Haldol Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Χάρη στο πολύ όμορφο καρτέλ που υπάρχει, όποια και να διαλέξεις, θα δίνεις τα ίδια λεφτά και θα έχεις τα ίδια πράγματα. Οπότε μένουν 2 πράγματα να δεις. 1) Ποια έχει καλύτερο σήμα στις περιοχές που είσαι (σπίτι, σχολή, κλπ). 2) Ποιες προσφορές τύπου "1+1" σε ενδιαφέρουν περισσότερο, με βάση τις συνεργασίες που έχουν. Αλλά γι' αυτό να έχεις υπόψιν σου ότι αλλάζουν.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μιας και έχω και τα 2 φοιτητικά καρτοκινητά,απο σήμα σε 3G,H+ στις περιοχές που κινούμαι τουλάχιστον(πειραιά,αιγάλεω,νικαια,κορυδαλλό) Cosmote με κλειστά μάτια. Τα τελευταία 3 χρόνια περίπου χρησιμοποιώ τη voda για τα πάντα μιας και η κοτέ αποφάσισε να μου πάρει τα 12 γιγα που είχα επειδή ξέχασα να βάλω κάρτα 1 κ κάτι μήνα,έχουν υπάρξει στιγμές που χρειάζομαι ίντερνετ έξω και η βόντα έχει edge ενω η κοτέ Η+
2.1Ohm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Φίλε νμζω παντού Vodafone δν έχει καλό σήμα! Θεσσαλονίκη που σπουδαζω με είχαν δελεάσει και είχα την φοιτητική της Vodafone στην αρχή αισχρό σήμα .. στην σχολή μου μερικές αίθουσες στο υπόγειο δλδ όλοι έχουμε σήμα εκτός τον βονταφον το έχουμε και σαν "ατάκα" όταν κάποιος δν έχει σήμα ,Vodafone έχει ο βλακας, γενικά cosmote κ κλτρες ταχύτητες κ κλτρη κάλυψη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα