basilis_k6 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Επίσης δοκίμασε και παλιοτερους drivers μεσω του display driver uninstaller (παλιο driver sweeper) γιατι οι τελευταιοι της nvidia εμένα μου αχρήστευσαν προσωρινά την κάρτα.
andrewk4ever Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πείραξα χρόνο απόκρισης,δοκιμασα motion 240 με acceleration στο medium,πάλι το ίδιο.. Περιμένω ένα καινούργιο καλώδιο dp,θα δοκίμασω να βάλω και πιο παλιους drivers..
XMorsX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Aν παντως με V-Sync δουλευει καλα, χρησιμοποιησε το. Ενημερωθηκα καλυτερα πανω στο Fast Sync, δεν ειναι ειναι καλυτερο απο το V-Sync αν δεν βγαζεις περισσοτερα fps απο το διπλασιο του μεγιστου ρυθμου ανανεωσης της οθονης σου. 1
andrewk4ever Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Aν παντως με V-Sync δουλευει καλα, χρησιμοποιησε το. Ενημερωθηκα καλυτερα πανω στο Fast Sync, δεν ειναι ειναι καλυτερο απο το V-Sync αν δεν βγαζεις περισσοτερα fps απο το διπλασιο του μεγιστου ρυθμου ανανεωσης της οθονης σου. Με vsync δουλεύει καλά στα 120hz..Όταν ξεπεράσει τα 120fps παρουσιάζει αυτό το πρόβλημά με vsync off αλλά και με vsync on @144hz ..
XMorsX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στα 120Hz μπορεις να χρησιμοποιεισεις και το motion 240, οποτε εχει τα θετικα του.
andrewk4ever Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Βρήκα λίγο χρόνο το ΣΚ και δοκίμασα με καινούργιο καλώδιο Display Port, έβαλα άλλους drivers, το ίδιο πρόβλημα.. Καμία άλλη ιδέα;
XMorsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Βρήκα λίγο χρόνο το ΣΚ και δοκίμασα με καινούργιο καλώδιο Display Port, έβαλα άλλους drivers, το ίδιο πρόβλημα.. Καμία άλλη ιδέα; Βαλε fps limit στα 1220 hz. Aλλιως παιζε με το vsync.
andrewk4ever Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Βαλε fps limit στα 1220 hz. Aλλιως παιζε με το vsync. Αυτό έχω κάνει προς στιγμήν..Νομίζω ότι είναι θέμα του παιχνιδιού,γιατί σε όλα τα παιχνίδια της Milestone μου εμφανίζει αυτό το πράγμα..(Ride 1,ride 2,valentino rossi,moto gp)..Θέλω να βρω μία άλλη 144hz οθόνη για να βεβαιωθώ 100% οτι είναι θέμα παιχνιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα