Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επεσε νερο στην οθονη αφης στο λαπτοπ μου και εκτοτε συμβαίνουν τα εξης

1.δεν λειτουργεί η οθόνη αφής

2. στην εναρξη των windows κολλάνε τα πάντα και η οθόνη γίνεται εμπριμέ (πρέπει να το ανοίξω 3 φορές για να λειτουργήσει τελικά)

3. στην αρχή δεν δεχόταν εξωτερικό ποντίκι (δουλευα με τα πληκτρα συντόμευσης), σήμερα μετά από μια νέα επαννεκίνηση έκανε επαναφορά των windows και δουλεψε ξαφνικά το εξωτερικό ποντίκι

θα εκτιμούσα την βοήθειά σας για να λύσω το πρόβλημά μου, γιατί στο συγκεκριμένο λαπτοπ έχω αποθηκευμένες φωτό 95 gb και δεν μπορώ να τις περάσω γιατί μου κολλάει.

σας ευχαριστώ..

επισης προτείνετε να το πάω που για επιδιόρθωση? στην αντιπροσωπεία? είναι toshiba ή κάπου αλλού? και συνήθως πόσο κοστίζει η επανάκτηση αρχείων (είναι και πολλά τα δικά μου)

Δημοσ.

Τα αρχεία σου είναι στο δίσκο ο οποίος λογικά θα βγαίνει εύκολα. Άρα μπορείς να τον βγάλεις και να τα πάρεις, δεν χάνονται. Για την οθόνη δεν ξέρω τι ζημιά μπορεί να έχει πάθει.

Δημοσ.

εχω ενα toshiba sattelite δεν θυμάμαι περισσότερα

μεχρι στιγμης παντως δεν εχω κολλήσει ακόμη..

λετε η επαναφορά των wind να έκανε τπτ?

to touch παντως ειναι ακόμη κολλημένο

Δημοσ.

Μπορείς να ξεκινήσεις και το backup από τα σημαντικότερα αρχεία σου πάντως αφού δουλεύει τώρα. Ο δίσκος είναι μέσα στο λάπτοπ και μπορεί να βγαίνει εύκολα ή λίγο πιο δύσκολα, ανάλογα το μοντέλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...