TsironakosMix Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Θα ηθελα τη βοηθεια σας στην αγορα gaming headset... Λοιπον ψαχνω ακουστικα ΜΟΝΟ USB γιατι εχω χαλασμενες τις θυρες 3.5 και θελω να μην κουραζουνε μετα απο πολυωρη χρηση γιατι οτι ειχα μετα απο 1 ωρα πονουσαν τα αυτια μ... και το σημαντικο να εχουν καλη μονοση ωστε να μην ακουγοντε οι διπλα που μιλανε...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που λες οτι μετα απο χρηση πονας πρεπει να το ελεγξεις εσυ,να πας σε μαγαζια τυπου public/πλαισιο/MM Που εχουν συνηθως ακουστικα να δοκιμασεις και να δεις τι σε βολευει σχετικα...Αλλα συνηθως αυτα που εχουν την καλυτερη ηχομνωση λογικα θα σφιγγουν και πιο πολυ την περιοχη γυρω απο τα αυτια
nik5163 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εδώ είσαι Site: hyperX_cloud_II . Τα έχω και είναι πολύ άνετα. Και απόλυτη απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους, ούτε την GPU δεν ακούς να αγκομαχάει .
TsironakosMix Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εδώ είσαι Site: hyperX_cloud_II . Τα έχω και είναι πολύ άνετα. Και απόλυτη απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους, ούτε την GPU δεν ακούς να αγκομαχάει . Χαχα μαλλον εκλεισε το θεμα αυτα θα παρω ειδα και ρεβιους κτλπ ειναι οτι πρεπει ειδικα απο ηχομονοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα