DownUNDERground Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Από amazon.de τελική τιμή με μεταφορικά 126,04€ https://www.amazon.de/gp/product/B017KE8OG0/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00 skroutz από 151€ http://www.skroutz.gr/s/8395454/Seagate-Expansion-Portable-4TB.html
Heybro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Για 2.5αρης είναι πάρα πολύ καλή τιμή. Πόσο αξιόπιστος είναι όμως? 1
Heybro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 μονο WD Εγω έχω 1 Seagate 2tb 4 χρόνια λειτουργεί άψογα 2 verbatim 1.5 tb ο καθένας λειτουργούν άψογα 2 intenso 3tb και έναν 4tb επίσης άψογοι έναν wd 1tb από το 2009 και ακόμα 2 wd από 2tb από το 2011 επίσης άψογοι και ο ένας παιζει στο ps3 συνέχεια με cfw. Έναν 500αρι από plaisio turbo x τα έπαιξε σε 10 μέρες και τον πέταξα. Είναι που θα πέσεις και τι τύχη θα έχεις με τους σκληρούς. 2 παλιοί ide από το 2001 wd 250gb και 80gb ακόμα δουλεύουν δεν έχουν κανένα bad sector και έχουν πάνω απο 2000 μέρες λειτουργίας. Λέω να παίξω tzoker. 1
opcorsa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εγω έχω 1 Seagate 2tb 4 χρόνια λειτουργεί άψογα 2 verbatim 1.5 tb ο καθένας λειτουργούν άψογα 2 intenso 3tb και έναν 4tb επίσης άψογοι έναν wd 1tb από το 2009 και ακόμα 2 wd από 2tb από το 2011 επίσης άψογοι και ο ένας παιζει στο ps3 συνέχεια με cfw. Έναν 500αρι από plaisio turbo x τα έπαιξε σε 10 μέρες και τον πέταξα. Είναι που θα πέσεις και τι τύχη θα έχεις με τους σκληρούς. 2 παλιοί ide από το 2001 wd 250gb και 80gb ακόμα δουλεύουν δεν έχουν κανένα bad sector και έχουν πάνω απο 2000 μέρες λειτουργίας. Λέω να παίξω tzoker. παντως γενικα τα καλυτερα τα ακους για wd.. ολοι μου οι σκληροι ηταν wd και δεν ειχα κανενα θεμα, εκτος απο εναν τελευταιο wd blue 1tb που χαλασε αφου του επεξα μπουνια στο λαπτοπ μετα εβαλα σσδ και ησυχασα.... δεν ξανα γυρναω σε Hdd
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 WD black και blue ότι καλύτερο έχουν βγάλει σε σκληρό δίσκο. Και για καταγραφικα-καμερες κτλπ WD purple
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Eχει κανει το αμαζον price match με το Mediamarkt Γερμανιας στα 113ευρω τελικη για τους Γερμανους.http://www.ebay.de/itm/SEAGATE-STEA4000400-Expansion-Portable-Externe-Festplatte-4-TB-2-5-Zoll-/281907240317Eυρωπη παιζουν καποιες φορες οπως εχω ξαναγραψει με συνδεσμο πριν κανενα μηνα, ακομα και 100ευρω 4αρηδες φορητοι, οπως κυριως ο maxtor.
keysmith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 μονο WD Τώρα πριν κανένα μήνα "κάηκε" σε ένα φίλο μου εξωτερικός 1tb (ο λεπτός elements) και έχασε όλα του τα δεδομένα. Μόλις είχε λήξει η διετής εγγκύηση. Πιστεύαμε ότι είχε τρία αλλά τελικά είχε 2. Αγόρασε καινούριο Touro (hitachi). άρα.. μόνο Touro Προφανώς είναι "λαχείο" η σωστή απάντηση. 2
opcorsa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Τώρα πριν κανένα μήνα "κάηκε" σε ένα φίλο μου εξωτερικός 1tb (ο λεπτός elements) και έχασε όλα του τα δεδομένα. Μόλις είχε λήξει η διετής εγγκύηση. Πιστεύαμε ότι είχε τρία αλλά τελικά είχε 2. Αγόρασε καινούριο Touro (hitachi). άρα.. μόνο Touro Προφανώς είναι "λαχείο" η σωστή απάντηση. δεκτον... οπως ειπα και εμενα wd μου "καηκε" επειτα απο μπουνια μου παντως επειδη το εψαξα το λεω εγκυκλοπαιδικα, απογυγετε την σειρα blue , ειναι η φτηνη / φτηνοι της εταιριας με οτι αυτο συνεπαγεται
deninho Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς είναι "λαχείο" η σωστή απάντηση. Η σωστή απάντηση είναι, κοιτάμε αξιολογήσεις σε amazon/newegg/φόρα, για το συγκεκριμένο μοντέλο που μας ενδιαφέρει. Αν δούμε πολύ κόσμο να μιλάει για RMA, αλλάζουμε μοντέλο. Πρακτικά είναι αδύνατο να βρεις μοντέλο που να έχει μηδενικά ποσοστά επιστροφής. Επειδή όμως, υπάρχουν εταιρείες (seagate) ή μοντέλα με μεγάλα θνησιμότητας, κοιτάς να τα αποφύγεις. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Επι του θεματος να γυρισουμε, τελειωσε δυστυχως η τιμη. Το εβαλα στον τιτλο. Και το σκεφτομουν λιγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα