Sakiz105 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Είμαι ανάμεσα στο cpe 210 και το nanostation loco m2.Έχουν 15 ευρώ διαφορά απο εκεί που θα τα πάρω Ποιο θα με καλύψει καλύτερα?Θα είναι έξω και θα συνδέεται στα περίπου 30 μέτρα με έναν τόιχο ενδιάμεσα. Να αναφέρω ότι μέχρι τώρα είχα το wa 5210g και με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες ήταν σαν να ήμουν συνδεδεμένος με καλώδιο ethernet.Αλλά και τα δυό έβγαλαν ακριβώς 18 μήνες πριν καρφώσουν την ταχύτητα στο 1/0,1 mbps για αγνωστο λογο.(μου άλλαξαν το πρώτο,το δεύτερο δεν ασχολήθηκα να το αλλάξω)(fun fact στο φορουμ της tplink με εκαναν ban οταν το ανεφερα οτι το έκανε σε 2 κομμάτια ως δυσφήμηση) Τώρα έχω μια της πλάκας (edup 8523) η οποία εκτός οτι ειναι usb αρα μονο 5 μέτρα,λεει οτι εχει κεραια 16 dbi και έχει 70% σήμα
Sakiz105 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 τιποτα? Θα ηθελα να το παραγγείλω σημερα αν ειναι δυνατόν
chios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν και έχω το tplink θα σου έλεγα καλύτερα το Loco είναι πιο αξιόπιστα
Sakiz105 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ηρθε σημερα το nanostation loco m2.Σαν ποιοτητα φενεται πολυ καλό,αλλα απο δύναμη το wa5210g ηταν πολυ πιο δυνατο.(περίπου 40% πιο δυνατό).Την δουλεία την κάνει πάλι πάντως και είναι σταθερό αν και αναγκάστηκα να συνδέσω ένα δέυτερο ρουτεράκι του οτέ πάνω σε αυτό του οτέ (zte σε huawei,ειμαι τζαμπατζης) για να μην μου ριχνει την ταχύτητα όταν συνδέονται 2-3 κινητά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα