Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Λοιπόν, έχω νοβα go στο λαπτοπ μου ,  το παίρνω μαζί και εχω νοβα με wifi όποτε θέλω κ οπουδήποτε βρεθώ!

όλα οκ μέχρι εδώ ..

Πρόσφατα μια φιλη που έχει το φουλ πακέτο του οτε μου είπε αν θελω να μου δωσει τους κωδικούς του οτε go να το εχω στο λαπτοπ μου μιας και αυτή δεν το χρειάζεται, βλέπει τηλεόραση μονο στο σπιτι της !

λεω ωραία ιδέα , δεν με χαλάει να εχω σπίτι μου κ οτε με wi fi, νόμιζα οτι ειναι εφικτό μιας και το nova go παίζει σε οποιοδήποτε δίκτυο wifi , το έπαιρνα μαζι μου στο σπίτι της που εχει οτε και βλέπαμε νοβα !

Αμ δε !!!

Κάνω κανονικά την εγκατάσταση του προγράμματος, περνάω τους κωδικούς της,  όλα οκ μεχρι εδω βλέπω απο το λαπτοοπ μου στο σπίτι της φίλης μου όλα τα κανάλια οτε κανονικότατα, οταν ομως πηγα σπιτι μου και δοκίμασα να μπω από το wii fi μου (φορθνετ) μου εβγαλε μήνυμα οτι μπορώ να μπω μονο απο δίκτυο του οτε !!!

Τι φάση ? τι ΟΤΕ go ειναι αυτο?

Τέλος πάντων , η ερωτηση μου ειναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω

ΜΕ WIFI ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΤΑΜΠΛΕΤ, χωρίς να έχω ΟΤΕ τβ. μαλλον οχι ε ?

Πάντως η νοβα φυσάει, παίρνεις το λαπτοπ μαζί και έχεις νόβα οπουδήποτε!

Πολύ μεγάλη διάφορα ανάμεσα στα Go του οτε και της νοβας κατά την άποψη μου.

Δημοσ.

Αν δεν είσαι νομίζω στο ιδιο wifi με την σύνδεση ΟΤΕ η αν δεν μπαίνει από 3G-4G από κινητό cosmote το οποίο είναι δηλωμένο στον λογαριασμό σου του σταθερού δεν μπαίνει στο OTEGO

Εγω εκανα ενα account Novago στην συνδεση του πατέρα μου που εχει sportpack και το χάρισα σε ένα φίλο γιατί εγω εχω ηδη novago.

Πήγε να κάνει το αντίστοιχο με την κοπέλα του αυτος για να εχει και ΟΤΕGO αλλά μάταια

Δημοσ.

Ναι, το δικο μου νοβα go παιζει παντου, το παω σε φιλους μου που εχουν οτε συνδεση και βλέπουν νοβα απο το λαπτοπ κανονικά!

Εψαξα μπας και βρω ακρη με το ote my wifi  που παίρνεις σύνδεση απο δίκτυα οτε αλλά και παλι δεν δουλεύει το go , μπαίνεις, αλλα μονο για σερφαρισμα !

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

έχω laptop που παίρνει και κάρτα sim. μπορώ να δηλώσω μια καρτα sim στο otetvgo και αφού την βάλω στο laptop να έχω cosmotetv go? πόσο χρεώνεται η σύνδεση μέσω κάρτας sim?

Δημοσ.

Μπορείς να πεις στην φίλη σου να δηλώσει το κινητό σου στα διαθεσιμα τηλεφωνα για θεαση ote tv go και να βλέπεις κανονικά. Απλα θα κανεις hotspot απο το κινητο στο λαπτοπ θα ανοιγεις ενα καναλι για 2 δευτερολεπτα απλα να παιξει και μετα το γυρνάς σε wifi και εχεις ote tv go για 48 ωρες. Μετα τις 48 ωρες ξανακανεις την ιδια διαδικασια και βλέπεις κανονικά για άλλες 48 ώρες. Ταλαιπωρία αλλα τουλαχιστον μπορεις να δεις ολα τα καναλια.

Το nova go ήταν χρήσιμο για εμένα μέχρι πριν 1 χρόνο περίπου που μπήκε η διαχείριση θεασης και ετσι οταν παιζει καποιος αγωνας superleague ή euroleague μπορεις να τον δεις μονο απο μια συσκευη που διαλεγεις εσυ, δηλαδη τον βλεπεις είτε απο την τηλεόραση έιτε απο το λαπτοπ αλλα οχι και απο τα 2 μαζι. 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...