Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλληλεγγυη Αλληλεγγυη αλλα οταν υπαρχει γενικο θεμα με το παρκινγκ δεν μπορεις να επιτρεπεις στον αλλον να καταλαμβανει το οδοστρωμα ενω δεν πληρωνει καν τελη κυκλοφοριας .Ακομα και τελη να πληρωνεις υπαρχει χρονικο οριο για το ποσο καιρο μπορεις να αφησεις ακινητοποιημενο στο ιδιο σημειο το αμαξι σου.

• Like 2
Δημοσ.

Αλληλεγγυη Αλληλεγγυη αλλα οταν υπαρχει γενικο θεμα με το παρκινγκ δεν μπορεις να επιτρεπεις στον αλλον να καταλαμβανει το οδοστρωμα ενω δεν πληρωνει καν τελη κυκλοφοριας .Ακομα και τελη να πληρωνεις υπαρχει χρονικο οριο για το ποσο καιρο μπορεις να αφησεις ακινητοποιημενο στο ιδιο σημειο το αμαξι σου.

Ναι δεν διαφωνώ σ' αυτό, ισχύει αλλά απο την άλλη δεν φεύγουν με τίποτα πια στις αγγελίες. Αυτό το υποστηρίζω όσο το θέμα είναι ευτελές(να το πω έτσι), αν κάποτε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις επιδημίας οκ, τότε μαζί σου για μια λύση(υπάρχουν ήδη συγκεκριμένες προτάσεις απο το συνδικάτο οικοδόμων για το θέμα). Χωρίς και πάλι να κακοχαρακτηρίζω τον άλλο, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση. Αν θες συζητάμε το γιατί :)

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ plz!!

Αυτό το λες όσο δεν την έχεις ανάγκη, μετά καταπίνεις τη γλώσσα.

(οχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά μιλάω :-) )

Δημοσ.

Αν γίνει κάρβουνο, αποκλείεται να το αφήσουν εκεί.

Μην είσαι σίγουρος. Στο δήμο που μένω, είναι δυο καμένα αυτοκίνητα και μάλιστα πάνω στο πεζοδρόμιο σε κεντρικό σημείο, πάνω απο 2 χρόνια......

Δημοσ.

οποιο αμάξι  δέν εχει πινακίδες νά απαγορεύεται νά τά αφήνουν οπου γουστάρει ο κάθε ενας , σέ δρόμους -πλατείες - εχω δεί κ πάνω σέ ταράτσες...κλπ, παρά μόνο σέ δικό τους χώρο (οικόπεδο parking μέσα στό στό σπίτι τους κλπ )

,μόνο οσοι πληρώνουν τελη κυκλοφορίας νά παρκάρουν στό δρόμο ,εχουν γεμίσει οι δρόμοι μέ αυτοκινητα χωρις πινακιδες κ δεν μπορουμε να παρκαρουμε οι νόμιμοι (πού πληρωνουμε σαν λαλάκες τά  τσουχτερά τέλη  + ασφάλειες κλπ)

Μα αυτό που λες απαγορεύεται ήδη... για να μπορέσεις να κάνεις ακινησία πρέπει να δηλώσεις και σε ποιον ακριβώς ιδιωτικό χώρο θα το αφήσεις!

Κατά τα άλλα αν η περιοχή που μένεις έχει πχ 100 νόμιμες θέσεις στάθμευσης και οι κάτοικοι έχουν 300 αυτοκίνητα, καμία διαφορά δεν κάνει αν υπάρχουν και 2 ή 5 ή 10 χωρίς πινακίδες.

Ναι δεν διαφωνώ σ' αυτό, ισχύει αλλά απο την άλλη δεν φεύγουν με τίποτα πια στις αγγελίες.

Μια χαρά φεύγουν εφόσον είναι στη σωστή τιμή. Εκτός βέβαια αν δεν κάνουν για τίποτα άλλο εκτός από πέταμα, οπότε μια χαρά φεύγουν για ανακύκλωση.

Δημοσ.

Tελικα εσυ εισαι υπερ του να εγκαταλειπουν τα αμαξια τους στο δρομο ή οχι; Ενω προχθες μου την ελεγες που ανοιξα αυτο εδω το τοπικ τωρα μας λες οτι δεν πρεπει να παρατανε τα αμαξια τους σε δημοσιους χωρους (αυτο που ελεγα εγω και μας την ειπες κιολας) :lol: Συγκροτηση σκεψης απο τα lidl.

Ναι δεν διαφωνώ σ' αυτό, ισχύει αλλά απο την άλλη δεν φεύγουν με τίποτα πια στις αγγελίες. Αυτό το υποστηρίζω όσο το θέμα είναι ευτελές(να το πω έτσι), αν κάποτε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις επιδημίας οκ, τότε μαζί σου για μια λύση(υπάρχουν ήδη συγκεκριμένες προτάσεις απο το συνδικάτο οικοδόμων για το θέμα). Χωρίς και πάλι να κακοχαρακτηρίζω τον άλλο, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση. Αν θες συζητάμε το γιατί :)

Αυτό το λες όσο δεν την έχεις ανάγκη, μετά καταπίνεις τη γλώσσα.

(οχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά μιλάω :-) )

Στην Αθηνα εχει παρει κατι παραπανω απο διαστασεις επιδημιας το φαινομενο. Ανα οικοδομικο τετραγωνο πυκνοκατηκημενης περιοχης τουλαχιστον 2-3 εγκαταλελειμενα χωρις πινακιδες (και 1-2 με πινακιδες). Ο ιδιος ο Δημος Αθηνων (και πολλοι αλλοι Δημοι της χωρας) εχουν δηλωσει πως δεν προλαβαινουν πλεον τις υποθεσεις εγκαταλελειμενων, οποτε φαντασου τι γινεται.

Το σχολιο που εκανα πισω για τους κλεφτες εγκαταλελειμενων στο Γαλατσι, ηταν legit. Κι αν δεν μπορει ο Δημος να τους προσλαβει, τουλαχιστον ας τους αφησουν/αδειοδοτησουν να κανουν τη δουλεια τους απο τη στιγμη που σηκωνουν μονο εγκαταλελειμενα αυτοκινητα. Ειναι ισως και ο μοναδικος τροπος να συνελθουν τα ΒΟΔΙΑ που τα παρατανε χυμα σε δημοσιους χωρους και δε τους καιγεται καρφακι.

Για μενα αμαξι που δεν εχει πινακιδες και ειναι παρκαρισμενο σε δημοσιο χωρο, πρεπει να σηκωνεται παραυτα, χωρις προειδοποιηση και χωρις τιποτα. Να γνωριζει εκ των προταιρων ο ιδιοκτητης οτι κινδυνευει να χασει το αμαξι του αν το αφησει σε δημοσιο χωρο. Τωρα, σαν κλασσικοι Ελληναρες εκμεταλλευονται το γεγονος οτι η διαδικασια εντοπισμου-προειδοποιησης-μαζεματος ειναι υπερβολικα χρονοβορα και παρανομουν με την ησυχια τους, καθοτι Ελληναρες.

Εννοειται πως δεν αναφερομαι στις περιπτωσεις αμαξιων που τους αφαιρεθηκαν οι πινακιδες απο την αστυνομια για καποια παραβαση ΚΟΚ ή που εχουν δηλωσει κλοπη πινακιδων κι εχουν κινησει διαδικασιες εκδοσης νεων.

Δημοσ.
Tελικα εσυ εισαι υπερ του να εγκαταλειπουν τα αμαξια τους στο δρομο ή οχι; Ενω προχθες μου την ελεγες που ανοιξα αυτο εδω το τοπικ τωρα μας λες οτι δεν πρεπει να παρατανε τα αμαξια τους σε δημοσιους χωρους (αυτο που ελεγα εγω και μας την ειπες κιολας)  :lol: Συγκροτηση σκεψης απο τα lidl.

To ειπα για να σε τσιγλησω .. οπως και εσυ πεταξες κατι ακυρα μανιταρια στο αλλο θεμα  :-D

Δημοσ.

Δοκίμασες να μειώσεις την τιμή; Ξέρεις, καμιά φορά πιάνει το κόλπο.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς θα μειώνονται οι τιμές με τον καιρό, το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

Κατά πάσα πιθανότητα τα αφήνουν με προοπτική να τα αναβιώσουν μόλις πάνε τα οικονομικά κάπως καλύτερα, δεν θέλουν να τα διώξουν εντελώς απο πάνω τους διαφορετικά θα τα έστελναν και για απόσυρση.

Ξαναλέω, δεν διαφωνώ με την κεντρική ιδέα που έχετε για το θέμα, διαφωνώ με τον τρόπο που την εκφράζετε(του στύλ "να κόψει τον λαιμό του ο άλλος να το εξαφανίσει"! Ε δεν είναι έτσι):-)

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς θα μειώνονται οι τιμές με τον καιρό, το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

Κατά πάσα πιθανότητα τα αφήνουν με προοπτική να τα αναβιώσουν μόλις πάνε τα οικονομικά κάπως καλύτερα, δεν θέλουν να τα διώξουν εντελώς απο πάνω τους διαφορετικά θα τα έστελναν και για απόσυρση.

Ξαναλέω, δεν διαφωνώ με την κεντρική ιδέα που έχετε για το θέμα, διαφωνώ με τον τρόπο που την εκφράζετε(του στύλ "να κόψει τον λαιμό του ο άλλος να το εξαφανίσει"! Ε δεν είναι έτσι) :-)

Εϊναι ακριβώς έτσι γιατί είναι και η απάντηση στο "να κόψει τον λαιμό του αυτός που ψάχνει να παρκάρει" (το οποίο ουσιαστικά λένε με την συμπεριφορά τους οι παρανόμως παρκάροντες).

Αφού για να δώσει τις πινακίδες δήλωσε σαφή τόπο ακινησίας (κλειστό χώρο). Γιατί δεν το πάει εκεί;

(για την ιστορία έχω γκαράζ οπότε θεωρητικά δεν με αγγίζει το θέμα πέραν του επιπέδου κριτικής της νομιμότητας).

υγ Και επειδή ειπώθηκε ότι κάποιοι το παρκάρουν και δεν το πουλάνε, αποσύρουν, κλπ περιμένοντας...να φτιάξουν τα πράγματα!!!

Really???

• Like 2
Δημοσ.

Εϊναι ακριβώς έτσι γιατί είναι και η απάντηση στο "να κόψει τον λαιμό του αυτός που ψάχνει να παρκάρει" (το οποίο ουσιαστικά λένε με την συμπεριφορά τους οι παρανόμως παρκάροντες).

Αφού για να δώσει τις πινακίδες δήλωσε σαφή τόπο ακινησίας (κλειστό χώρο). Γιατί δεν το πάει εκεί;

(για την ιστορία έχω γκαράζ οπότε θεωρητικά δεν με αγγίζει το θέμα πέραν του επιπέδου κριτικής της νομιμότητας).

υγ Και επειδή ειπώθηκε ότι κάποιοι το παρκάρουν και δεν το πουλάνε, αποσύρουν, κλπ περιμένοντας...να φτιάξουν τα πράγματα!!!

Really???

Εντάξει, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό εδώ, εδώ και 16-17 χρόνια γυρνάω όλη την Αθήνα ανά 4-5 μέρες κατά μέσω όρο και ζήτημα να 'χω διαπιστώσει τρία αυτοκίνητα εγκατελειμένα(Η φάση είναι οτι απο 'χθές που είδα το μήνυμά σου, μόνο ένα μου 'ρχεται στο μυαλό κι αυτό μπορεί να έμεινε εκεί επειδή πέθανε ο ιδιοκτήτης του :P) οπότε δεν ευθύνεται αυτό για το πρόβλημα στάθμευσης.

Σε προηγούμενο μήνυμά μου έγραψα για προτάσεις του συνδικάτου οικοδόμων, προτείνουμε σταθερά να αναλάβει πρωτοβουλία ο Δήμος ώστε να αποψιλωθούν οικόπεδα(βλ δημοτική ψαραγορά Κυψέλης) σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και να δημιουργηθούν εκεί χώροι στάθμευσης. Πέρα βρέχει.

Ξέρω κόσμο που παραδίδει πινακίδες και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να νοικιάσει χώρους για την στάθμευση των αυτοκινήτων(δηλώνει χώρους γνωστών και φίλων) και παράλληλα δεν μπορεί να πουλήσει το αυτοκίνητο επειδή το χρειάζεται για την δουλειά του και μέχρι να το ξανακινήσει ζητιανεύει χάρες για τη μεταφορά εργαλείων(μη μου πείς να το πουλήσει και ξαναγοράζει όταν είναι γιατί ξανακινεί με 225€ ας πούμε και ξαναγοράζει με μίνιμουμ 1000€, δεν υπάρχει σύγκριση).

Έχεις δίκιο στο τελευταίο που το θέτεις έτσι, παρεξηγιέται όπως το 'γραψα :-) Δεν εννοώ οτι περιμένουν να βγούμε απο την κρίση, να 'ρθει πιο εντατικός ρυθμός δουλειάς για να ξεκολλήσουν οι ίδιοι οικονομικά περιμένουν, να στρώσουν λίγο οι δουλειές τους δηλαδή.

Υ.Γ. Κι εγώ-για την ιστορία-δεν έχω παραδώσει ποτέ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Απο κόσμο που γνωρίζω κρίνω και υποστηρίζω αυτή την θέση στο θέμα, δεν συμφωνώ αλλά δεν αφορίζω κιόλας επειδή καταλαβαίνω τη θέση που βρίσκονται... έτσι κι αλλιώς σύμφωνα με τον τρόπο που εκφράζεστε, ποιός δεν προτιμάει να πουλήσει, λεφτά θα πάρει εξάλλου. Θα 'πρεπε να 'ναι χαζός ο άλλος να έχει περιουσιακό στοιχείο και όταν δεν το θέλει πια να προτιμάει να το πετάξει απο το να βγάλει χρήματα απ' αυτό.:P

Δημοσ.

Εντάξει, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό εδώ, εδώ και 16-17 χρόνια γυρνάω όλη την Αθήνα ανά 4-5 μέρες κατά μέσω όρο και ζήτημα να 'χω διαπιστώσει τρία αυτοκίνητα εγκατελειμένα

Για ποια Αθήνα λες? Μήπως αυτή στην πολιτεία Μέιν των ΗΠΑ?

Γιατί στη δική μας Αθήνα βλέπεις 2-3 ανά τετράγωνο, άσε που ούτε το αυτοκίνητο της google street view δεν προλαβαίνει να τη γυρίσει μέσα σε 4-5 ημέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τί θες να μου πείς, οτι όλα τα εγκατελειμμένα έτυχαν στην περιοχή σου;; Έλα τώρα...

Πιο πολλά είναι τα εγκατελειμμένα χαμόσπιτα απο τα αυτοκίνητα που έχουν πιάσει αράχνες.

Ανα 4-5 μέρες είμαι σε διαφορετική γειτονιά ή περιοχή εννοώ.

2-3 ανά τετράγωνο;; Πλάκα μου κάνεις;

Δημοσ.

Δεν ήθελα να πω κάτι διαφορετικό από αυτό που έγραψα.

Όσο για τη σύγκριση εγκαταλελειμμένων σπιτιών και αυτοκινήτων δεν βλέπω το point σου, έστω είναι περισσότερα τα σπίτια, so?

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό εδώ, εδώ και 16-17 χρόνια γυρνάω όλη την Αθήνα ανά 4-5 μέρες κατά μέσω όρο και ζήτημα να 'χω διαπιστώσει τρία αυτοκίνητα εγκατελειμένα(Η φάση είναι οτι απο 'χθές που είδα το μήνυμά σου, μόνο ένα μου 'ρχεται στο μυαλό κι αυτό μπορεί να έμεινε εκεί επειδή πέθανε ο ιδιοκτήτης του :P) οπότε δεν ευθύνεται αυτό για το πρόβλημα στάθμευσης.

Σε προηγούμενο μήνυμά μου έγραψα για προτάσεις του συνδικάτου οικοδόμων,.......................

Δε νομίζω πουθενά να έγραψα ότι τα ακινητοποιημένα φταίνε για το πρόβλημα στάθμευσης (θα ήταν ηλίθιο άλλωστε).

Συνεισφέρουν όμως.

Και λυπάμαι αν σου χαλάω το σκεπτικό αλλά η οικονομική κατάσταση ("δεν έχω να πληρώσω για γκαράζ") ή το πόσο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα δημιουργεί κάποιος, ουδεμία σχέση έχει με τα αν είναι παράνομος, πράγμα μεμπτό και κατακριτέο.

Επίσης αυτός που δήλωσε χώρο στάθμευσης στον οποίο και δεν πάει το όχημά του (για τους όποιους λόγους) είναι παράνομος εις διπλούν.

Και καταλαμβάνει χώρο που δεν του ανήκει ή δεν μπορεί να έχει χρήση (οδόστρωμα) αλλά και έχει κάνει ψευδή δήλωση ύπαρξης και χρήσης κλειστού χώρου στάθμευσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...