vasioula1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 πηραμε εναν hp απο τον γερμανο που ειχε μεσα τα win8 θελω να κανω αναβαθμιση σε 10 αλλα φτανει σε ενα βημα που ζηταει το κλειδι του προιοντος κατεβασα διαφορα προγραμματα τα οποιο υποτιθεται οτι το βρισκουν ολα μου δειχνουν το ιδιο το βαζω, ομως μου λεει πως δεν ειναι εγκυρο τι να κανω;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 καλύτερα να επικοινωνήσεις με το γερμανό κατα τη γνωμη μου. Δεν εχει πανω στο λαπτοπ (συνηθως στο κατω μερος) ενα αυτοκολλητο κιτρινο με ενα κωδικο απο windows ? δεν ειχε καποιο φακελακι με cd οταν το αγορασες ? , αν δεν εχει το αυτοκολλητο κολλημενο πανω στο κομπιουτερ, τοτε ψαξε το κουτι του υπολογιστη (αν το χεις κρατησει)
panoc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πατα skip στο βημα αυτο και κανε την ενεργοποιηση μετα, εαν δε γινει αυτοματα μεσω internet την κανεις κανονικα μεσω τηλεφωνου στην MS.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 εφόσον μιλάμε για λάπτοπ,το κλειδί βρίσκεται στο bios. πατας skip οταν στο ζητήσει και με το που θα μπεις στο ιντερνετ θα κάνει την ενεργοποίηση
vasioula1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειχε επιλογη που ελεγε να κανω skip Εβαλα την επιλογη οτι ειχα εγκαταστησει και παλιοτερα τα win10 στον υπολογιστη (ψεμα) και οταν τελειωσε η εγκατασταση τα εδειχνε ενεργοποιημενα. Ευχαριστω παιδιαααααα <3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα