ntin4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 γεια χαρα,ειμαι σε αναζητηση μητρικης μεχρι 80ευρω,ο επεξεργαστης μου ειναι ο phenom ii 960T,ο οποιος ειναι ξεκλειδωτος σε 6πυρηνος με την υπαρχουσα μητρικη(msi c-770),δεν με ενδιαφερει το O.C. απλα η αλλαγη μητρικης γινεται για να εχω τη δυνατοτητα να βαλω τους FX αλλα και γιατι θελω να βαλω μνημες με πιο υψηλοτερο χρονισμο,με ενδιαφερουν και οι μεταχειρισμενες,ποια η γνωμη σας;
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html To πιθανότερο είναι όμως ότι με 9ΧΧ chipset δεν θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τον επεξεργαστή.
artshadows Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 μεινε οπως εισαι ssd εχεις; gpu; χρηση ? τιμινγκς δεν δινουν και πολλα
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δηλ. να αλλάξεις και μνήμες και μητρική και επεξεργαστή? Ποιο το νόημα? Σε μια πλατφόρμα που έχει ήδη τα χρονάκια της και έχουν βγει πιο νεότερες και στο τέλος του χρόνου αλλά και τον νέο χρόνο βγαίνουν και άλλες. Κάτσε όπως είσαι λοιπόν και με τον νέο χρόνο βλέπεις τι καινούργιο θα κυκλοφορήσει και πας εκεί. 4
soter79 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 εχω μια μητρικη asrock 970 Fatal1ty am3+ με υπολοιπο εγγυησης απο eshop αν σε ενδιαφερει στειλε μου προσωπικο μυνημα να επικοινωνησουμε. Την χρησιμοποιουσα με εναν 8320 FX και πηγαινε σφαιρα. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/760213-asrock-fatal1ty-970-am3/
ntin4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 φιλε artshadows ssd δεν εχω,καρτα γραφικων εχω nvidia 770,η χρηση που κανω ειναι internet και παιχνιδια,για το φιλο που προτεινει την asus τον ευχαριστω,φιλε blueblood γενικα δεν ακολουθω τις νεες τεχνολογιες,και δεν εχω σκοπο να δωσω και πολλα χρηματα για γενικη αναβαθμιση,οσον αφορα την asrock φιλε μου δεν ενδιαφερει γιατι δεν δεχεται FX επεξεργαστες,ευχαριστω παντως,με τον υπαρχων επεξεργαστη αν προστεθουν μια μητρικη της προκοπης και μνημες σε υψηλοτερο χρονισμο απο αυτες που εχω(1333mhz),δεν θα εχω μεγαλυτερη αποδοση;
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν σου είπα να δώσεις πολλά χρήματα φίλε μου. Τι προτιμάς? Μια νέα πλατφόρμα ή αυτή που είναι ήδη 5 χρονών?
nikos1982 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 σε οποια μητρικη με 9χχ chipset να πας χανεις αυτοματα την δυνατοτητα να ξεκλειδωνεις τον 960 σε χ6. αν δεν εχει καποιο προβλημα η μητρικη σου κατσε οπως εισαι και βαλε πανω μνημη ssd και θα εισαι μια χαρα. δεν ξερω τι ψυξει εχεις, αν εχεις την στοκ καλο θα ηταν να βαλεις και μια ψυχτρα. αυτα θα αλλαζα με μικρο κοστος.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 ^ο λογος που ειχα την sabertooth version 1. σε αφηνε να ξεκλειδωσεις τους πυρηνες. φυσικα απο το δευτερο revision,το κατηργησαν και αυτο.
ntin4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 απο αυτα που ακουω κατα πασα πιθανοτητα θα μεινω οπως ειμαι,φιλε εχω την EVO 212 ψυκτρα,λιγα πραγαμτα για τους ssd μπορει καποιος να αναφερει;ειναι τοσο σημαντικο να εχω ενα τετοιον δισκο;διαβασα καποια πραγματα και ολοι λενε πως αν η μητρικη δεν υποστηριζει sata iii η αποδοση των ssd πεφτεi σημαντικα,ισχυει;ευχαριστω.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 απο αυτα που ακουω κατα πασα πιθανοτητα θα μεινω οπως ειμαι,φιλε εχω την EVO 212 ψυκτρα,λιγα πραγαμτα για τους ssd μπορει καποιος να αναφερει;ειναι τοσο σημαντικο να εχω ενα τετοιον δισκο;διαβασα καποια πραγματα και ολοι λενε πως αν η μητρικη δεν υποστηριζει sata iii η αποδοση των ssd πεφτεi σημαντικα,ισχυει;ευχαριστω. απλά δες το παρακάτω βίντεο,δεν χρειάζονται 5 η 10 λόγια. Προσωπικά για χρόνια δεν έβαζα ssd σε κανένα σύστημα γιατι το θεωρούσα περιττό. εβαλα στο λαπτοπ τον μάιο και απο τότε ο σταθερός με τον WD Black μου φαίνεται τρομερά αργός.
ntin4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 ωραια κατανοητο πως ειναι πολυ πιο γρηγορος,αν αγορασω ενα τετοιο δισκο θα πρεπει να βαλω λειτουργικο η μονο παιχνιδια;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το λειτουργικό φυσικά μιας και άλλωστε εκεί είναι που θες την ταχύτητα, τα παιχνίδια θα τα βάζεις στον μηχανικό σκληρό.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Στα παιχνίδια το μόνο που θα κερδίσεις ειναι loading times. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα