stakas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εαν θυμάμαι καλά 4 θέσεις έχει, λέω να βάλω 2 ram που έχω στην άκρη να δω πως θα παίξει και εαν θα μου το κάνει ξανά.. Ή να κάνω το τεστ έτσι και αλλιώς?
Alex-V Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ασε τις θυρες. Μια μνημη εχεις επανω που ειναι 8gb? Αν ναι, βαλε το memtest86+ και αστο να τρεξει τουλαχιστον για 7-8 passes. Θα σε παρει ωρες, αλλα πρεπει. Αν βγεις καθαρος, βαλε την μνημη σε μια αλλη θυρα. Επισης, καθαρισε τις επαφες της μνημης με μια γομα. Προσεχε μετα μην εχει κομματακια απο την γομα επανω. Βασικα καλυτερο ειναι να χρησιμοποιησεις ισοπροπυλικη αλκοολη οποτε μην το κανεις.
stakas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ναι 1 8αρα έχει πάνω. Οκ θα κάνω το τεστ τότε,καλό αυτό με την γόμα..
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Στα χθεσινά τεστ που έκανα και ανέβασα σε pdf και prtscn δείχνουν θερμοκρασίες και τεστ που έκανα και για τους άλλους 2 δίσκους. Είναι να κάτω κάτι διαφορετικό για τους άλλους δίσκους? Θα τρέξω και το memtest για να δούμε τι παίζει και με τις μνήμες και ελπίζω να είναι μόνο ο ssd. Πάντως ο ssd απο οτι είδατε έχει ενα θεματάκι και αυτό φάνηκε απο το τεστ στις ταχύτητες ? Γιατί γενικά έγραφε οτι είναι οκ. Ρωτάω για θερμοκρασίες σε cpu & gpu. 1
Alex-V Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Κατεβασε το speecy που ειναι απλο σαν προγραμμα, ανοιξε το και πες μας θερμοκρασιες. Πρωτου ξεκινησεις τα τεστ. Αν ηδη δεν τα ξεκινησες.
stakas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Οκ θα ανεβάσω και θερμοκρασίες, υπάρχει περίπτωση να φταίει και το τροφοδοτικό? Βασικά με το που άνοιξα το photoshop πάγωσε πάλι και δεν έκλεινε καν.. Απλά ρωτάω για το τροφοδοτικό μιας και έχω πάνω τον ssd/1tb wd red / 1tb wd red / 1tb wd book εξωτερικό δίσκο. Είναι όλοι στο 80% χρήσης τους και τους χρησιμοποιώ γιατι έχω αρχεία σε όλους τους δίσκους. Το τροφοδοτικό να θυμήσω είναι corsair cx600m Επίσης εαν θα άξιζε να βάλω μια κάρτα γραφικών μια απλή μήπως του δώσει λίγες ανάσες, δεν έχω ιδέα μπορεί να λέω και χαζομάρες
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι μπορεί να φταίει και το τροφοδοτικό που δεν είναι και κάτι αξιόλογο. Μπορεί να έχει κάποιο θέμα ή κάποιο από τα καλώδιά του. Ποια κάρτα γραφικών έχεις?
stakas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 καμία onboard είναι. Ποιο τροφοδοτικό μου προτείνεις? Γενικά λέω να αλλάξω αρχικά εναν δίσκο τον ssd και να βάλω εναν red τι λέτε? Μετά να δω και για τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τροφοδοτικό ανάλογα με το budget αλλά είναι προτιμότερο πρώτα να κάνεις όλα τα τεστ που έχουμε και αν μπορείς να βρεις ένα τροφοδοτικό δανεικό και αν αποδειχθεί ότι φταίει αυτό τότε παίρνεις καινούργιο.
stakas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Για τον δίσκο κάναμε τεστ, θερμοκρασίες μέσω speecy τις έχουμε δει στο αρχείο pdf που είχα ανεβάσει απο εκει έγινε το αρχείο εξαγωγή. Τις ram δεν τις δοκίμασα με το test λόγω φόρτου εργασίας και επειδή δεν το έχω ξανακάνει το τεστ. Έβαλα όμως άλλες που έχω στην άκρη και μου το έκανε και με αυτές. Εαν άλλαζα δίσκο θα μου πρότεινες εναν red της WD ή οχι?
ss13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Για τον δίσκο κάναμε τεστ, θερμοκρασίες μέσω speecy τις έχουμε δει στο αρχείο pdf που είχα ανεβάσει απο εκει έγινε το αρχείο εξαγωγή. Τις ram δεν τις δοκίμασα με το test λόγω φόρτου εργασίας και επειδή δεν το έχω ξανακάνει το τεστ. Έβαλα όμως άλλες που έχω στην άκρη και μου το έκανε και με αυτές. Εαν άλλαζα δίσκο θα μου πρότεινες εναν red της WD ή οχι? Καλύτερα δες θερμοκρασίες με αυτό http://filehippo.com/download_hwmonitor/ μην το φοβάσαι , κάνε το test στις μνήμες , απλά αφησέ το 6ωρο να είσαι σίγουρος , οι Western Digital Black είναι οι καλύτεροι hdd της αγοράς , εαν έκανε το ίδιο λογικά πας για δίσκο αλλά για να είσαι σίγουρος τρέξε το memtest86 , να αποκλείουμαι ένα ένα τα πιθανά σενάρια
Alex-V Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Απτην στιγμη που του το εκανε και με αλλες μνημες, πιστευω οτι κατι αλλο παιχτηκε.
stakas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Άλλαξα τροφοδοτικό έβαλα ενα crosair AX 760 και άλλαξα και δίσκο, έκανα format και έχω το εξής θέμα. Μου βγάζει το εξής μήνυμα οταν παω να συνδέσω usb.. Παίζει ν έχω συνδέσει κάτι λάθος στο τροφοδοτικό μιας και ηταν full modular? To μόνο usb που έχει επάνω τώρα είναι ενα wifi usb για να μπαίνω στο ίντερνετ μιας και το router έχει απόσταση και έβαλα αυτό
stakas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πως είναι δυνατόν να δέχεται usb (keyboard/mouse/wifi adapter) και να μην δέχονται οι ίδιες θύρες ενα usb stick ή έναν εξωτερικό δίσκο!!
ss13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Διάβασε λίγο http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/error-power-surge-on-hub-port-a-usb-device-has/b69f9315-a54a-4757-8cba-c0e724e83e04?page=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα