trifon_agr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ένας διαφορετικός και πρωτοποριακός από τους άλλους αναπτήρας, οικολογικός, απόλυτα ασφαλής, ανάβει τα τσιγάρα χωρίς φλόγα ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες (βροχή, δυνατός αέρας κλπ.) Δεν θα ξεμείνετε ποτέ από υγραέριο. Ασφαλής για χώρους όπου κυκλοφορούν παιδιά... Διαθέσιμος σε 5 χρώματα: μαύρο, χρυσό, μπλε, κόκκινο, ασημί. φορτίζεται για περίπου 2 ώρες και κάνει 200 ανάματαΓια όλους τους καπνιστές που έχουν μανία με τα gadgets και την τεχνολογία.Κομψός, λειτουργικός με μοναδική ευκολία χρήσης!Μικρός ώστε να χωράει στην τσέπη σας και πολύ ελαφρής.Πολύ πρωτότυπο δώρο για τις γιορτές!O αναπτήρας μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω θύρας USB, που είναι ενσωματωμένη στο σώμα του αναπτήρα.Δεν χρειάζεται υγρό ή αέριο αναπτήρων για να λειτουργήσει!!!!!!!
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραία ή παρουσίαση Που το βρίσκεις; Το έχεις εσύ; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2016 από stelios18120 2
trifon_agr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι το έχω διαθέσιμο στην χρυσή ευκαιρία αν ρίξεις μια ματιά η στο Car.gr Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2016 από trifon_agr
trifon_agr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Έχω πολλούς στείλε μου mail για παραπάνω πληροφορίες
johnny21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 https://www.aliexpress.com/item/Hot-Metal-Shell-Portable-Electronic-USB-Lighter-Rechargeable-Flameless-Windproof-Cigarette-Lighter-Smoking-Gadgets-Gift-Friend/32634805056.html 1
vste Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Με 2-3 ευρω βρισκεις απο εξω πολλα. Αν το βρισκεις και εδω με μικρη διαφορα ωραίο και χρησιμο φαινεται. Αλλιως σε καποια αλλη παραγγελια κοτσαρεις και ενα δυο απο amazon. 1
trifon_agr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 "Με 2-3 ευρω βρισκεις απο εξω πολλα.Αν το βρισκεις και εδω με μικρη διαφορα ωραίο και χρησιμο φαινεται. Αλλιως σε καποια αλλη παραγγελια κοτσαρεις και ενα δυο απο amazon." οτί μπορεί να βρεις βρισκείς αλλά τα μεταφορικά κοστίζουν συν κάποιοι φόροι ..........
vste Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 "Με 2-3 ευρω βρισκεις απο εξω πολλα. Αν το βρισκεις και εδω με μικρη διαφορα ωραίο και χρησιμο φαινεται. Αλλιως σε καποια αλλη παραγγελια κοτσαρεις και ενα δυο απο amazon." οτί μπορεί να βρεις βρισκείς αλλά τα μεταφορικά κοστίζουν συν κάποιοι φόροι .......... Συμφωνω αλλα τωρα το εβαλα και skroutz και παιζει πολυ μπαλα και εδω. Φυσικα η χαμηλη τιμη εδω δεν ειναι κακη αμα θελεις ν ενισχυσεις ενα τοπικο καταστημα. Εγω πχ δινω 6.5 αντι για 2.5 να το παρω απο εδω, αλλα θα προτιμησω το περιπτερο της γειτονιας μου, αν το εχει. Αν ειναι να μπλεκεις με αντικαταβολες, μεταφορικα, κλπ τοτε παιρνεις απο κινεζο η amazon που τα μεταφορικα ειναι τζαμπα σε αρκετες περιπτωσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα