overpower Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Λόγω ταξιδιού σκέφτηκα να πάρω ένα καροτσάκι για τον υπολογιστή για να μπορέσω να το κουβαλήσω. Κάπου στο λιμάνι λοιπόν για κάποιον λόγο δεν είχε κουμπώσει σωστά το καροτσάκι και μου πεφτει ο υπολογιστής στο πλάι. Περίπου 70 εκατοστά ύψος, και έπεσε στο πλάι ενώ ήταν όρθιο (δηλαδή έκανε γωνία όσο έπεφτε 90 μοίρες) Τώρα στο σπίτι όλα φαίνεται να λειτουργούν, όλες οι usb θύρες παίρνουν ρεύμα, αλλά όχι το ποντίκι. Επίσης, ενώ η καρτα δουλεύει ζδεν δίνει σήμα στην οθόνη. Το άνοιξα το πλαϊνό και το ακούω να κάνει συνεχώς restart (από τους ανεμιστήρες το καταλαβαίνω που κάθε τόσο δουλεύουν στο 100%) Ψυκτρα επίσης δουλεύει. Να δοκιμάσω να βγάλω μπαταρία bios μήπως και έφαγε σκάλωμα αλλά όχι από το πέσιμο? Μέχρι τώρα το είχα με hdmi και τώρα στο σπίτι έβαλα dvi. Θα δοκιμάσω και αργότερα με hdmi, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα. Τι βλέπω?
sil_unique Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 ξανακουμπώνεις καρτά γραφικών και μνήμες 2
overpower Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 ξανακουμπώνεις καρτά γραφικών και μνήμεςThank you. Βασικα επί ευκαιρία έκανα και reset bios. Πραγματικά μετά από 16 ώρες ταξίδι μόνο να κλάψω ήθελα αυτήν την στιγμή Και είμαι μέσα στα Windows. Ουφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα