stakas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Θα το δοκιμάσω και εύχομαι να μου κάνει μια απο τις 2 μεθόδους..
stakas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δεν βρίσκω πουθενά το πρόβλημα που έχω. Ξαφνικά το pc μου έβγαζε το εξής μήνυμα "αιχμή ρεύματος" κάθε φορά που έβαζα ενα δίσκο ή usb. Αγόρασα νέα μητρική (έχω αλλάξει όλο το pc τελικά εκτός απο την cpu) και θέλω να δω εαν θα μου το κάνει ξανά αυτό. Όμως τον εξωτερικό δίσκο που πήγα να βάλω στο pc και μου έλεγε για αιχμή ρεύματος πήγα και τον έβαλα στο laptop μου και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα! Έπαθε ζημιά ο εξωτερικός μου (εγκεφαλικό γιατι έχω τα πάντα μέσα)? Γιατί νόμιζα οτι το πρόβλημα το είχε το pc με το μήνυμα αιχμή ρεύματος? Όπου και να έψαξα διάβασα οτι είναι θέμα μητρικής των θυρών usb κλπ κλπ δεν διάβασα να είχε κάποιος θέμα με δίσκο.. Υπάρχει περίπτωση να βγάζει αυτό το μνμ απο λάθος σύνδεση του τροφοδοτικού? Γιατι έβαλα άλλο που είναι full modular τα βασικά τα ήξερα που πάνε σε μητρική, το άλλο που σύνδεσα δίσκους και έπρεπε να μπει στο τροφοδοτικό η φύσα το έβαλα κει που έμπαινε, γιατι δεν έμπαινε σε ολες τις φύσες του τροφοδοτικού.
stakas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα επειδή έχω την νεα μητρική και φοβάμαι μην βάλω κάτι λάθος. Στο τροφοδοτικό στην θύρα που λέει 24pin ATX είναι το 24πινο που θα βάλω στην μητρική. Οι δίπλα θύρες "PERIPHAREL & SATA" βάζω τους δίσκους και το dvd writer Στις άλλες θύρες δεν ξέρω τι πρέπει και εαν χρειάζεται να βάλω. Έχω και 2 φώτο με καλώδια, η μια είναι το 24pino που θα πάει στην μητρική και απο την άλλη που θα μπει στο τορφοδοτικό γράφει "650-860ΑΧ ONLY" αυτό το ΄βαζω στο τροφοδοτικό "24 pin atx και στο ίδιο καλώδιο έχει και ενα 10 πινο απο την μερια που θα μπει στο τροφοδοτικό, αυτό χρειάζεται να το φυσώσω? Δηλαδή να βάλω το 24πινο στην μητρική και απο την μεριά του τροφοδοτικού να βάλω την αριστερή φύσα που φαίνεται στην φώτο με το καλώδιο του 24πινου. Στην άλλη φώτο έχω το καλώδιο "760/860ΑΧ ONLY" που θα μπει στο τροφοδοτικό? Στο κάτω μέρος που λέει "24PIN ATX? Απο την άλλη που λέει cpu και έχει 2 τετράπινα θα μπει στην μητρική σωστά? Το θέμα με το ρέυμα που μου έκανε και μου γράφει συνεχώς η Μητρική για "Αιχμή Ρεύματος στις θύρες Usb μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό ? Να δίνει παραπάνω ρεύμα και να έκαψε τπτ? Γιατί όπως είχα αναφέρει το usb stick και τον εξωτερικό δίσκο που έβαλα και μου έβγαλε το μνμ για Αιχμή Ρεύματος οταν πήγα να βάλω σε άλλο pc το stick και τον εξωτερικό μου βγάζει πάντα το ίδιο μνμ, άρα τα έκαψε..
Necrogeddon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 η Αιχμη ρευματος ειναι χαλασμενες usb θυρες. Τα καλωδια στο τροφοδοτικο δεν μπορουν να μπουν λαθος, εχουν οδηγους και το καθενα μπαινει εκει που πρεπει. Επισης αιχμη ρευματος μπορει να ειναι και ο χαλασμενος sata controller ενος εξωτερικου δισκου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα