dimstra Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Που λες istorm ? Ποιο λες να είναι το κόστος ;
coffeex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν παίζει πουθενά κανένας σαν τον Louis Rossmann; Το να σου αλλάξουν πχ το board δεν το θεωρώ επιδιόρθωση αλλά κλεψιά... 1
jumaru99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δεν παίζει πουθενά κανένας σαν τον Louis Rossmann; Και πόσα έχεις την εντύπωση ότι θα σου ζητούσε ο κάθε Louis Rossmann?
dimstra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κατάλαβα μόλις πέταξα 2000€ θα πρέπει να αρχίσω να το χωνεύω ... κρίμα
The Relumer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Και πόσα έχεις την εντύπωση ότι θα σου ζητούσε ο κάθε Louis Rossmann? τα μισα απο οτι το καθε istorm και ο καθε ανιδεος μαστορας
fsbmaniac Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα, πρεπει καταρχην να βρεις εναν εμπιστο τεχνικο που να γνωριζει την δουλεια του. Το mac πρεπει να ανοιχτει και να γινει καθαρισμος σε μπανιο υπερηχων... Επειτα το πληκτρολογιο να ζεσταθει λιγο με πιστολακι για αρκετη ωρα ωστε οποια υγρασια να εξατμιστει εντελως... Εχω σωσει αντιστοιχη περιπτωση , μην απελπιζεσε. Απο προσφατη περιπτωση φιλου το εστειλε στο lab experts ψαξτους fb ειναι λαρισα. Μιλα μαζι τους. Δεν νομιζω να χρεωθεις πανω απο 150 ευρω για ανοιγμα καθαρισμο Logboard σε υπερυχους , αφυγρανση πληκτρολογιου και ελεγχο αν λειτουργει. Αν πιανουν τα χερια σου βγαζεις τα παντα και πηγαινεις το Logicboard σε εναν εργαστηριο και με 30 ευρω στο κανουν ενα μπανακι. υγ. Ο λογος που πηρα Thinkpad και οχι mac ηταν οτι τοπληκτρολογιο εχει ειδικη κατασκευη αποστραγγισης υγρων χωρις να ερχεται σε καμια επαφη με το εσωτερικο του laptop... Απαραδεκτο τελειως να μην εχουν μια αδιαβροχοποιηση ..αστεια πραγματα εν ετη 2016 ...
coffeex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Και πόσα έχεις την εντύπωση ότι θα σου ζητούσε ο κάθε Louis Rossmann? Στην Νέα Υόρκη που είναι παίρνει από 400$ και κάθεται και το φτιάχνει, στην Ελλάδα ο αντίστοιχος θα μπορούσε να πάρει και 100€.
jumaru99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Στην Νέα Υόρκη που είναι παίρνει από 400$ και κάθεται και το φτιάχνει, στην Ελλάδα ο αντίστοιχος θα μπορούσε να πάρει και 100€. Ε βέβαια, ο Έλληνας είναι γνωστό πως δουλεύει για την ψυχή της μάνας του! Δεν συμφωνώ με την αναγραφούσα τιμή, ούτε είμαι υπέρ του υπερκοστολόγησης. Αλλά μάλλον το σχόλιό σου είναι το λιγότερο προσβλητικό για τους Έλληνες τεχνικούς. Πάντα αναφερόμενος στις ίδιες υπηρεσίες. Μακάρι το παλικάρι να βρει ένα service να του το αναλάβει και να το επαναφέρει, μήπως και γλυτώσει το κόστος της Logicboard.
coffeex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ε βέβαια, ο Έλληνας είναι γνωστό πως δουλεύει για την ψυχή της μάνας του! Δεν συμφωνώ με την αναγραφούσα τιμή, ούτε είμαι υπέρ του υπερκοστολόγησης. Αλλά μάλλον το σχόλιό σου είναι το λιγότερο προσβλητικό για τους Έλληνες τεχνικούς. Πάντα αναφερόμενος στις ίδιες υπηρεσίες. Μακάρι το παλικάρι να βρει ένα service να του το αναλάβει και να το επαναφέρει, μήπως και γλυτώσει το κόστος της Logicboard. Δεν είναι προσβλητικό γιατί αν δεις τα videos του κάνει αναφορά στις χρεώσεις των 400$... γιατί όλοι τον έλεγαν ακριβό. Λέει λοιπόν βάζω τέτοιες τιμές γιατί είμαι σε περιοχή της Νέας Υόρκης που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν προϊόντα της Apple και δεν τους νοιάζει το κόστος της επιδιόρθωσης, έχουν λεφτά και τα δίνουν. Επίσης το κόστος ζωής εκεί είναι στο Θεό.
jumaru99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνώ πως είναι θέμα ζήτησης/προσφοράς και στην κατάσταση που είμαστε στη χώρα δεν τολμάς να ζητήσεις πολλές φορές "μεγάλα" ποσά. Αλλά λόγο του εξεζητημένου της κατάστασης και των περιορισμένων επιλογών, ένεκεν Apple, τίποτε δεν είναι απίθανο. πχ δες το service σε iPhones τι ζητάνε για μια αλλαγή οθόνης. Τέ/σπα, αρκετά offtopic βγήκαμε.
dimstra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Στην irepair το πήγα. Ανέφερα μπάνιο υπερήχων και μου λένε ότι δεν είναι κάτι που κάνουν και δεν έχει και νόημα. Θα πρέπει να καθαριστεί ευλαβικά με το χέρι και να μπει σε ειδικά χημικά Δεν ξέρω νομίζω δεν υπάρχει καμία ελπίδα Άλλοι λένε ακόμα και εάν πληρώσω με αλλαγή κάποιας πλακέτα η υγρασία μπορεί να το κάψει και μετά από μήνες
coffeex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Για αυτό το λόγο έγραψα αν υπάρχει κάποιος σαν τον Louis πχ στην Αθήνα για να γλυτώσει χρήματα ο dimstra. Στην irepair το πήγα. Ανέφερα μπάνιο υπερήχων και μου λένε ότι δεν είναι κάτι που κάνουν και δεν έχει και νόημα. Θα πρέπει να καθαριστεί ευλαβικά με το χέρι και να μπει σε ειδικά χημικάΔεν ξέρω νομίζω δεν υπάρχει καμία ελπίδαΆλλοι λένε ακόμα και εάν πληρώσω με αλλαγή κάποιας πλακέτα η υγρασία μπορεί να το κάψει και μετά από μήνες Δες εδώ μερικές περιπτώσεις. 1
sil_unique Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Στην Νέα Υόρκη που είναι παίρνει από 400$ και κάθεται και το φτιάχνει, στην Ελλάδα ο αντίστοιχος θα μπορούσε να πάρει και 100€. Στα retina παίρνει 425$. Οπως και να έχει δεν είναι μόνο θέμα η μητρική που κάνει όσο κάνει για αντικατάσταση - επισκευή αλλά και το top case οποίο σαν ανταλλακτικό από apple περιλαμβάνει το keyboard [που έχει το power button] και την μπαταρία [μου διαφεύγει στο συγκεκριμένο αν είναι και το trackpad] - σαν ανταλλακτικό θα ξεπερνάει τα 250 €
dimstra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά δεν νομίζω ότι το δικό μου πρόβλημα θα λυθεί στα λεφτά που λέτε 250€. Το υγρό μου είπαν είναι ότι χειρότερο για τις πλακέτες και δεν ξέρεις τι πρόβλημα θα βγάλει μετά. Ακόμα και εάν αλλάξουν πληκτρολόγιο και ας υποθέσουμε ότι με το καθάρισμα θα ανοίξει η υγρασία κάπου θα μείνει και θα χτυπήσει αργότερα. Βασικά δεν ξέρω τι να πιστέψω με όλα αυτά που διαβάζω και το κόστος δεν νομίζω να πάει στα 250 για ένα MacBook Pro 15 αξίας 2500€
The Relumer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 γιατι δε το στελνεις στον αμερικάνο με ταχυδρομειο ? θα σου βγει ΠΟΛΥ πιο φθηνα , και θα στο φτιαξει . με τα εδω τζιμανια εγω δε θα περναγα ουτε απο εξω για τοσο σοβαρες βλαβες που ακομα και να βρεθει καποιος να ξερει να το κανει , θα ζητησει στο 1000αρικο . με τα μισα λεφτα μαζι με μεταφορικα , το πας αμερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα