Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Galaxy Core η συσκευη μου.

Δεν δουλευα την συσκευη μου στο ιντερνετ γιατι δεν την χρειαζομουνα για αυτο.

Ομως μετα απο 2 χρονια που το εχω αγορασει, θελω να εχω κ λιγο το διαδικτυο για να βλεπω καποια σαιτς.

Αυτο ειναι αδυνατο, αφου  η συσκευη μου δε μενει ανοικτη για να συνδεθω.

Τι χρειαζεται να κανω γιαυτο;

Καθε συμβουλη δεκτη.

Δημοσ.

Κλείνει η συσκευή η το ασύρματο;; μπορεί να φταίει το wifi σου και να αποσυνδέεται. Άλλες συσκευές πχ λαπτοπ η αλλά κινητά δουλεύουν στο υπάρχον δίκτυο, έχεις δοκιμάσει ποτέ το κινητό σε ξένο ασύρματο;;; αν τίποτα από αυτά δεν δουλέψει ίσως πας για αλλαγή κεραίας wifi που εννοείτε πως δεν συμφέρει...

Δημοσ.

Εννοω οτι η συσκευη μου κλεινει. Εχω κατορθωσει μονο να κατεβασω το  viber παλιωτερα.

Ειχα κανει καποιες κλησεις που δεν ξεπερνουσαν τα 1 η 2 λεπτα, κ η συσκευη εκλεινε, μαυρο εντελως, κ ξανα μανα ανοιγα την συσκευη.

Και παλι τα ιδια συνεβαιναν. Μια κληση ενα αντε δυο λεπτα κ off η συσκευη τηλεφωνου.

Τωρα πλεον με το που ανοιγω το wifi κλεινει αμμεσα.

Το wifi λειτουργει κανονικα αφου δουλευουμε δυο ατομα ασυρματα με δυο λαπτοπ  αλλα δυο κινητα

στο υπαρχον δικτυο.

Σημειωτεον, δεν εχω κανει ποτε αναβαθμηση λογισμικου, αφου το κινητο μου  εχει λειτουργησει στο ιντερνετ. μαξιμουμ τα 5 λεπτα.

Δημοσ.

Για να εχετε μια καλυτερη ισως εικονα του κινητου μου, πρεπει να σας πω οτι η συσκευη δεν χρησιμοποειτε πολυ.

Υπαρχουν 20 η 25 μερες τον μηνα που μπορει να μην κανω ουτε μια κληση, κ αυτο ισχυει απο την αγορα του σχεδον.

Φιλε Στελιο 18120, γιατι να υπερθερμανθει; Δλδ αν η συσκευη συνδεθει στο διαδικτυο στο πρωτο λεπτο με ποια λογικη υπερθερμενεται;

Μηπως θελεις να μου πεις κατι αλλο;  :unsure:

Δημοσ.

Αντε να πω ακομη οτι η συσκευη γενικα δεν ανοιγει καθε μερα κ οταν ειναι ανοικτη, δεν ξεπερναει τις 8-10 ωρες το 24ωρο. απλα ανοικτη.

Χωρις κλησεις μηνυματα κ χωρις ιντερνετ βεβαιως, απλα ειναι ανοικτο, κ σε μια θηκη κλεισμενο.

Θα ελεγε καποιος οτι ειναι σαν μια συσκευη που καποιος πολυασχολος θα την ειχε ενα μηνα.

Οπως καταλαβατε δεν ειναι η πρωτη μου συσκευη, αλλα λογω οικονομικων συγκυριων,

θα γινει η πρωτη συσκευη μου,  κ γιαυτο ενδιαφερομαι τωρα πλεον.

Δημοσ.

Hard reset που εγραψε ο poulinos στο 1ο ποστ ,δοκιμασες;. Γιατι δεν εχεις απαντησει ακομα. Επισης αναβαθμιση γινεται και απο pc με το οντιν

Δημοσ.

Ποση ωρα κανεις κληση μεσα σε αυτο το 8ωρο πριν κλεισει?

Υ.γ Σβηνει οταν συνδεετε στο wifi ακομα κ οταν το εχεις στο φορτιστη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hard reset που εγραψε ο poulinos στο 1ο ποστ ,δοκιμασες;. Γιατι δεν εχεις απαντησει ακομα. Επισης αναβαθμιση γινεται και απο pc με το οντιν

Οχι, δεν εχω δοκιμασει , αν θελεις μου εξηγεις πως μπορω να κανω  δεν εχω ιδεα πως το εννοεις με το οντιν απο το pc;

Παρακαλω εξηγησε μου.

Σε καποιο καταστημα Γερμανο μπορουν να μου το κανουν, επειδη δεν γνωριζω, δεν το εχω ξανακανει, κ δεν θελω να εχω καποιο προβλημα με κολληματα συσκευης;

Ποση ωρα κανεις κληση μεσα σε αυτο το 8ωρο πριν κλεισει?

Υ.γ Σβηνει οταν συνδεετε στο wifi ακομα κ οταν το εχεις στο φορτιστη?

Συνηθως καμμια κληση. Σπανια, μια φορα καθε εβδομαδα το πολυ μια κληση των 10-20 λεπτων.

Δεν το εχω δοκιμασει να το εχω στον φορτιστη.

Επεξ/σία από okeanos111
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
http://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-i8262-galaxy-core/ στο λινκ οι οδηγιες για hard reset. Εχε υπ'οψιν οτι θα διαγραφουν τα παντα στην μνημη συσκευης. Κανε πρωτα αυτο και επειτα βλεπουμε Επεξ/σία από tsilitheo1
Δημοσ.

dokimase και να το εχεις στον φορτιστη.δοκιμασε επισης Hard reset και μετα να το κανεις Update.

Δεν καταλαβαινω γιατι λες να το εχω στον φορτιστη, δεν ξερω εαν εχετε καταλαβει τι εννοω. Δεν πιστευω οτι κλεινει λογω μπαταριας, αφου οταν ξανανοιγω την συσκευη μου, εχει σημα κανονικα κ βεβαια ειναι φορτισμενο στο ιδιο ποσοστο ρευματος της μπαταριας.

Αρα δεν ειναι μπαταρια. Θα δοκιμασω για hard reset. Euχαριστω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...