Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy J7 2016 Gold

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. χθες αγόρασα το j7 και θελω να ρωτησω. πριν το αγοράσω μου είπαν οτι έχει φωτάκι το οποιο αναβοσβήνει πάνω από την οθόνη όταν εχεις ειδοποιήσεις, αναπάντητες ή χαμηλή μπαταρία κτλ τώρα που το έχω ανοίξει δεν έχει τίποτα τέτοιο. όμως παρατηρώ ότι πάνω από το λογότυπο της samsung υπάρχει και απλά δεν ανάβει. 

έχει κανείς τέτοιο κινητό που μπορεί να με βοηθήσει να μου πει πως το ενεργοποιώ και αν όντως μπορώ να το ενεργοποίησω; νομίζω είχα ακούσει οτι λεγεται led notification δεν ειμαι ομως σιγουρη.

αλλά δε θελω την εφαρμογή που υπάρχει στο play store και ενεργοποιεί το flash της κάμερας από την αριστερή μεριά.. 

ελπίζω να καταλάβατε τι λέω..

ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. χθες αγόρασα το j7 και θελω να ρωτησω. πριν το αγοράσω μου είπαν οτι έχει φωτάκι το οποιο αναβοσβήνει πάνω από την οθόνη όταν εχεις ειδοποιήσεις, αναπάντητες ή χαμηλή μπαταρία κτλ τώρα που το έχω ανοίξει δεν έχει τίποτα τέτοιο. όμως παρατηρώ ότι πάνω από το λογότυπο της samsung υπάρχει και απλά δεν ανάβει.

έχει κανείς τέτοιο κινητό που μπορεί να με βοηθήσει να μου πει πως το ενεργοποιώ και αν όντως μπορώ να το ενεργοποίησω; νομίζω είχα ακούσει οτι λεγεται led notification δεν ειμαι ομως σιγουρη.

αλλά δε θελω την εφαρμογή που υπάρχει στο play store και ενεργοποιεί το flash της κάμερας από την αριστερή μεριά..

ελπίζω να καταλάβατε τι λέω..

ευχαριστώ

Το led ειδοποιησεων δουλεύει όταν έχεις κλειστή οθόνη κι έχεις κάποια ειδοποίηση που δεν έχεις δει. Δεν είναι αναμμένο όταν έχεις ανοιχτή την οθόνη. Συνήθως ανάλογα την ειδοποίηση, έχει και διαφορετικό χρώμα το φωτάκι
Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος κανένα απ την σειρά J δεν έχει LED γιά ειδοποιήσεις

μπορείς όμως απ τις ρυθμίσεις ή με εφαρμογή απ το store να ρυθμίσεις το μπροστινό flash να κάνει την ίδια δουλειά

Δημοσ.

Ρε συ εχει φλας μπροστά δεν εχει led ειδοποιησεων. Απλα μπορεις το φλας να το κανεις με πρόγραμμα σαν led ειδοποιησεων. Δες youtube. Το a5 2016 εχει led δεν εχει φλας μπροστά. Το a5 2015 δεν εχει τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...