+~CyBeR~+ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σας . Έχω μια εξωτερική κεραία που την χρησιμοποιώ για να παίρνω internet από το σπίτι της αδερφής μου (400m), εδώ και 3 χρόνια την είχα στο μπαλκόνι δίπλα από το δωμάτιο μου με την χρήση ενός καλωδίου 3 μέτρων και τώρα θέλω να την ανεβάσω στην σκεπή του σπιτιού.Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς την χρήσει access point δηλαδή να συνδέεται απευθείας στον usb αντάπτορα ? έχω δοκιμάσει με αντάπτορα απο usb σε utp και ξανά usb αλλά δεν πέτυχε. Y.Γ το μήκος του καλωδίου θα είναι 15-20 μέτρα
panoc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Toσο μεγαλο μηκος usb καλωδιου το ξεχνας. Μονο με το τροπο που θες να αποφυγεις γινεται.
Sheogorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Με χοντρά καλώδια, ή με οπτική ίνα. Οπτική δεν αξιζει οπότε πας σε χοντρό καλώδιο χαλκού ή σε ομοαξονικό.
+~CyBeR~+ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν μπορούσες να μου δώσεις κανένα παράδειγμα θα ήμουν ευγνώμων. @panoc δεν θέλω να είναι απαραίτητα usb το καλώδιο, το μόνο που θέλω είναι να καταλήγει στο στικ με κάποιον ενδιάμεσο ενισχυτή πχ όπως της τηλεοράσεις η κάτι τέτοιο
Sheogorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν μπορούσες να μου δώσεις κανένα παράδειγμα θα ήμουν ευγνώμων. @panoc δεν θέλω να είναι απαραίτητα usb το καλώδιο, το μόνο που θέλω είναι να καταλήγει στο στικ με κάποιον ενδιάμεσο ενισχυτή πχ όπως της τηλεοράσεις η κάτι τέτοιο Έτοιμο αντάπτορα δεν γνωρίζω, εγώ θα έπαιρνα ένα καλώδιο και θα το ένωνα με κεραία και άκρο usb. Δεν θα "βλέπει" ότι είναι τόση απόσταση αν έχει μικρή ειδική αντίσταση.
+~CyBeR~+ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Sheogorath έχω παρόμοιο καλώδιο 15μετρα με το παραπάνω 3μετρο και είναι λες και δεν υπάρχει η κεραία σαν να'χει την μαμισια Madrivermadonus γιατί χρησιμοποιώ το airmon-ng και δεν έχω βρει κανένα ap που να είναι συμβατό.
Sheogorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Sheogorath έχω παρόμοιο καλώδιο 15μετρα με το παραπάνω 3μετρο και είναι λες και δεν υπάρχει η κεραία σαν να'χει την μαμισια Madrivermadonus γιατί χρησιμοποιώ το airmon-ng και δεν έχω βρει κανένα ap που να είναι συμβατό. Χοντρό με πάχος τουλάχιστον 16-14 awg?
SaFiS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 O αντάπτορας δεν μπορεί να βγάλει τα κατάλληλα dBi για να σηκώσεις την κεραία με μεγάλο καλώδιο. Για μένα εξαρχής το ξεκίνησες λάθος. Θα είχες πάρει το παρακάτω και θα έκανες καλύτερη δουλειά... http://www.e-shop.gr/tp-link-cpe210-24ghz-300mbps-9dbi-outdoor-cpe-p-PER.612746 Λειτουργεί με PoE και παίζει απροβλημάτιστα...
madrivermadonus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Madrivermadonus γιατί χρησιμοποιώ το airmon-ng και δεν έχω βρει κανένα ap που να είναι συμβατό. Δεν γνωρίζω το πρόγραμμα ασφάλειας που αναφέρεις αλλα μέ κάτι τέτοιο γνωρίζεις οτι θα έχεις πρόιβλημα; Είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιείς;
SaFiS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιείς "σπαστήρι" αφού παίρνεις WiFi απο την αδερφή σου??
madrivermadonus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ε.. αν είναι σπαστήρι τότε η κοπέλα δεν είναι η αδελφή του. Βλέπω και το aircrack τώρα...
+~CyBeR~+ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να δουλέψω με το airmon αλλιώς δεν θα είχα πρόβλημα ,τώρα πίσω στο θέμα μας Sheogorath μόλις βρω αυτό το ρημάδι το πως λέγεται που μετράμε χιλιοστά θα ξαναποστάρω SaFis δύσκολο πράμα να το εξηγήσω...
+~CyBeR~+ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Για οπτικη ινα μηπως εννοεις κατι τετοιο EQUIP 254316 FIBER OPTIC PATCHCABLE LC-SC DUPLEX MM 50/125 OM2 ORANGE LSOH 10M ?http://app.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.750255
Sheogorath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλά θες και μετατροπέα απο usb σε led/οπτική ίνα, και το ανάποδο. Γενικά δεν είναι φθηνή λύση. Ούτε το χοντρό καλώδιο είναι. Καλύτερα δες αν σε βολεύει κάτι σε software. Εγώ πρώτα απάντησα τι χρειάζεται για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις μακρύ καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα