wert Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Οποιος χρησιμοποιεί τελικά τον IE αυτά παθαίνει. Εγώ τον ανοίγω μόνο όταν είναι να κοιτάξω για κάνα update. Αυτό πιστεύω μου έχει δώσει την τιμή να μην έχω αντικρύσει τέτοιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ κυρίος τον Myie2 για το γενικό σερφάρισμα. Για τα δύσκολα σημεία του σερφαρίσματος ανοίγω τον opera ο οποίος είναι ποιό κατάλληλος για ορισμένα μέρη Θα πρότεινα με λιγάκι υπομονή να στερηθείτε τον IE και να συνηθίσετε κάτι άλλο. Κοιτάχτε λίγο στο software «ο κορυφαίος των browser» και θα βρείτε ότι θέλετε και μάλιστα free.
Κomos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 kane mia enimerwsh to adaware sou. an den katafereis tpt pata ctrl+alt+del sto process bale view apo user name , des ta processes tou user name sou osa den 3ereis ti einai pata end process mpes sto program files kai svise ton fakelo LOP kai n-case. 3anatre3e to adaware egw etsi ekana kai efige. ypopsin bale kai kana kalo antivirus px fsav giati paei paketo me io i selida ayti.
wert Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Βάλε και ένα firewall να δείς μήπως είναι κάποιο πρόγραμμα που ζητάει και κάνει αυτή την σύνδεση με την σελίδα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.