Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι λες να το εχω στον φορτιστη, δεν ξερω εαν εχετε καταλαβει τι εννοω. Δεν πιστευω οτι κλεινει λογω μπαταριας, αφου οταν ξανανοιγω την συσκευη μου, εχει σημα κανονικα κ βεβαια ειναι φορτισμενο στο ιδιο ποσοστο ρευματος της μπαταριας.

Αρα δεν ειναι μπαταρια. Θα δοκιμασω για hard reset. Euχαριστω. 

καταλαβαμε τι εννοεις αλλα υπαρχει περιπτωση να εχει θεμα η μπαταρια για καποιο λογο και σε μεγαλη ζητηση μπαταριας να γινεται κατι και να κλεινει.παρομοιο προβλημα ειχα δει με ενα s3.με την αυθεντικη μπαταρια ολα οκ.πηρα μια δευτερη μπαταρια παλι αυθεντικη της samsung.το κιμητο σε καποια σημεια μου εκλεινε.και σε forum το ειχαν και αλλη με αυθεντικες μπαταριες που ειχαν αγοραστει πιο μετα.ισως η παρτιδα πιο ξερει,

Δημοσ.

Πολυ φοβαμαι οτι μαλλον εχεις δικιο. Δυστυχως πλεον με το που ανοιγω απλα το wifi κινητου, κ χωρις να κανω κατι αλλο, απλα κλεινει η συσκευη. Μπορω καπου να μετρησω την μπαταρια μου, παιζει καποιο ρολο;

η μπαταρια στοιχιζει απο ενα 15αρικο, εχει καποια μοντελα με διαφορετικους κωδικους 1800mAh ενω γραφει στην φωτο η μπαταρια, το παρουσιαζουν σαν 2800(οτιναναι), εχει κ 2000mAh. Να αγορασω την μεγαλυτερη;

Η να παω απευθειας για αγορα κινητου

Σε καποια συζητηση στο σκρουτζ για το κινητο μου, καποιος ειπε οτι περασε το cyanogenmod 11, κ πεταει το κινητο.

Το εγκρινεται οσοι γνωριζεται;;

Ευχαριστω κ παλι για την βοηθεια σας.

Δημοσ.

Μα ειλικρινα τωρα, γιατι δεν το συνδεεις στο φορτιστη?Μισο λεπτο υποθεση ειναι.

Εαν δεν σβησει ξερεις οτι φταει η μπαταρια.

Εαν σβησει ψαχνεσαι αλλου που εαν δεν στρωσει κ με reset δεν νομιζω οτι αξιζει να μπλεχτεις με αλλαγη πλακετας κοκ.

Δημοσ.

Μα ειλικρινα τωρα, γιατι δεν το συνδεεις στο φορτιστη?Μισο λεπτο υποθεση ειναι.

Εαν δεν σβησει ξερεις οτι φταει η μπαταρια.

Εαν σβησει ψαχνεσαι αλλου που εαν δεν στρωσει κ με reset δεν νομιζω οτι αξιζει να μπλεχτεις με αλλαγη πλακετας κοκ.

Αυτο ενοουσα εχθες οτι το ειχα συνδεμενο στον φορτιστη κ ανοιγοντας το wifi χωρις να κανω κατι μετα απο ενα λεπτο εκλεισε η συσκευη. Οποτε τωρα που σβηνει τιο κανουμε;

Δημοσ.

Προχωρησες και σε hard reset?

Αν ναι και δεν ειδες καμια διαφορα->

Ειτε επενδυεις σε καινουργια μπαταρια με την ελπιδα να φταιει μονο αυτη, ειτε το βαφεις μπλε και το πετας στην θαλασσα.

Υ.γ Να υποθεσω πως εχεις δοκιμασει και με αλλο φορτιστη περαν του δικου του?

Δημοσ.

Πολυ φοβαμαι οτι μαλλον εχεις δικιο. Δυστυχως πλεον με το που ανοιγω απλα το wifi κινητου, κ χωρις να κανω κατι αλλο, απλα κλεινει η συσκευη. Μπορω καπου να μετρησω την μπαταρια μου, παιζει καποιο ρολο;

η μπαταρια στοιχιζει απο ενα 15αρικο, εχει καποια μοντελα με διαφορετικους κωδικους 1800mAh ενω γραφει στην φωτο η μπαταρια, το παρουσιαζουν σαν 2800(οτιναναι), εχει κ 2000mAh. Να αγορασω την μεγαλυτερη;

Η να παω απευθειας για αγορα κινητου

Σε καποια συζητηση στο σκρουτζ για το κινητο μου, καποιος ειπε οτι περασε το cyanogenmod 11, κ πεταει το κινητο.

Το εγκρινεται οσοι γνωριζεται;;

Ευχαριστω κ παλι για την βοηθεια σας.

εχω περασει cyanogen στο κινητο και εχω περασει 2 εκδοσεις πιο νεα απο αυτην που εδινε το κινητο.καποια πραγματα δεν παιζουν αμα πας σε πιο νεα εκδοση.αμα πας ομως στην ιδια εκδοση που εχει το κινητο σε Cyanogen ναι υπαρχει διαφορα.ναι μπορεις να παρεις και περισσοτερα ma αμα θες.τωρα αμα θα παρεις αυθεντικη ή third party το βλεπεις.βλεπω συμβατες μπαταριες και με 7 ευρω.λογικα σε Ebay θα υπαρχουν καλυτερες τιμες.

Αυτο ενοουσα εχθες οτι το ειχα συνδεμενο στον φορτιστη κ ανοιγοντας το wifi χωρις να κανω κατι μετα απο ενα λεπτο εκλεισε η συσκευη. Οποτε τωρα που σβηνει τιο κανουμε;

με παραξενευουν διαφορα .αν φταιει η μπαταρια λογικα θα πρεπε με τον φορτιστη να μην εχεις θεμα.αλλα ακομα και να ειχες θεμα με το φορτιστη τοτε η μπαταρια θα πρεπε να μην σου κραταει γενικα καθολου ακομα και τηλεφωνα να εκανες.ειναι λιγο παραξενο.εκτος αν κατι εχει γινει δεν ξερω ποσο καιρο το εχεις το κινητο οποτε δεν παιζει σωστα η μπαταρια.ειναι λιγο ρισκο το να παρεις μπαταρια.ειναι φτηνη αλλα μπορει να εχεις και μετα προβλημα

Δημοσ.

Προχωρησες και σε hard reset?

Αν ναι και δεν ειδες καμια διαφορα->

Ειτε επενδυεις σε καινουργια μπαταρια με την ελπιδα να φταιει μονο αυτη, ειτε το βαφεις μπλε και το πετας στην θαλασσα.

Υ.γ Να υποθεσω πως εχεις δοκιμασει και με αλλο φορτιστη περαν του δικου του?

Σε hard reset δεν προχωρησα. Απλα συνεβη ενα μαγικο, το ιντερνετ δουλευει κανονικα σε δυο τρεις δοκιμες που εκανα κ κατεβασα καποια εφαρμογη. Να δουμε κ μεχρι ποτε θα γινεται αυτο.

τωρα αμα θα παρεις αυθεντικη ή third party το βλεπεις.βλεπω συμβατες μπαταριες και με 7 ευρω.λογικα σε Ebay θα υπαρχουν καλυτερες τιμες.

με παραξενευουν διαφορα .αν φταιει η μπαταρια λογικα θα πρεπε με τον φορτιστη να μην εχεις θεμα.αλλα ακομα και να ειχες θεμα με το φορτιστη τοτε η μπαταρια θα πρεπε να μην σου κραταει γενικα καθολου ακομα και τηλεφωνα να εκανες.ειναι λιγο παραξενο.εκτος αν κατι εχει γινει δεν ξερω ποσο καιρο το εχεις το κινητο οποτε δεν παιζει σωστα η μπαταρια.ειναι λιγο ρισκο το να παρεις μπαταρια.ειναι φτηνη αλλα μπορει να εχεις και μετα προβλημα

Σκεφτομαι να παρω κ μια μπαταρια να υπαρχει, εχει διαφορα στην αποδοση μια γνησια με μια απο 3rd party; να διαικινδυνευσω αποδοσεις για 5,6 ευρω;

Και εγω αυτο σκεφτομουν κ ανεφερα συνεχως στα μηνυματα μου. Αν θα υπαρχει προβλημα με την μπαταρια, θα εσβηνε κ σε κλησεις η στα καλα καθουμενα ενω ηταν ανοικτη απλα η συσκευη. 

Γραφοντας ομως εδω σε ολα τα μηνυματα μου, οτι η συσκευη αν κ σχεδον δυο χρονων δεν εχει δουλεψει πολυ, το αντιθετο θα ελεγα, γιαυτο αναρωτιομουν τι να συμβαινει;

Δημοσ.

δες και για Update.αμα κανει καλο θα ηταν να το κανεις και Hard reset μετα.γενικα προτιμησε αυθεντικη.απλα υπαρχει περιπτωση μια 3rd party μπαταρια να βγαινεισε παραπανω ma απο οτι μια αυθεντικη.εκει το βλεπεις και κρινεις.αλλα ναι για 5-6 διαφορα αμα ειναι ιδια η χωρητικοτητα παιρνεις την αυθεντικη.αλλα μην την παρεις ακομα μπαταρια.κανε δοκιμες και δες.το βασικο ειναι και κανα Update να δεις αν υπαρχει.

Δημοσ.

Δυστυχως σταματησε να μενει ανοικτο  χωρις να κλεινει οταν ανοιγω το wifi.

Σιγουρα θα χρειαστει να κανω update,Hard reset,

απλα ομως αυτο θα μου σβησει ολες μου τις επαφες, πως θα τις μεταφερω καπου χωρις ιντερνετ;

Δημοσ.

Δυστυχως σταματησε να μενει ανοικτο χωρις να κλεινει οταν ανοιγω το wifi.

Σιγουρα θα χρειαστει να κανω update,Hard reset,

απλα ομως αυτο θα μου σβησει ολες μου τις επαφες, πως θα τις μεταφερω καπου χωρις ιντερνετ;

οταν πας στις επαφες εχει να τις κανεις backup στην sd και γενικα σε αρχειο.θα μπορουσες να κανεις sync και σε google account αλλα no reason.σε google μπορεις να κανεις backupπολλα πραγματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...