Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχήν καλησπέρα, πρίν αρχίσω να αραδιάζω τα προβλήματα με το iphone 5 που αγόρασα. Το πολυπόθητο λοιπόν iphone 5 που αγόρασα από δεύτερο χέρι , το παιδί που το είχε πιο πρίν μου είπε πως είναι τέλειο και δεν κολλάει καθόλου εκτός απο κάτι αμυχές που έχει εξωτερικά. Αφού το πήρα λοιπόν γεμάτη χαρά , το φόρτησα , το άνοιξα όλα κομπλέ... μετά από 2 μέρες βρίσκομαι στην κατάσταση να βρίσω ή να κλάψω  ,αρχισε να κολλάει σε μερικά πλήκτρα για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να συνέρχεται ...επίσης, όταν με παίρνουν τηλέφωνο ενώ το ακουστικό το έχω ρυθμίσει τέρμα στην ένταση ακουγεται χαμηλά όχι δυνατά και αν είμαι σε δωμάτιο με κόσμο τις μισές κουβέντες που μου λέει ο άλλος τις χανω...τέλος, επειδή ήθελα να το παίξω και λίγο τεχνικός του έκανα ένα reset μπάς και αλλάξει κτ αλλά τίποτα ...και όταν το κουνάω δεξιά -αριστερά ακούγεται ένα ελαφρί τουκου-τούκου λές και έχει ξεκολλήσει κάτι.... ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα ? αν το πάω σε τεχνικό θα μου πάρει πολλά??   :unsure:  :fear:

Δημοσ.

Μπορεί να θέλει αλλαγή οθόνης και αλλαγή ακουστικού. Ή μπορεί το ακουστικό να έχει φύγει από τη θέση του ή στην καλύτερη για σένα να έχει βρωμιά μπροστά στο άνοιγμα και να θέλει λίγο καθάρισμα. Γενικά μάλλον πρέπει να το δει κάποιος. Αν μπορούσες να ασχοληθείς εσύ ή κάποιος γνωστός θα μπορούσες να το φτιάξεις φτηνά, έχουν πέσει πολύ οι τιμές στα ανταλλακτικά. Αν το πας σε μαγαζί κανένα 80άρι θα το δώσεις πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια zio10. :-)  Λογικά, θα το δώσω σε ένα γνωστό μου, να το φτιάξει και θ αγοράσω μέσω internet τα ανταλλακτικά ... 

• Like 1
Δημοσ.

Αφού θα το δει γνωστός άσε να το δει πρώτα και παίρνεις μετά τα ανταλλακτικά. Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεσαι ένα από τα δύο ή κανένα.

Δημοσ.

Αφού θα το δει γνωστός άσε να το δει πρώτα και παίρνεις μετά τα ανταλλακτικά. Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεσαι ένα από τα δύο ή κανένα.

αααααααα κατάλαβα !!!! ειμαι και λίγο ξανθια... και πάλι thanks !!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...