Oakenfold_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Το pc ενός φίλου αντί για shutdown κάνει restart. Έχω κοιτάξει όλες τις πιθανές αιτίες θέλω να πιστεύω: Δεν είναι θέμα λειτουργικού, διότι το κάνει ακόμα και όταν βρίσκεται στην post screen του bios. Έχω απενεργοποιήσει όλες τις wake-on επιλογές, έπειτα από load fail safe settings στο bios. Aν και δεν είναι θέμα λειτουργικού απενεργοποίησα το αυτόματο restart έπειτα από bsod. Επίσης τις επιλογές wake-on της κάρτας δικτύου. Έβγαλα όλα τα καλώδια του κουτιού και τα σύνδεσα εκ νέου στην μητρική. Το ίδιο κάνει και με όλες τις συσκευές εκτός (hdds, cdroms, gpu, ram dims εναλλάξ). To ίδιο κάνει και με άλλο τροφοδοτικό. Κλείνει μόνο έπειτα από 2-3 πατήματα του power button του κουτιού. (power button - restart μετά από 4sec - power button - restart μετά από 4sec - power button - μένει κλειστό). Καμιά ιδέα;
ultraex2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Το pc ενός φίλου αντί για shutdown κάνει restart. Έχω κοιτάξει όλες τις πιθανές αιτίες θέλω να πιστεύω: Δεν είναι θέμα λειτουργικού, διότι το κάνει ακόμα και όταν βρίσκεται στην post screen του bios. Έχω απενεργοποιήσει όλες τις wake-on επιλογές, έπειτα από load fail safe settings στο bios. Aν και δεν είναι θέμα λειτουργικού απενεργοποίησα το αυτόματο restart έπειτα από bsod. Επίσης τις επιλογές wake-on της κάρτας δικτύου. Έβγαλα όλα τα καλώδια του κουτιού και τα σύνδεσα εκ νέου στην μητρική. Το ίδιο κάνει και με όλες τις συσκευές εκτός (hdds, cdroms, gpu, ram dims εναλλάξ). To ίδιο κάνει και με άλλο τροφοδοτικό. Κλείνει μόνο έπειτα από 2-3 πατήματα του power button του κουτιού. (power button - restart μετά από 4sec - power button - restart μετά από 4sec - power button - μένει κλειστό). Καμιά ιδέα; κανε ενα reset στο βιος η μπαταρια εξω για λιγο θα βοηθουσε επιπλεον μπες πινακα ελεγχου και στη επιλογη παροχης ενεργειας τις ρυθμισεις που εχει δεστα λιγο
Oakenfold_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 το έχω τσεκάρει ήδη αυτό στα windows, κάνω και το reset τώρα να δώ..
discoboyminimal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 μετα νομιζω δοκιμαζεις αλλη μητρικη..δεν εχεις να δοκιμασεις κατι αλλο..η τροφοδοτικο η μητρικη θα ειναι 1
heros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 παρομοιο θεμα ειχα οταν σε ενα παμπαλαιο κουτι (απο την εποχη του 478 socket, 20 pin atx psu) εβαλα μαι μητρικη 1150@4770κ@win7, όταν πάταγα τερματισμος λειτουργιας από το λειτουργικό έκανε επανεκκίνηση....οχι ομως όταν το έκλεινα από το κουμπί του κουτιου...Υπέθεσα ότι έφταιγε το τροφοδοτικό και πάντα τον έκλεινα πό το κουμπί....Το προβλημα διορθώθηκε όταν πήρα adaptor 20>24pin αλλά και όταν πήγα σε win10 (δεν ξέρω ποιό από τα δύο γιατι έγιναν σχεδών μαζι.) πάντως δώσε και μια περιγραφή του συστήματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα