Antiriad Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εχω ηδη το Freefly VR που θεωρειται απο τα καλα. Ειδικα οταν ειχα το S5 ηταν πολυ ωραιος συνδιασμος. Η μεγαλη διαφορα του με το Dk2 τουλαχιστον ειναι στην δυναμη των γραφικων (εννοειται) και βεβαια στο απιστευτα καλυτερο tracking. Αλλα για να δεις καμια ταινια με το Cmoar Virtual Cinema μια χαρα δουλεια κανει το Cardboard. Για να δουμε την νεα γενια. Daydream και το stand alone της Oculus. Αμα βγάλουν κάποιο low cost alternative θα είναι μια καλή λύση, το πρόβλημα είναι οτι είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον μεσαίο χρήστη να ξωδέψει $2,000+ για να φτίαξει ένα Gaming system μόνο για να έχει Rift. Εμένα προσωπικά το VR μου αρέσει για να βλέπω κανά Demo η καμια ταινία αλλά δεν μου αρέσει να αποσπόμαι απο το περιβάλλον. Παραέγινε ο κακό με τα κινητά μην γίνουμε και VR Ζombies.
Antiriad Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Χεχε! Σαν το κλασσικό φανατισμό Android vs iPhone αλλά σε αυτήν την περίπτωση έχουμε VR vs δεν_μπορώ_να_το_αποκτήσω ή VR vs δεν_έχω_ιδέα_τι_είναι και οι αρλούμπες δεν έχουν τελειωμό! Φαίνεται οτι η Apple ετοιμάζει κάτι μεγάλο http://www.macworld.co.uk/feature/apple/apple-virtual-reality-release-date-rumours-features-leaks-comments-patents-2016-hire-vr-ar-3601447/ Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι οτι το MacOS δεν υποστηρίζει DirectX η GPU Acceleration το οποία θα υποστηριχθεί απο Game Developers. Άραγε η Apple θα βγάλει κάτι που να είναι συμβατό με PC η θα πρέπει να ξοδέψεις $4,000+ για ένα MAC Pro
logistoulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Φαίνεται οτι η Apple ετοιμάζει κάτι μεγάλο http://www.macworld.co.uk/feature/apple/apple-virtual-reality-release-date-rumours-features-leaks-comments-patents-2016-hire-vr-ar-3601447/ Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι οτι το MacOS δεν υποστηρίζει DirectX η GPU Acceleration το οποία θα υποστηριχθεί απο Game Developers. Άραγε η Apple θα βγάλει κάτι που να είναι συμβατό με PC η θα πρέπει να ξοδέψεις $4,000+ για ένα MAC Pro Ποιος θα βγάλει γενικά παιχνίδι σε mac; 1
michael92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καταρχάς η Apple όποτε ασχοληθεί με το AR/ VR θα βγάλει αυτόνομη συσκευή με iOS ή ένα τελείως καινούριο λειτουργικό σύστημα made for VR. Επίσης με τα Metal/ Vulkan APIs το DX καταντάει βαρίδιο ακόμα και για x86 architecture.
logistoulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 και να βγάλει και η apple vr ποιο θα είναι το περιεχόμενο; εδώ πλατφόρμες που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχουν δεν έχουν και δε ξέρουμε αν θα έχουν οπότε κινδυνεύει και αυτή η τεχνολογία να πάει στα αζήτητα
michael92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ε προφανώς η apple θα βγάλει όταν μεγαλώσει η αγορά. Ο λόγος που δεν υπάρχει περιεχόμενο είναι η εξωφρενική τιμή των headsets και το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο 100,000 rifts και καμιά 170,000 vive. Πιστεύω θα ανακοινωθεί price drop τουλάχιστον από την Oculus στην CES.
logistoulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 να δούμε και αν θα προχωρήσει στις κονσόλες το πράγμα και αν θα υπάρχουν devs που θα θέλουν να κάνουν κάτι κι εκεί, αλλιώς δε το βλέπω να περπατάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα