Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

31 ms σε game mode,δηλαδή σε κανονικό θα έχει πολύ παραπάνω που πιθανόν να είναι αντιληπτό στο μάτι σε racing,sport games και γενικώς σε γρήγορες σκηνές.

Δημοσ.

31 ms σε game mode,δηλαδή σε κανονικό θα έχει πολύ παραπάνω που πιθανόν να είναι αντιληπτό στο μάτι σε racing,sport games και γενικώς σε γρήγορες σκηνές.

Το game mode είναι για όταν παίζεις παιχνίδια γιατί να βαλεις το κανονικό. Εμένα η δικιά μου έχει 41 το οποίο είναι μια χαρά και σε κανονικό 117. Λίγο με νοιάζει μιας και πάντα όταν παίζω κάτι έχω Game mode. Πουθενά αλλού δεν φαίνεται το input lag. Και στα παιχνίδια μόνο στο online παίζει ρόλο το lag που μέχρι 45 είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Στην ίδια τιμή παίζει στη Γερμανία η 55άρα (όχι οτι μας νοιάζει αλλά έτσι γιατί είδα τα idealo τα ξένα και αφού τα βάζετε καλό είναι να υπάρχει και αυτό)

https://www.mydealz.de/deals/lokal-saturn-herford-sony-kd-55xd7005-fern-se-her-139-cm-55-zoll-4k-ultra-hd-led-tv-200-hz-hdr-triple-tuner-an-dro-id-tv-pvr-fur-599-eur-840622

Η διαφορά μπορεί να ακούγεται 6'' αλλά στην πράξη είναι τεράστια...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε σεις

ο κόσμος θέλει HD Ready και Full HD λέμε !

Τί να το κάνεις το UltraHD όταν στα ίδια λεφτά αγοράζεις το υποδεέστερο!

Άσε που δεν υπάρχει multimedia περιεχόμενο σε UltraHD.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις

ο κόσμος θέλει HD Ready και Full HD λέμε !

Τί να το κάνεις το UltraHD όταν στα ίδια λεφτά αγοράζεις το υποδεέστερο!

Άσε που δεν υπάρχει multimedia περιεχόμενο σε UltraHD.

Περα απο την αναλυση ειδες κανα review για black level, contrast κλπ? Ειδες αν ο upscaler ειναι καλος ή παρουσιαζει artifacts κλπ? Δεν αντιλεγω οτι μια καλη 4k ειναι καλυτερη απο μια full hd, αλλα δεν ειναι ο κανονας, ισα ισα που τα entry μοντελα ειναι χειροτερα για να ανταγωνιστουν τις full hd στα ιδια λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...