JohnConstantine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Θελω να μου προτεινετε ενα κινητο με οσο το δυνατον καλυτερο GPS δεκτη , νταξει καμερα δεν με καιει και τοσο αλλα δεν θα ελεγα και οχι. Να ειναι 16 gb και να εχει 3 gb ram. Δεν με πειραζει καθολου εαν ειναι του 2015 η 2016 και το μπατζετ μου ειναι ταβανι 260. Εχετε να προτεινετε κατι;( Οχι κινεζικα)
JohnConstantine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Θελω να μου προτεινετε ενα κινητο με οσο το δυνατον καλυτερο GPS δεκτη , νταξει καμερα δεν με καιει και τοσο αλλα δεν θα ελεγα και οχι. Να ειναι 16 gb και να εχει 3 gb ram. Δεν με πειραζει καθολου εαν ειναι του 2015 η 2016 και το μπατζετ μου ειναι ταβανι 260. Εχετε να προτεινετε κατι;( Οχι κινεζικα)
shooterg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γιατι οχι κινεζικα? Με αυτα τα λεφτα εχεις πολύ καλες επιλογες!! Απο Ελλάδα σου προτείνω το nexus 5x 32 GB.
Panos1221 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Θα σου έλεγα xiaomi redmi note 3 pro με κλειστά μάτια αλλά εφόσον δε θες το Huawei p9 lite πιστεύω θα σου αρέσει
Donalhioy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 θελεις τα γραφεια της εταιριας να ειναι απο συγκεκριμενη περιοχη ή οχι? δηλαδη αν σου πω ενα γιαπωνεζικο τυπου http://www.kyoex.com/softbank-sharp-305sh-aquos-crystal-phone-unlocked/ εισαι οκ? Και το Huawei κινέζικο δεν είναι? το huawei οπως και η xiaomi, zte και oneplus ειναι πολυεθνικες... οποτε προτεινε αφοβα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Το Nexus 5X που προτεινετε ειναι με 2GB Ram. Ενω το Huawei εχει 3
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν και δεν θέλεις κινέζικα (Ένα κινητό που είχα πάθει πλάκα με το gps του ήταν το MEIZU mx4 ) Κλείδωνε αμέσως και με άριστη ακρίβεια
Pseudonumo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Huawei = κινέζικο Αλλά έχει ξεφύγει σε ποιότητα και λειτουργικό από τη μάζα.
AntiCambeR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλό το Z3 στα 270€ αλλά δεν θα πάρει την N.Καλή οθόνη,ηχεία,κάμερα.Επίσης ζεσταίνεται λίγο και σβήνει στην λήψη φωτογραφίας.Δεν γνωρίζω αν οφείλεται σε θερμοκρασία η σε bug.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα