Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δίσκος λες?

Εαν κάνω ασφαλή κατάργηση σε usb + εξωτερικούς δίσκους απο teamviewer μπορώ ή πρέπει να είμαι εκει για να τα βγάλω εντελώς? Και μετά να τρέξω ξανά το HDsentinel?

Απο οτι βλέπω το link που έστειλες δεν με βάζει εκει που πρέπει αλλά σε κεντρική σελίδα http://www.techspot.com/downloads/

Δημοσ.

Το εγκατέστησα και το έβαλα να κάνει ενα test performance, αν και στην κατάσταση έγραφε Good. 

Αυτά μου έβγαλε

post-224855-0-66068500-1476100789_thumb.png

post-224855-0-95962700-1476100798_thumb.png

post-224855-0-25712000-1476100816_thumb.png

Δημοσ.

Επομένως βρίσκεις πρόβλημα στον ssd?

Να τον αντικαταστήσω?

Αυτό το έκρινες απο τις ταχύτητες υποθέτω

Δημοσ.

Πάνε περίπου 2 χρόνια που τον έχω αγοράσει να το κοιτάξω

Επίσης θέλω εναν καλό δίσκο για εγκατάσταση windows που να έχει τρελές αντοχές μεγέθους και 1tb δεν θα με χάλαγε, έχετε να μου προτείνετε κάποιον?

Κάτι τέτοιο είναι καλό ?

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/hdd-skliros-diskos/Western-Digital-RED-WD20EFRX-2TB-HDD-3-5inches-WD20EFRX.htm

Το μαγαζί είναι σχετικό απλά το μοντέλο και την μάρκα θα ήθελα να δείτε.

Κάτι ακόμα για να μην ανοίγω άλλο θέμα οχι οτι μου είναι κόπος απλά μην γεμίζω το forum.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα λόγω δουλειάς έχω μεγάλο άγκο αρχείων τα οποία και εαν τα χάσω χάθηκα, το θέμα μου είναι ενα καλό και αξιόπιστο backup.

Ενα σύστημα backup και να είναι διασφαλισμένο οτι δεν θα κολλήσει κανέναν ιο.

Δημοσ.

Το εγκατέστησα και το έβαλα να κάνει ενα test performance, αν και στην κατάσταση έγραφε Good. 

Αυτά μου έβγαλε

Εδώ στο magician έχεις επιλεγμένο τον WD. Το πρόγραμα αυτό είναι για τον samsung και όχι για τους άλλους σκληρούς.

Τώρα για το πρόβλημα τα πρώτα που πρέπει να ελέγξεις είναι μνήμες και σκληρούς. Τον ssd τον αφήνουμε προς το παρόν. Έχεις και πολλούς σκληρούς παναθεμά σε. Ο ένας τρόπος είναι να τους αποσυνδέσεις όλους και μείνεις με τον ssd για λίγες μέρες. Αν δεν έχεις κόλλημα τότε δεν είναι κάποιος από τους σκληρούς. Αν έχεις μπορεί να είναι είτε ο ssd είτε οι μνήμες είτε οτιδήποτε άλλο. Αν δεν μπορείς να μείνεις λίγες μέρες χωρίς σκληρό τότε μπορείς να τους ελέγξεις έναν έναν με το HD regenerator που υπάρχει free έκδοσή του στο Hirens Boot CD v 10.6. Με αυτή τη διαδικασία το τσεκάρισμα κάθε δίσκου θα διαρκέσει κάποιες ώρες (2-5) ανάλογα την χωρητικότητα του δίσκου. Με το πρόγραμμα αυτό ελέγχεις εκτός του ότι μπορεί να έχει bad sectors ο δίσκος, μπορεί να έχει και delays.

Δεύτερον πρέπει να ελέγξεις και τις μνήμες με το memtest που θα βρεις εδώ. Με την επιλογή που γράφει δίπλα NEW μπορείς να γράψεις σε ένα βλασάκι. Μπουτάρεις με το φλασάκι και ακολουθείς την διαδικασία. Καλό είναι αν τρέξεις το memtest για 3-4 ώρες ώστε να περάσεις κάποια passes.

Έχεις δουλειά να κάνεις.

Από θερμοκρασίες πως πας? Ανέβασε αν θες μια φωτό από το ΗW Monitor ή το speccy.

• Like 1
Δημοσ.

BlueBlood7 το memtest86 υπαρχει μέσα στο hirens νομίζω , επίσης το 6ωρο είναι standard για το memtest86 , στις 7 passes είσαι σίγουρος πως δεν έχει κάτι η μνήμη , λάθος μου που έβαλα μόνο για τον ssd , που τυχαία έχει και το πρόβλημα , υπάρχει και αυτό

http://support.wdc.com/knowledgebase/answer.aspx?ID=940

για έλεγχο των υπόλοιπων δίσκων B)

Δημοσ.

Το memtest του hirens ειναι σε παλια εκδοση. καλυτερα να κατεβασει την 5.01 απο την σελιδα. Ειναι του 2013 βεβαια αλλα οκ. Επισης μπορει να δοκιμασει το memtest της hci μεσα απο τα windows. Λενε ειναι πιο ισχυρο και βρισκει errors που το 86+ δεν βρισκει και τα βρισκει και πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Στα χθεσινά τεστ που έκανα και ανέβασα σε pdf και prtscn δείχνουν θερμοκρασίες και τεστ που έκανα και για τους άλλους 2  δίσκους.

Είναι να κάτω κάτι διαφορετικό για τους άλλους δίσκους?

Θα τρέξω και το memtest για να δούμε τι παίζει και με τις μνήμες και ελπίζω να είναι μόνο ο ssd.

Πάντως ο ssd απο οτι είδατε έχει ενα θεματάκι και αυτό φάνηκε απο το τεστ στις ταχύτητες ? Γιατί γενικά έγραφε οτι είναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...