stakas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Έχω ενα pc το οποίο είναι αρκετά δυνατό με επεξεργαστή i7 4ης γενιάς ram 8gm ssd512, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ενώ 1 χρόνο τώρα πήγαινε αέρας τελευταία μου κάνει νερά. Παγώνει η οθόνη και δεν κουνιέται ούτε ποντίκι. Άνοιξα το photoshop και ούτε (alt-ctrl-del) δεν έπιανε, αναγκαστικά restart. Άλλες φορές κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Δεν έχει κάρτα γραφικών είναι onboard. Πάει κάπου το μυαλό σας τι μπορεί να φταίει?
stakas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει ανοιχτεί το pc δεν έχει πειραχτεί όσον αφορά το εσωτερικό του. Κανένα πρόγραμμα για να δω την "υγεία" του ssd? Το ενδεχόμενο να χρειάζομαι καμία κάρτα γραφικών μιας και έχω την onboard, αν και δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα. Παίζει να είναι και τροφοδοτικό? Εαν ηταν απο πινάκι δεν θα έκανε συνέχεια restart? Δεν κάνει όμως πάντα restart άλλες φορές ναι άλλες φορές παγώνει τελείως.
Sheogorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δες με το HDsentinel, λογικά είναι χαμηλά. Συμβαίνει.
stathis97 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δες ram με memtest,αφου δεις ssd,θερμοκρασιες με hwmonitor,κανε και ενα scan με malwarebytes σε safe mode.
stakas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ωραία τα κατέβασα οσα μου είπατε και θα κάνω τα τεστ και θα σας πω τι μου βγάζει. Κάτι και για το τροφοδοτικό εαν κάνει "νερά" με τα ρεύματα παίζει? Τελικά να κοιτάξω και για καμία κάρτα γραφικών? Τι ακριβώς εννοείς είναι χαμηλά? Δες με το HDsentinel, λογικά είναι χαμηλά. Συμβαίνει.
Alex-V Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εννοει οτι μπορει να εχει πεσει η υγεια του ssd και γιαυτο να σου δημιουργει παγωματα. Επισης, κανε ενα memtest την μνημη να δεις οπως σου ειπανε και πιο πανω? Τι τροφοδοτικο εχεις?
stakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ένα corsair CX650W αν θυμάμαι καλά φοράει. Μπορεί να είναι και ο ssd όπως λες αν και δεν τον έχω γεμάτο είναι κοντά σοτ 60-70% γεμάτος και απο format εαν έχει φάει θα είναι 1 ή και κανένα. Αλλά τα πάντα είναι πιθανά, θα του κάνω το απόγευμα τεστ. Παίζει ρόλο έχει πάνω 2 δίσκους ακόμα 1tb έκαστος, σχεδόν γεμάτοι. Κάτι ακόμα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασία γτ αλλάζουν θέση σε κάθε restart?
ss13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ναι παίζει ρόλο , κατέβασε το http://www.winpatrol.com/startup.html αφαίρεσε τα προγράμματα τρέχουν στην εκκίνηση , τι browser χρησιμοποιείς ; Κατέβασε αυτό http://www.piriform.com/speccySummary ( περίμενε να δημιουργηθεί η αναφορά )File Save as Text file επιλέγεις το Desktop να αποθηκευτεί η αναφορά ανοίγεις την απάντηση Περισσότερες Επιλογές Απάντησης - Browse βρίσκεις το αρχείων στην επιφάνεια εργασίας ( Desktop ) πατάς Επισύναψη Αρχείου - Απάντηση ( για να δούμε τι χαρακτηριστικά έχεις )
stakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το έκανα pdf γιατι δεν το ανέβαζε ως text. TEST-PC.pdf
Sheogorath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Την υγεία του δίσκου την είδες? Το πρόγραμμα ανοίγεις απλά, δεν θέλει χρόνο.
Alex-V Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Τους αλλους δισκους δεν τους ανεφερες. Αρα, μπορει να ειναι και ενας απο αυτους ο ενοχος. Μπορει και οι 2 και ο ssd να ειναι μια χαρα. Ανοιξε το hard disk sentinel και δες.
stakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επειδή είμαι στο γραφείο τα κάνω λίγο στην ζούλα και μπαίνω με teamviewer, δεν έχω κάνει ακόμα τπτ για την υγεία του δίσκου, θα το κάνω άμεσα όμως. Το έτρεξα για δείτε κομπλέ λέει οτι είναι.
ss13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Έχεις επάνω εξωτερικό δίσκο ; Αν έχεις υπάρχει λόγος για να έχεις κολλήματα , τρέξε όπως είπαν τα παιδιά αυτό http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_trial_setup.zip να δούμε αρχικά τι λέει , κάνε τα με τη σειρά για να βρούμε άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα