Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω εναν δορυφορικο δεκτη (dreambox 500 γνησιο) και πιατο 1.6μ με 4 δορυφορους.

Βασικα το εχω παροπλισει και το χρησιμοποιω μονο για να βλεπω ειδησεογραφικα (euronews,cnn,bbc κτλ).

Προχτες επεσε το ματι μου σε περιοδικο του χωρου αναφερομενο σε αυτον

http://www.edision.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=1296

Αυτο που δεν ηξερα (αφου εχω χρονια να ασχοληθω με το αθλημα) ειναι οτι ο εν λογω δεκτης εχει και τη δυνατοτητα web tv. Αν καταλαβα καλα περα απο τα ελευθερα δορυφορικα (που πιανω) να μπορω να δω και web tv.

Σαν ιδεα ακουγεται ενδιαφερουσα. Εχει καποιος αυτον η αντιστοιχο να μας πει εντυπωσεις?Στην πραξη δουλευει?

Αν ναι Υπαρχει καποια προταση αντιστοιχου με αντιστοιχες δυνατοτητες σε λογικη τιμη?

Δημοσ.

Για dvb-s2 & dvb-c, με τη λιγότερη ταλαιπωρία, δέκτης που να δέχεται e2 είναι μονόδρομος.

Έχω έναν amiko (ίδιοι με τους edision είναι) και πιστεύω πάνω κάτω ίδιοι είναι:

Δέχεται να φορτώσεις .m3u list αλλά είναι απίστευτος γολγοθάς μιας και εξαρτάται από το firmware που του φοράς και όσον αφορά για αξιόπιστους prive servers μάλλον πρέπει να το ξεχάσεις, καθόσον δεν υποστηρίζονται σχεδόν από κανένα σερβιτόρο, αλλά για links με fta chanells θα μείνεις ικανοποιημένος. Apps δεν μπορείς να προσθέσεις, παρά μόνο ότι θα σου δώσει ο δημιουργός του firmware και αυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι Ρώσοι πρωτοστατούν, οπότε καταλαβαίνεις τι apps για servers θα έχεις.

Κατά τα άλλα, υποστήριξη firmware θα έχεις (όπως κάθε edision) και διαθέτει δυνατότητες άλλου είδους "υπηρεσιών" δαπανώντας λίγα χρήματα.

Κάθε αγορά hd δορυφορικού δέκτη δεν έχει καμία σχέση με τον dm που διαθέτεις σε επίπεδο ανοιχτού λογισμικού.

Δημοσ.

Το ωραιο ειναι οτι καποτε ημουν "Γκουρου". ΑΠο τα λιγα που ειπες καταλαβα οτι εχω χασει την μπαλλα προ πολλου.

ΘΑ κανω συγκεκριμενες ερωτησεις.

1)Το αρθρο ελεγε οτι μπορω να του περασω μη εργοστασιακο firmware (κατι αντιστοιχο καναμε και στους dm me to gemini project).Γινεται (λογικα ναι ) και αν ναι απο που? ΤΙ οφελος θα εχω?

2)Αφου ο κατασκευαστης παρουσιαζει το web tv ως επιλογη λογικα γινεται?Ποια η εμπειρια του στην πραξη?

Δημοσ.

Ούτε εγώ είμαι γκουρου, για να μην παρεξηγηθώ.

Μην μπερδεύεις linux (και γενικά ότι στηρίζεται σε linux) με το firmware των απλών hd δεκτων, οι οποιοι π.χ δεν δέχονται plug in, softcam keys, Oscam (από όσους έχω δει τουλάχιστον, δεν παίρνω για το σύνολο των hd δεκτων)

Site υπάρχουν για ανεπίσημο λογισμικό, όπου ανάλογα τον δημιουργό, π.χ έχεις έτοιμα μπισκότα ή power vu keys ή το κατάλληλο mcas.

Αναφορικά με το webtv, φυσικά και παίζουν αλλά έχει να κάνει με την ευκολία να του περάσεις λίστες m3u ή αν θες να κινηθείς σε άλλα μονοπάτια.....

Άποψη μου, αν σε ενδιαφέρει το iptv να πάρεις δεκτη που να δέχεται enigma 2 image.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...