιδι πλεον. Κοιτανε πως θα κανουν να μεγαλωσουν τα μηδενικα στα εσοδα. Ετοιμαστειτε για 100ρια ανα παιχνιδι και κονσολα ανα 2-3 χρονια. Μονο που η Sega επεσε σαν ηρωας samurai. Πολεμωντας, με το κεφαλι ψηλα, εδωσε οτι καλυτερο ειχε στον επιλογο της. Επεσε με τα οπλα της να βγαζουν φωτια απ την προσπαθεια. Αυτοι θα ξεφτιλιστουν, οπως το βλεπω. Γεροντας ειμαι κι εγω. 2
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ερχεται το πληρωμα του χρονου, ροδα ειναι και γυριζει. Ετσι οπως επεσε η Sega, θα πεσουν και η Sony με τη Microsoft. Προφανως και δε τους φτανουν τα 70αρια ανα παιχνιδι πλεον. Κοιτανε πως θα κανουν να μεγαλωσουν τα μηδενικα στα εσοδα. Ετοιμαστειτε για 100ρια ανα παιχνιδι και κονσολα ανα 2-3 χρονια. Μα και τωρα ισχυουν τα 100ρια για αρκετα παιχνιδια καλη ωρα το Gears of war που βγαινει μεθαυριο https://www.skroutz.gr/s/9112485/Gears-of-War-4-Ultimate-Edition-XBOX-ONE.html 60-70ευρω βασικο παιχνιδι(day one)+season pass 25-30ευρω συνηθως. Υπαρχουν βεβαια και αλλες εταιριες οπως η EA που σου βαρανε το Season pass 50ευρω και αρα η συνολικη τιμη του παιχνιδιου ξεπερναει τα 100ευρω.
panosveto12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μην το αγοράσετε όπως κάνεις δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις το νέο iPhone έτσι και οι νεες κονσόλες δεν είναι υποχρεωτικες για να παίξεις . Οι PC gamer θα έπρεπε να παραπονιουνται επειδή βγενουν κάθε 6 μήνες νέες κάρτες γραφικών από την ίδια εταιρία . Το σύστημα των εταιρειών είναι έτσι κάθε χρόνο βγάζουν νέα μοντέλα αυτοκινήτων μηχανών κινητών τηλεοράσεων οποίος θέλει τα παίρνει. Από την στιγμή που βγαίνει περιεχόμενο για όλα τα μοντέλα και υποστηρίζετε από την εταιρεία δεν πρέπει να έχει κανείς παράπονο . 1
Shadowjump Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ο λόγος προτίμησεως της κονσόλας από το PC είναι γιατί είχες ένα σταθερό Hardware, χωρίς να σε απασχολεί η αναβάθμιση για αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα να πληρώνεις τα παιχνδία και τα περιφερειακά πιο ακριβά. Έτσι ασχολιόσουν μόνο με τα παιχνίδια και όχι με τις αναλύσεις. Από την στιγμή που βγαίνουν διαφορετικές εκδόσεις με καλύτερο Hardware παράλληλα δεν υπάρχει λόγος να μην επιλέξεις PC για gaming. Γιατί καλώς ή κακώς όσοι έχουν κονσόλα έχουν και PC οπότε απλά θα βελτιώσουν το PC τους. Ετσι οπως εχουν καταντησει τα console ports που δεν υποστηριζουν SLI/Crossfire και για να παιξει ενα παιχνιδι FHD/60FPS/Full γραφικα, να θες Titan X (βλεπε Mafia 3), δεν βλεπω τον λογο να μην θες κονσολα... Προσωπικα, δεν τις μπορω καθολου. Αλλα ετσι οπως κανουν τα παιχνιδια πλεον..
bilspa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 καταλαβα ...καλως ηρθες 8κ....εχουν χασει τη ουσια ...οπως ηταν οι μαυροι στο 19 αιωνα οταν βλεπανε λευκους ,θες καθρεφτακι δωσμου διαμαντι...
hackerW32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ο πραγματικος gamer δεν ασχολειται με αυτα...δεν ξενυχταει κανοντας υπολογισμους στα ποσα fps και με τις setting θα παιξει το game, αν θα υποστηριζει το ενα η το αλλο, "τι θα κανω να εχω 2 fps παραπανω" κτλ κτλ κτλ, απλα το βαζει και παιζει....ολα αυτα ειναι για τα θυματα της βιομηχανιας του gaming που απευθυνεται σε αλλου ειδους χομπι, σιγουρα παντως οχι gaming. αρα εγω με το μετριο pc μου (fx 6300 hd7850) δεν ειμαι πραγματικος gamer? :'( και τοσο καιρο νόμιζα πως ημουν πραγματικος gamer επιδη κοιτουσα να εχω σταθερα 60fps στα games με τα μεγιστα δυνατα γραφικα.. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΞΥΠΝΙΣΕΣ υπαρχουν οι pc gamers, που απλα παιζουν τα games τους και δεν τους νοιαζει τιποτα, ουτε κραζουν τους κονσολαδες, ουτε θελουν να δείχνουν υπερόπτες επιδη παιζουν σε καλύτερη πλατφορμα υπαρχουν οι console gamers, που παιζουν στις κονσολες επιδη τους βολευει για τον α β λογο (πχ γιατι μπορει οι φιλοι του να εχουν κονσολα, γιατι μπορει να ειναι φαν καπιου exlusive) αλλα ξερει πολυ καλα πως η εμπηρια gaming στα pc ειναι ανώτερη υπαρχει το pc master race που ειναι ατομα που τους νοιαζει πιο πολυ να δείχνουν ανώτεροι παρα τα games και πριζουν μπαλες και μετα υπαρχουν τα console peasants που νευριαζουν με τα παραπανω ατομα και πριζουν και αυτοι μπαλες. ψήσου απλα να παιζεις τα παιχνιδια σου και να αφησεις τις σαχλαμαρες στην ακρη. ακους εκει, ο πραγματικος gamer δεν ασχολειτε με αυτα.. θα τρελαθω, θα πηδηχτώ απο το παράθυρο καθε φορα που ακουω αυτην την καραμελα για τα settings.. πεθαίνω λιγο παραπανω μεσα μου. ευχαριστω. 3
heavyrain Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 αρα εγω με το μετριο pc μου (fx 6300 hd7850) δεν ειμαι πραγματικος gamer? :'( και τοσο καιρο νόμιζα πως ημουν πραγματικος gamer επιδη κοιτουσα να εχω σταθερα 60fps στα games με τα μεγιστα δυνατα γραφικα.. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΞΥΠΝΙΣΕΣ καλιο αργα παρα ποτε. Καιρος ν αλλαξεις. προφανως εχεις αδυναμια κατανοησης ελληνικων, αν δεν καταλαβαινεις σε ποιους αναφερομαι. 1
Ta3ideftis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Όλα στο βωμό του χρήματος! Και η ποιότητα πάει περίπατο........
Basil G Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αχχχ, 18 χρόνια το έλεγα, απο την εποχή του πρώτου πλεϊστέισιον. Πάνε να κάνουν τα παιχνίδια σαν το βίντεο έλεγα και ποιός με άκουγε... νάτα τώρα.Όλα τα κάνουν οι κονσόλες εκτός από το να παίζουν hardcore παιχνίδια!Στο PC πάλι, αναλύσεις, οθόνες ultrawide, crossfire-sli, και τελικά δεν δουλεύει τίποτα και τα πειρατικά τρέχουν καλύτερα από τα αυθεντικά...Τα περιφερειακά πανάκριβα, πληκτρολόγια, ποντίκια, ακουστικά κτλ. Λες και είναι από χρυσό...Μας έχουν βρει μαλάκες, μόνος τρόπος το μποϊκοτάζ σε όλους!
vste Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μιλωντας απο την σκοπια του φανατικου κονσολα με αυτη την γενια καηκε η γουνα μου. Το OG PS4 φτανει στο EOL του και το μονο παιχνιδι που εχουμε να πουμε ειναι προς το παρων το Uncharted 4. Και ναι εχω τα περισσότερα exclusives της πλατφορμας. Ειμαι σιγουρος οτι του χρονου που θα βγει και το Scorpion η 1ης γενιας κονσολες αυτης της γενιας (γελοιο ακουγεται) θα περασουν σε Legacy mode. Ισως και η Sony προκειμενου να ανταγωνιστει την MS να βγαλει και νεο PS. Και προς οποιον ετοιμαζεται να απαντησει μα μας ειπαν πως θα εχουμε πληρη compatibility θα του απαντησω πως ,μιας και ειναι η 1η γενια που γινεται αυτο, πως απλα προσπαθουν να χρυσωσουν το χαπι μην φανε πολυ κραξιμο. Πολιτικες και στροφες 180 εχουν κανει ολες οι εταιριες. Απλα εμεις ξεχναμε. Στο τσακ να φαμε always online στην αρχη αυτης της γενιας ειμασταν. Για αυτο και πιστευω οτι αρκετος κοσμος - το εχω κανει ηδη - θα στραφει προς την πλατφορμα pc. Ειναι πιο τιμιο να ξερεις απο την αρχη τι παιζει. Αυτη την στιγμη με σχετικα λιγα λεφτα εχεις τουλαχιστον την ποιοτητα μιας κονσολας στα multiplatform. Και αν δεν σε ενδιαφέρει να εισαι top of the line απλα μενεις μια γενια πισω και αγοραζεις σε βατες τιμες απο τις αγγελιες εδω μεσα. Αυτη την στιγμη καποιος με i3 και 950 εχει ιδιο η και καλυτερο αποτελεσμα με ενα PS4 στα multi. Για πολλους αυτο ειναι αρκετο. 1
dreamkiller777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Sony κ microsoft η ασθένεια του gaming
nefos78 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αυτή η αναφορά πια σε σχέση με οτιδήποτε apple και iphone έχει καταντήσει εμετική....έλεος δηλαδή, δεν καταλαβαίνω το εν λόγω άρθρο τι σχέση έχει με αυτά, όταν όντως αποτελεί ναι είδηση και μπορεί απλά να σταθεί από μόνη της... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα