Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα,ειμαι σε αναζητηση μητρικης μεχρι 80ευρω,ο επεξεργαστης μου ειναι ο phenom ii 960T,ο οποιος ειναι ξεκλειδωτος σε 6πυρηνος με την υπαρχουσα μητρικη(msi c-770),δεν με ενδιαφερει το O.C. απλα η αλλαγη μητρικης γινεται για να εχω τη δυνατοτητα να βαλω τους FX αλλα και γιατι θελω να βαλω μνημες με πιο υψηλοτερο χρονισμο,με ενδιαφερουν και οι μεταχειρισμενες,ποια η γνωμη σας;

Δημοσ.

Δηλ. να αλλάξεις και μνήμες και μητρική και επεξεργαστή? Ποιο το νόημα? Σε μια πλατφόρμα που έχει ήδη τα χρονάκια της και έχουν βγει πιο νεότερες και στο τέλος του χρόνου αλλά και τον νέο χρόνο βγαίνουν και άλλες. Κάτσε όπως είσαι λοιπόν και με τον νέο χρόνο βλέπεις τι καινούργιο θα κυκλοφορήσει και πας εκεί.

• Like 4
Δημοσ.

εχω μια μητρικη asrock 970 Fatal1ty am3+ με υπολοιπο εγγυησης απο eshop αν σε ενδιαφερει στειλε μου προσωπικο μυνημα

να επικοινωνησουμε. Την χρησιμοποιουσα με εναν 8320 FX και πηγαινε σφαιρα.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/760213-asrock-fatal1ty-970-am3/

Δημοσ.

φιλε artshadows ssd δεν εχω,καρτα γραφικων εχω nvidia 770,η χρηση που κανω ειναι internet και παιχνιδια,για το φιλο που προτεινει την asus τον ευχαριστω,φιλε blueblood γενικα δεν ακολουθω τις νεες τεχνολογιες,και δεν εχω σκοπο να δωσω και πολλα χρηματα για γενικη αναβαθμιση,οσον αφορα την asrock φιλε μου δεν ενδιαφερει γιατι δεν δεχεται FX επεξεργαστες,ευχαριστω παντως,με τον υπαρχων επεξεργαστη αν προστεθουν μια μητρικη της προκοπης και μνημες σε υψηλοτερο χρονισμο απο αυτες που εχω(1333mhz),δεν θα εχω μεγαλυτερη αποδοση;

Δημοσ.

σε οποια μητρικη με 9χχ chipset να πας χανεις αυτοματα την δυνατοτητα να ξεκλειδωνεις τον 960 σε χ6.

αν δεν εχει καποιο προβλημα η μητρικη σου κατσε οπως εισαι και βαλε πανω μνημη ssd και θα εισαι μια χαρα.

δεν ξερω τι ψυξει εχεις, αν εχεις την στοκ καλο θα ηταν να βαλεις και μια ψυχτρα.

αυτα θα αλλαζα με μικρο κοστος.

Δημοσ.

απο αυτα που ακουω κατα πασα πιθανοτητα θα μεινω οπως ειμαι,φιλε εχω την EVO 212 ψυκτρα,λιγα πραγαμτα για τους ssd μπορει καποιος να αναφερει;ειναι τοσο σημαντικο να εχω ενα τετοιον δισκο;διαβασα καποια πραγματα και ολοι λενε πως αν η μητρικη δεν υποστηριζει sata iii η αποδοση των ssd πεφτεi σημαντικα,ισχυει;ευχαριστω.

Δημοσ.

απο αυτα που ακουω κατα πασα πιθανοτητα θα μεινω οπως ειμαι,φιλε εχω την EVO 212 ψυκτρα,λιγα πραγαμτα για τους ssd μπορει καποιος να αναφερει;ειναι τοσο σημαντικο να εχω ενα τετοιον δισκο;διαβασα καποια πραγματα και ολοι λενε πως αν η μητρικη δεν υποστηριζει sata iii η αποδοση των ssd πεφτεi σημαντικα,ισχυει;ευχαριστω.

απλά δες το παρακάτω βίντεο,δεν χρειάζονται 5 η 10 λόγια.

Προσωπικά για χρόνια δεν έβαζα ssd σε κανένα σύστημα γιατι το θεωρούσα περιττό.

εβαλα στο λαπτοπ τον μάιο και απο τότε ο σταθερός με τον WD Black μου φαίνεται τρομερά αργός.

Δημοσ.

ωραια κατανοητο πως ειναι πολυ πιο γρηγορος,αν αγορασω ενα τετοιο δισκο θα πρεπει να βαλω λειτουργικο η μονο παιχνιδια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...