asfalistis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα στην παρέα , εχω μια παρουσίαση να κάνω και θέλω εαν γίνεται ... να βαλω και ενα βιντεάκι μεσα και δεν ξέρω πως γίνεται και εαν γίνεται ...δηλαδή πήγα στο power point έκανα μια μικρή παρουσίαση ... έβαλα φωτογραφίες ... αλλα θέλω να βαλω και καποιο βιντεάκι γίνεται ?
Chrisxxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εισαγωγή κ μετά βιντεο και διαλεγεις αν ειναι απο το pc ή Online. Απλως αν ειναι από το pc και θελεις να το μεταφέρεις παρε και το video Μαζι.
Par1s* Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έβαζα εικόνα και της έβαζα link, κλικάρωντας την εικόνα μου άνοιγε το βίντεο στο youtube. Λίγο πρόχειρο αλλά με κάλυπτε
asfalistis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καταρχάς σε ευχαριςτω ! Εχω το 6 plus και δουλεύω απο εκει το power point αλλα γενικά είμαι άσχετος με το power point , εαν μπορείς περιέγραψε τι ακριβως θα κάνω αλλα οσο μπορείς πιο απλα
asfalistis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να τρέχω την παρουσίαση off line
astrosunnefo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να τρέχω την παρουσίαση off line Εισαγωγή κ μετά βιντεο και διαλεγεις αν ειναι απο το pc ή Online. Απλως αν ειναι από το pc και θελεις να το μεταφέρεις παρε και το video Μαζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα