maik42 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Έγινε φίλε να μας πει εντυπώσεις. ειναι βεβαια πολυ νωρις για να βγουν ασφαλη συμπερασματα, Ζ θα βγαλουμε στο τελος της σαιζον. λοιπον η αντλια αναψε την τριτη 2/11 και απο τοτε λειτουργει συνεχεια με θερμοκρασια προσαγωγης ζεστου νερου συν ζεστο νερο χρησης στους 48 βαθμους. εκαψε συνολικα μεχρι αυτην την στιγμη 90kw. 1
HERTHAN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 ειναι βεβαια πολυ νωρις για να βγουν ασφαλη συμπερασματα, Ζ θα βγαλουμε στο τελος της σαιζον. λοιπον η αντλια αναψε την τριτη 2/11 και απο τοτε λειτουργει συνεχεια με θερμοκρασια προσαγωγης ζεστου νερου συν ζεστο νερο χρησης στους 48 βαθμους. εκαψε συνολικα μεχρι αυτην την στιγμη 90kw. Εγινε φιλε περιμενουμε να μας πει περισσοτερα μετα απο καιρο.
BoullyBoy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα και απο εμένα σήμερα μετά απο πολύ καιρό. Σήμερα μου έγινε η εγκατάσταση του κλιματιστικού Inventor Passion Pro 24 άρι και επιτελούς ζεστάθηκα. Μετά απο πολύ καιρό το σπίτι είναι στους 21 βαθμούς σε σχέση που ήταν πάντα στους 18. Θα μείνω με αυτό για αυτόν τον χειμώνα εκτός και αν δεν βγεί καμία επιδότηση για να το προχωρήσω στο 3φασικό και να πάω σε αντλία θερμότητας. 1
Gary_Kokkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Με νυκτερινο ρευμα συμφέρει ,ειδικά αν είσαι παλιος κάτοχος που έχεις καλυτερες ώρες το βραδυ.Παντως τελευταία άρχισαν να κυκλοφορουν διαφημίσεις για αντλιες θερμότητας με προσφορες τιμών ,δοσεις κλπ .Στα μπαλκονια και ακαλυπτους με τον νεο νόμο περι αυθαιρετων που έρχεται απαγορεύονται μεγαλα μηχανηματα.Θα πρεπει να ρωτήσει κάποιος μηχανικο,γιατι θα πρεπει να υπάρχει και πιστοποιητικο .Υπόψη σε κάτι που ξεχνα κανεις,να σηκώνουν τα ηλεκτρικα του καθε χώρου οτιδήποτε είναι με βαση το ηλεκτρικο ρευμα ,ειδικα οταν θέλει να τα δουλευει όλα μαζι ή σε συνδιασμο.
AntiCambeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω θέρμανση στο σπίτι εδώ και πολλά χρόνια.Καλοκαίρι-Χειμώνα βάζω air condition.Ομως δεν κάνει για χειμώνα απλά «σπάει» το κρύο.Εχω πάρει μια Kerosun αλλά μυρίζει και δεν μπορώ να την έχω στο δωμάτιο γιατί χρειάζεται μεγαλύτερο χώρο που να αερίζεται. Ο θερμοπομπός καίει παραπάνω απο το air condition(9άρι)που είναι καινούριο και inverter;Το δωμάτιο είναι περίπου 12 τμ.Πόσα watt πρέπει να είναι για να το καλύψει άνετα;
Gary_Kokkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το κλιματιστικο σε καρτελακι πάνω στην συσκευή θα αναφέρει κάποια κατανάλωση για συγκριση με αντιστοιχο του θερμοπομπου.Θεωρητικά το Ιnverter όταν πιασει την επιθυμητη θερμοκρασια ,πέφτει η κατανάλωση στο ελάχιστο .Αν δεν αποδίδει το κλιματιστικο σου μπορει να είναι πολλα .Λάθος θέση ,λαθος τοποθετιση ,έχει βλάβη ,μη καλη ποιοτητα ,είτε θες απλα μεγαλύτερο για τον χώρο σου.Πρωτα τσεκαρε τις οδηγιες χρήσεις του κλιματιστικου μηπως κατι δεν κάνεις σωστά. Θερμοπομπος θεωρητικά με 2000 W μπορεί να καλύψει 12 τμ
maik42 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 .Στα μπαλκονια και ακαλυπτους με τον νεο νόμο περι αυθαιρετων που έρχεται απαγορεύονται μεγαλα μηχανηματα.Θα πρεπει να ρωτήσει κάποιος μηχανικο,γιατι θα πρεπει να υπάρχει και πιστοποιητικο . νομοι, για να τα κονομαν οι μηχανικοι και οι δικηγοροι. ολη η βουλη γεματη απο δαυτους.
gia_nnis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω θέρμανση στο σπίτι εδώ και πολλά χρόνια.Καλοκαίρι-Χειμώνα βάζω air condition.Ομως δεν κάνει για χειμώνα απλά «σπάει» το κρύο.Εχω πάρει μια Kerosun αλλά μυρίζει και δεν μπορώ να την έχω στο δωμάτιο γιατί χρειάζεται μεγαλύτερο χώρο που να αερίζεται. Ο θερμοπομπός καίει παραπάνω απο το air condition(9άρι)που είναι καινούριο και inverter;Το δωμάτιο είναι περίπου 12 τμ.Πόσα watt πρέπει να είναι για να το καλύψει άνετα; Στα ιδια περιπου τμ εχω 9αρι και αν το βαλω στο δυνατο μεσα σε 15λ μου δημιουργει εντονη ζεστη. Χωρις θερμανση ο χωρος σου ποσο κατεβαινει σε θερμοκρασια?
Gary_Kokkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 νομοι, για να τα κονομαν οι μηχανικοι και οι δικηγοροι. ολη η βουλη γεματη απο δαυτους. Μπλεκεις όμως δυστυχως με τυχόν συνεπειες
siracos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μπλεκεις όμως δυστυχως με τυχόν συνεπειες Που δημιούργησαν οι δικηγόροι και οι μηχανικοί ώστε να τους χρειάζεσαι και να τους πληρώνεις . Μην ξεχνάμε γεμάτη η βουλή από αυτούς .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα