Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) @pipinos1976 πρεπει να εχετε πολύ ελευθερο χρονο στην γειτονια σου για να ασχολειστε με κατι τετοιο. Ειδικα αφου δεν εχετε πρόβλημα παρκιγκ όπως λες... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
eMike Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, pontez2 είπε ..... Φίλε μου, καλά αυτά που λες, καλές και οι παραθέσεις των ΦΕΚ κλπ αλλά πρακτικά το ότι έχω πολύ καιρό το αμάξι μου νόμιμα παρκαρισμένο (οκ..έξω από το σπίτι σου αν θες, που σε ενοχλεί) δε στοιχειοθετεί εγκατάλειψη.. Πρώτον, όχημα που φέρει πινακίδες και πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, δε πρόκειται να το σηκώσει κανείς...αλλά και στην περίπτωση που καλέσεις την υπηρεσία και έρθουν και μου κολλήσουν το αυτοκόλλητο ειδοποίησης, θα τους πάρω τηλέφωνο, θα ενημερώσω και θα τελειώσει εκεί.. Δε σηκώνει κανείς αυτοκίνητα επειδή "μας ενοχλούν"...το αυτοκίνητο είναι κάποιου περιουσία, δε θα πάει η πολιτεία να το σηκώσει έτσι απλά. 3
pontez2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, johnieXoX είπε για να το ξεκαθαρίσουμε γιατί θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε ο νόμος λέει "εγκαταλειμμένο όχημα, όχημα το οποίο: α) εγκαταλείπεται σε δημόσιους, δημοτικούς ή κοινοτικούς δρόμους στους οποίους απαγορεύεται η στάθμευση, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών β) εγκαταλείπεται σε άλλους δημόσιους, δημοτικούς ή κοινοτικούς ή λιμενικούς κοινόχρηστους χώρους και οδούς για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 90 ημέρες, και χωρίς την άδεια της αρμόδιας Υπηρεσίας ή Αρχής" από που και ως που ισχύουν οι 30 ημέρες? εκεί που παρκάρει απαγορεύεται το παρκάρισμα? δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο και ούτε πρέπει να ισχύει.. τώρα πως το συμπέρανες.. δεν έχω ιδέα.. τώρα για τις 90 ημέρες της περίπτωσης β. έχω παρκάρει έξω από το σπίτι μου και κάθε μέρα βλέπω το αυτοκίνητό μου, πίνω καφέ στο μπαλκόνι και το χαζεύω.. ίσως να το βάζω και μπρος μια φορά το δίμηνο για την μπαταρία.. το πλένω που και που.. πως θα στοιχειοθετηθεί η εγκατάλειψη? (υ.γ. μιλάνε μόνο για το παρκάρισμα. θεωρούμε πως η θέση είναι νόμιμη. δεν αναλύουμε όλο τον κοκ εδώ). Mη τρελαινεσαι. Το θέμα ειναι χαζό ούτως η αλλιώς, για αυτο παρέθεσα και τους νόμους περι παράνομου παρκαρισματος. Ο σκοπός μου ηταν να δειξω στον Joshua οτι πάλι γράφει ασυναρτησιες, ως συνηθως. Οι άλλοι μη ψαρώνετε. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από pontez2 1
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, pontez2 είπε Ο σκοπός μου ηταν να δειξω στον Joshua οτι πάλι γράφει ασυναρτησιες, ως συνηθως. Οι άλλοι μη ψαρώνετε. χοχοχοχο πραγματικά, κρατάτε κακίες και ιστορικό ασυναρτησιών για τους συμφορουμήτες?? wow..
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, pontez2 είπε Mη τρελαινεσαι. Το θέμα ειναι χαζό ούτως η αλλιώς, για αυτο παρέθεσα και τους νόμους περι παράνομου παρκαρισματος. Ο σκοπός μου ηταν να δειξω στον Joshua οτι πάλι γράφει ασυναρτησιες, ως συνηθως. Οι άλλοι μη ψαρώνετε. Εννοείς τον ισχυρισμό σου περί των 30 ημερών? Που εσύ ο ίδιος τον διέψευσες παραθέτοντας τον νόμο που λέει για 90? Βασικά το μόνο που απέδειξες είναι ότι εσύ ο ίδιος λες ασυναρτησίες. Προσπάθησε περισσότερο την επόμενη φορά. 1 1
eko13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Οπως τα γραφεις καλυτερα να κανεις κουβεντα με τον ανθρωπο. Μπορει να μην εχει σκεφτει καν οτι δημιουργει προβλημα. Αν αδιαφορησει κατα την γνωμη μου κανε τα ιδια. Μονο ετσι καταλαβαίνουν μερικοι...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, pipinos1976 είπε Αναβιώνω το θέμα με το εξής πρόβλημα που προέκυψε τελευταία στη γειτονιά. Ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι στην γειτονιά δεν έχουμε σοβαρό πρόβλημα στάθμευσης, αλλά τελευταία συμβαίνει κάτι ενοχλητικό. Με τους γείτονες τα είχαμε βρει και σπανίως κάποιος να στάθμευε έξω από το σπίτι κάποιου άλλου παραπάνω από μία ημέρα, οπότε ήμασταν πάντα ήρεμοι, καθαροί, αφού σκουπίζαμε τον δικό μας χώρο, πλέναμε κτλ. Από όλους πιο τυπικός ήμουν εγώ, χωρίς να εμποδίζω, χωρίς να κρατάω χώρο ή να αφήνω μεγάλες αποστάσεις. Τους τελευταίους μήνες ήρθε απέναντι ένα ζευγάρι με δύο παιδιά. Μένουν στο σπίτι που νοικιάζει ένας γείτονας και φίλος. Έχουν δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα λείπει συχνά, ενώ το άλλο είναι μονίμως σταθμευμένο. Στην γειτονιά ισχύει η εκ περιτροπής στάθμευση. Τί κάνουν, λοιπόν; Στάθμευση έξω από το σπίτι τους συνέχεια, χωρίς να μετακινούν το αυτοκίνητο για ένα μήνα. Αν παρκάρω ακριβώς από κάτω από το μπαλκόνι τους πετάνε χορταρικά στο αυτοκίνητο, ό,τι βρουν από τα λουλούδια τους δηλαδή. Τον επόμενο μήνα, όταν η στάθμευση γίνεται από την δικιά μας πλευρά, μετακινούν το αυτοκίνητο ακριβώς απέναντι, μπροστά στο δικό μας πεζοδρόμιο, και η κατάσταση συνεχίζεται για το υπόλοιπο του μήνα. Κάτω από το ακίνητο αυτοκίνητο μαζεύονται σκουπίδια, γάτες κτλ και με την αλλαγή μήνα πρέπει να καθαρίζουμε όλο τον χαμό, ενώ στο ενδιάμεσο είναι αδύνατον να κάνουμε το οτιδήποτε. Οι άλλοι γείτονες εν τω μεταξύ την λένε σε εμένα που, αφού δεν μπορώ να παρκάρω έξω από το σπίτι μου πάντα, το βάζω σε αυτούς. Τί μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Από την μία έχουμε σκόπιμη παρεμπόδιση στάθμευσης με τα σκουπίδια στο αμάξι και από την άλλη μόνιμη κατάληψη μιας θέσης, έστω και εκ περιτροπής. Ούτε υποχρεωμένος είμαι να πλένω τον δρόμο με τα σκουπίδια μετά το τέλος του μήνα, ούτε το αμάξι να καθαρίζω κάθε ημέρα από κλαδιά, φύλλα και ό,τι άλλο πετάνε. Να αρχίσω να πετάω κι εγώ κλαδιά, όταν είναι στο δικό μου πεζοδρόμιο, οπότε γίνεται τυχαία; Την ημέρα αλλαγής στάθμευσης να πάω πρώτος να βάλω το αμάξι έξω από το πεζοδρόμιο και να κλείσω την κυκλοφορία στη γειτονιά; Να πάω να φέρω τα 4 αμάξια της οικογένειας και να κλείσω όλη την γειτονιά με δικά μου που μένουν ακίνητα; Τροχαία δεν μπορώ να φέρω, αφού και νόμιμα παρκάρουν και τέλη πληρώνουν, απλά δεν μετακινούνται παρά μόνον για ένα λεπτό κάθε μήνα. Νομικά υπάρχει προσβολή προσωπικότητας από άρνηση χρήσης δημοσίου αγαθού, αλλά ποιος τρέχει σε δικαστήρια; Συζήτηση δεν πρόκειται να κάνω, αφού η συμπεριφορά δείχνει αδυναμία λειτουργίας σε οργανωμένη κοινωνία και κουτοπονηριά. Ας μετακινούσαν το αμάξι κάθε εβδομάδα 1-2 θέσεις μπρος-πίσω και δεν θα είχα πρόβλημα. Ίσα ίσα να καθαρίζουμε σκουπίδια και να αποφεύγουμε γάτες, κατσαρίδες κτλ. Ευχαριστώ. Εφοσων όπως είπες δεν υπάρχει πρόβλημα σταθμευσης,τότε ποιο είναι το πρόβλημα σου;Τα σκουπίδια που μαζεύονται από κατω;Πόσα σκουπίδια είναι δηλαδη;Και τι ακριβως; Εφοσων πληρώνει τέλη και ασφάλειες έχει δικαίωμα να το αφήνει όπου επιτρέπεται,ακόμα και για ένα μήνα .Δεν λέγεται αυτό κατάληψη θέσης.
polaki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pontez2 είπε Λοιπόν, ο νόμος σου λέει οτι δε μπορεις να παρκάρεις 12 μέτρα απο πινακίδα STOP (το λέει όντως, κοιτα το παραπάνω) Ο νόμος επισης σου λέει οτι αν παρκάρεις το αμάξι σου κάπου που δεν επιτρέπεται παραπάνω απο 30 ημέρες, θεωρειται αυτοματα εγκαταλελημένο. Να λοιπόν πόσο εύκολα βγαίνουν οι 30 μέρες. Tώρα το πως αυτο εφαρμόζεται, πως θα έρθει ο Δημος, τι θα ξέρει κτλ κτλ, πιθανον έχει να κάνει με το πόσοι θα τηλεφωνησουν. Σημασία έχει πως αν κάποιος καβατζωνει θέσεις και αφηνει το αμάξι του κανα μηνα εκει, δε κάθεσαι αμέτοχος. Σε αφορά. Φίλε μου το βασικότατο λάθος που έχεις κάνει απτην αρχή, το οποίο αχρηστεύει το οτιδήποτε πας να πεις είναι το ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ 30 ΜΕΡΕΣ! Πολύ απλά γιατί όπως είπε ο φίλος, το μετακινούν ΚΑΘΕ γ***μενο μήνα, άρα ακόμα και αν έρθει (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ) ο Δήμος, θα τον φωνάζει κάθε μήνα και κάθε μήνα θα το βλέπει παρκαρισμένο σε άλλο σημειο, έστω και αν είναι ακριβώς απέναντι, πεντακάθαρο και γυαλισμένο. Από που προκύπτουν λοιπόν οι 30 μέρες, οι οποίες ισχύουν μόνο εκεί που απαγορεύεται το παρκάρισμα* είναι προϊόν της φαντασίας σου και μόνο. Και πες ότι κολλάνε αυτοκόλλητο, όπως πρέπει. Τί θα κάνει δηλαδή ο άλλος, θα το αφήσει λες εσύ εκεί κολλημένο και θα περιμένει να του το σηκώσουν? Ή θα το ξεκολλήσει, να το μεταφέρει και ένα στενό απέναντι και τέλος? Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό που έγραψες λύνει το πρόβλημα? Κάπου να έχουμε και λίγο ρεαλισμό σε αυτά που λέμε... *Το αν θεωρείται ή όχι παράνομο παρκάρισμα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ αυτό για τα 12 μέτρα απ΄'το στοπ κλπ ειδικά σε περιοχές κατοικημένες με πρόβλημα στη στάθμευση το αφήνω ασχολίαστο... Στο δια ταύτα, και για να μην το κουράζουμε: 1 ώρα πριν, eMike είπε Πρώτον, όχημα που φέρει πινακίδες και πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, δε πρόκειται να το σηκώσει κανείς...αλλά και στην περίπτωση που καλέσεις την υπηρεσία και έρθουν και μου κολλήσουν το αυτοκόλλητο ειδοποίησης, θα τους πάρω τηλέφωνο, θα ενημερώσω και θα τελειώσει εκεί.. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από polaki
gas7777 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, johnieXoX είπε 2 ώρες πριν, polaki είπε Από που προκύπτουν λοιπόν οι 30 μέρες, οι οποίες ισχύουν μόνο εκεί που απαγορεύεται το παρκάρισμα* είναι προϊόν της φαντασίας σου και μόνο. Χάχα. Ρε σεις. Δε ξέρετε πως όπου και να παρκάρετε σε γειτονιά απαγορεύετε; 3 μέτρα από γωνία, 12 μέτρα από στοπ, απέναντι από γκαράζ και τόσα ακόμα. Άμα θέλει ο άλλος σας χλαπαρει και δε λέτε και κουβέντα. Σας το σηκώνουν πριν το πάρετε χαμπάρι. Αφήστε τις τζοσουομαγκιες και μη παρατάτε τα αμάξια σας πάνω από 10 μέρες σε ένα σημείο να μην έχετε αντιπάθειες με τους γείτονες. Άμα σας το κάναν εσάς θα γκρινιάζατε. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από gas7777
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, gas7777 είπε Χάχα. Ρε σεις. Δε ξέρετε πως όπου και να παρκάρετε σε γειτονιά απαγορεύετε; 3 μέτρα από γωνία, 12 μέτρα από στοπ, απέναντι από γκαράζ και τόσα ακόμα. Άμα θέλει ο άλλος σας χλαπαρει και δε λέτε και κουβέντα. Σας το σηκώνουν πριν το πάρετε χαμπάρι. Αφήστε τις τζοσουομαγκιες και μη παρατάτε τα αμάξια σας πάνω από 10 μέρες σε ένα σημείο να μην έχετε αντιπάθειες με τους γείτονες. Άμα σας το κάναν εσάς θα γκρινιάζατε. Δεν μιλάμε για το αν είναι παράνομη η στάθμευση.. δεν έχει αναφερθεί αυτό, οπότε θεωρούμε πως είναι νόμιμη. Ειδάλλως, δεν έχει νόημα η συζήτηση.. μέρα παρά μέρα παίρνει κάποιος την αστυνομία και καρφώνει τον άλλον.. κομπλέ φάση.. Ούτε συζητάμε για το αν είναι ηθικό ή όχι να παρκάρεις κάπου για ένα χρόνο συνεχόμενα. Το θέμα της κουβέντας είναι πόσο καιρό μπορεί να το αφήσει παρκαρισμένο σε νόμιμη θέση στάθμευσης, μέχρι να του το πάρει η αστυνομία.. εεε, αυτό που προκύπτει ειναι πως αν δεν είναι εγκαταλειμμένο (να φέρει στοιχεία εγκατάλειψης) και είναι σε νόμιμη κυκλοφορία (πληρωμένο σήμα, ασφάλεια, ΚΤΕΟ και δε ξέρω τι άλλο) ο χρόνος που μπορεί να το έχει παρκαρισμένο στην ίδια θέση είναι απεριόριστος.. 😛 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από johnieXoX 1
ELTASSOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δεν βλεπω κατι αντικανονικο στη συμπεριφορα του...αντικοινωνικο ισως..μιλα του για καθαριοτητα πιο πιθανον να μην πηρε χαμπαρι η να ειναι σταρχιδιστης
polaki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε σχίσιμο τα λάστιχα, σπάσιμο των καθρεπτών και της κεραίας και γρατσουνίσμα μέχρι να πιαστεί το χέρι στο αυτοκίνητο κάθε υπανθρώπου που θεωρεί ότι ο δρόμος και το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του είναι ιδιοκτησία του και μόνο αυτός έχει δικαίωμα να παρκάρει-περνάει. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν μερικοί. τι αρρωστημένη νοοτροπία είναι αυτή Πες μου σε παρακαλώ ότι το "τί αρρωστημένη νοοτροπία είναι αυτή" το είπες ως self-trolling στην αηδία που έγραψες πιο πάνω.. Πραγματικά πες το....
Προτεινόμενες αναρτήσεις