Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτα, πρεπει καταρχην να βρεις εναν εμπιστο τεχνικο που να γνωριζει την δουλεια του. Το mac πρεπει να ανοιχτει και να γινει καθαρισμος σε μπανιο υπερηχων...

Επειτα το πληκτρολογιο να ζεσταθει λιγο με πιστολακι για αρκετη ωρα ωστε οποια υγρασια να εξατμιστει εντελως...

Εχω σωσει αντιστοιχη περιπτωση , μην απελπιζεσε. Απο προσφατη περιπτωση φιλου το εστειλε στο lab experts ψαξτους fb ειναι λαρισα. Μιλα μαζι τους. Δεν νομιζω να χρεωθεις πανω απο 150 ευρω για ανοιγμα καθαρισμο Logboard σε υπερυχους , αφυγρανση πληκτρολογιου και ελεγχο αν λειτουργει. Αν πιανουν τα χερια σου βγαζεις τα παντα και πηγαινεις το Logicboard σε εναν εργαστηριο και με 30 ευρω στο κανουν ενα μπανακι.

υγ. Ο λογος που πηρα Thinkpad και οχι mac ηταν οτι τοπληκτρολογιο εχει ειδικη κατασκευη αποστραγγισης υγρων χωρις να ερχεται σε καμια επαφη με το εσωτερικο του laptop... Απαραδεκτο τελειως να μην εχουν μια αδιαβροχοποιηση ..αστεια πραγματα εν ετη 2016 ...

Δημοσ.

Και πόσα έχεις την εντύπωση ότι θα σου ζητούσε ο κάθε Louis Rossmann?

Στην Νέα Υόρκη που είναι παίρνει από 400$ και κάθεται και το φτιάχνει, στην Ελλάδα ο αντίστοιχος θα μπορούσε να πάρει και 100€.

Δημοσ.

Στην Νέα Υόρκη που είναι παίρνει από 400$ και κάθεται και το φτιάχνει, στην Ελλάδα ο αντίστοιχος θα μπορούσε να πάρει και 100€.

Ε βέβαια, ο Έλληνας είναι γνωστό πως δουλεύει για την ψυχή της μάνας του!

Δεν συμφωνώ με την αναγραφούσα τιμή, ούτε είμαι υπέρ του υπερκοστολόγησης. Αλλά μάλλον το σχόλιό σου είναι το λιγότερο προσβλητικό για τους Έλληνες τεχνικούς. Πάντα αναφερόμενος στις ίδιες υπηρεσίες.

Μακάρι το παλικάρι να βρει ένα service να του το αναλάβει και να το επαναφέρει, μήπως και γλυτώσει το κόστος της Logicboard.

Δημοσ.

Ε βέβαια, ο Έλληνας είναι γνωστό πως δουλεύει για την ψυχή της μάνας του!

Δεν συμφωνώ με την αναγραφούσα τιμή, ούτε είμαι υπέρ του υπερκοστολόγησης. Αλλά μάλλον το σχόλιό σου είναι το λιγότερο προσβλητικό για τους Έλληνες τεχνικούς. Πάντα αναφερόμενος στις ίδιες υπηρεσίες.

Μακάρι το παλικάρι να βρει ένα service να του το αναλάβει και να το επαναφέρει, μήπως και γλυτώσει το κόστος της Logicboard.

Δεν είναι προσβλητικό γιατί αν δεις τα videos του κάνει αναφορά στις χρεώσεις των 400$... γιατί όλοι τον έλεγαν ακριβό.

Λέει λοιπόν βάζω τέτοιες τιμές γιατί είμαι σε περιοχή της Νέας Υόρκης που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν προϊόντα της Apple και δεν τους νοιάζει το κόστος της επιδιόρθωσης, έχουν λεφτά και τα δίνουν.

Επίσης το κόστος ζωής εκεί είναι στο Θεό.  

Δημοσ.

Συμφωνώ πως είναι θέμα ζήτησης/προσφοράς και στην κατάσταση που είμαστε στη χώρα δεν τολμάς να ζητήσεις πολλές φορές "μεγάλα" ποσά. Αλλά λόγο του εξεζητημένου της κατάστασης και των περιορισμένων επιλογών, ένεκεν Apple, τίποτε δεν είναι απίθανο. πχ δες το service σε iPhones τι ζητάνε για μια αλλαγή οθόνης. Τέ/σπα, αρκετά offtopic βγήκαμε.

Δημοσ.

Στην irepair το πήγα. Ανέφερα μπάνιο υπερήχων και μου λένε ότι δεν είναι κάτι που κάνουν και δεν έχει και νόημα. Θα πρέπει να καθαριστεί ευλαβικά με το χέρι και να μπει σε ειδικά χημικά

Δεν ξέρω νομίζω δεν υπάρχει καμία ελπίδα

Άλλοι λένε ακόμα και εάν πληρώσω με αλλαγή κάποιας πλακέτα η υγρασία μπορεί να το κάψει και μετά από μήνες

Δημοσ.

Για αυτό το λόγο έγραψα αν υπάρχει κάποιος σαν τον Louis πχ στην Αθήνα για να γλυτώσει χρήματα ο dimstra.

Στην irepair το πήγα. Ανέφερα μπάνιο υπερήχων και μου λένε ότι δεν είναι κάτι που κάνουν και δεν έχει και νόημα. Θα πρέπει να καθαριστεί ευλαβικά με το χέρι και να μπει σε ειδικά χημικά
Δεν ξέρω νομίζω δεν υπάρχει καμία ελπίδα
Άλλοι λένε ακόμα και εάν πληρώσω με αλλαγή κάποιας πλακέτα η υγρασία μπορεί να το κάψει και μετά από μήνες

Δες εδώ μερικές περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Στα retina παίρνει 425$.

Οπως και να έχει δεν είναι μόνο θέμα η μητρική που κάνει όσο κάνει για αντικατάσταση - επισκευή αλλά και το top case οποίο σαν ανταλλακτικό από apple περιλαμβάνει το keyboard [που έχει το power button] και την μπαταρία [μου διαφεύγει στο συγκεκριμένο αν είναι και το trackpad] - σαν ανταλλακτικό θα ξεπερνάει τα 250 €

Δημοσ.

Παιδιά δεν νομίζω ότι το δικό μου πρόβλημα θα λυθεί στα λεφτά που λέτε 250€. Το υγρό μου είπαν είναι ότι χειρότερο για τις πλακέτες και δεν ξέρεις τι πρόβλημα θα βγάλει μετά. Ακόμα και εάν αλλάξουν πληκτρολόγιο και ας υποθέσουμε ότι με το καθάρισμα θα ανοίξει η υγρασία κάπου θα μείνει και θα χτυπήσει αργότερα.

Βασικά δεν ξέρω τι να πιστέψω με όλα αυτά που διαβάζω και το κόστος δεν νομίζω να πάει στα 250 για ένα MacBook Pro 15 αξίας 2500€

Δημοσ.

γιατι δε το στελνεις στον αμερικάνο με ταχυδρομειο ? θα σου βγει ΠΟΛΥ πιο φθηνα , και θα στο φτιαξει  .

με τα εδω τζιμανια εγω δε θα περναγα ουτε απο εξω για τοσο σοβαρες βλαβες που ακομα και να βρεθει καποιος να ξερει να το κανει , θα ζητησει στο 1000αρικο .

με τα μισα λεφτα μαζι με μεταφορικα , το πας αμερικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...