Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 8αρι από το πρωί που κοιταγα είχε 1,99.

Έχω κάνει κράτηση ενα 16αρι απο το πρωτο για παραλαβή από το κατάστημα.

Από θέμα ταχυτήτων αξίζει να το ακυρωσω και να πάρω 2 8αρια με 1,99;

Δημοσ.

Προσπάθησα να πάρω 2 από το κατάστημα της Καρδίτσας και δεν με άφηνε, έκανα 2 ξεχωριστές παραγγελίες και όλα καλά......

Δημοσ.

Στις "παραγγελίες μου" σας γράφει και εσάς ότι "έχει παραληφθεί"; 

Ναι. Εννοεί νομίζω "έχει παραληφθεί" η παραγγελία.

Τσίμπησα κ εγώ ένα... τι ψυχή έχουν 2 ευρώ. Ελπίζω να μην σπάσει στην πρώτη μπύρα :P :P 

Δημοσ.

Ουαου

Φουλαρω το αμάξι και έφυγα γ τριπολη!!!

(Πλακιτσα)

Πέρα από την πλάκα είναι πιο αργό και από το θάνατό.

Δεν υπάρχει πλέον λόγος ακόμα και τσαμπα να στο δώσουν να πάρεις φλασακι usb 2.0

Είναι τραγικά αργή ή μεταφορά αρχείων ή οτιδήποτε βάλεις να κάνει.

• Moderators
Δημοσ.

Τελος και η Τριπολη.

Ενταξει Στελιο, για μια απλη χρηση, για καποιους θα κανει τη "δουλεια". Σιγουρα δεν ειναι για να το εχεις στα κλειδια σου, εκει θες κατι γρηγορο. Για πανω σε ενα dvb-τ δεκτη ή σε μια tv για εγγραφη 4-5 ωρων προγραμματος και μετα σβησιμο αρκει.

Δημοσ.

Πήρα δύο από το κατάστημα Γλυφάδας και τελικά στο κατάστημα μου έδωσαν το 1 δεν έκανα φασαρία γτ μου απαντούσαν ευγενικά..τι στο πέος το έφαγαν ;έκανα παραγγελία μέσω ίντερνετ

Δημοσ.

εχω κανει παραγγελια (Κατάστημα Megastore Ερυθραία) δυο κομματια από το πρωτο των 16gb αλλα επειδη δεν μπορουμε να παμε να παραλαβουμε,όποιος θελει ας μου στειλει πμ να του δωσω τον αριθμο παραγγελιας.
νομιζω δεν θα χει προβλημα να παραλαβει αφου θα πληρωσει μετρητοις. η παραγγελια εγινε 10/10/16 - 10:39πμ και ισχυει για 72 ωρες,μεχρι αυριο το πρωι δηλαδη.

το κωδικο θα τον παρει ο πρωτος που θα στειλει πμ και θα παει να παραλαβει σιγουρα.
ευχαριστω

• Like 2
Δημοσ.

thanx ts. πήρα και εγώ δύο.. μου έδωσαν κατά λάθος 16άρια αλλά τα έδωσα πίσω και πήρα 8αρι που είχα παραγγείλει για να μην στεναχωρήσω άλλον συμφορουμίτη που τα έχει κρατημένα.. :-D

• Like 3
Δημοσ.

thanx ts. πήρα και εγώ δύο.. μου έδωσαν κατά λάθος 16άρια αλλά τα έδωσα πίσω και πήρα 8αρι που είχα παραγγείλει για να μην στεναχωρήσω άλλον συμφορουμίτη που τα έχει κρατημένα.. :-D

Μπράβο σου.Και καλά εκανες,διότι αυτό το μικρό λάθος του υπαλλήλου....στο τέλος της ημέρας, θα το ειχε χρεωθει και θα το πλήρωνε απο την μισθοδοσία του την ''τεραστια'' των 400-500€!

υγ.

Μη ξεχνατε οτι ο κοτσος εχει το μονο πλεον συστημα στα ελληνικα μαγαζια που δουλευει (σχεδον) σωστα σε σχεση με τα υπολοιπα που επονται σε μεγαλη αποσταση δυστυχως!(παραδειγματα πολλα εχουμε εδω στο φορουμ)

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα κ εγώ το 8άρι. Πολύ ωραίο! Έχοντας σπάσει 2-3 φλασάκια, νομίζω με αυτό θα είμαι κομπλέ! :P

Thanks TS!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...