Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί γκρινιάζετε ρε?!

Δηλαδή τι το μεμπτό βρήκατε στην κίνηση αυτή?!

Θελει store. Γιατι να μην ειναι μεσα στη βασικη εγκατασταση?

Ευτυχως εδω και χρονια το εχω ανικαταστησει με το paint.net. Αριστο και ελευθερο προγραμμα

• Like 2
Δημοσ.

Το χρησιμοποιουσα 10 χρονια. Καπου πηρε το ματι μου οτι στελνει δεδομενα. Μπορει να ναι βρωμα, ομως.

Καλυτερα να το ψαξετε εσεις.

Δημοσ.

Την κάτσαμε. Την χρησιμοποιω για 50 screenshot pastes τη μερα :P

B8Zit.png + Print Screen ; 

(αποθηκεύει αυτόματα το screenshot σε φάκελο στις εικόνες σου, αυτό εννοείς; )

• Moderators
Δημοσ.

B8Zit.png + Print Screen ; 

(αποθηκεύει αυτόματα το screenshot σε φάκελο στις εικόνες σου, αυτό εννοείς; )

Όχι. Για το εύκολο με λίγα και άμεσα κλικ editάρισμα της περιοχής της εικόνας που θέλω. Είτε με μετακίνηση, είτε με κόψιμο άκρων (π.χ. για dual monitor print screens που θες μονο τη μια εικονα ή για περιοχές συγκεκριμενες). 

Anyway...

Δημοσ.

Όχι. Για το εύκολο με λίγα και άμεσα κλικ editάρισμα της περιοχής της εικόνας που θέλω. Είτε με μετακίνηση, είτε με κόψιμο άκρων (π.χ. για dual monitor print screens που θες μονο τη μια εικονα ή για περιοχές συγκεκριμενες). 

Anyway...

snipping tool (των windows) ή με alt + prnt scrn βγαζει μόνο το ενεργό παράθυρο

• Like 1
Δημοσ.
Κατεβασε το greenshot :) Δινει την ευχερεια του print screen των mac. και βλακεια τους που ακομα δεν εβαλαν κατι παρομιο στα windows.
Υπάρχει για Windows :)

Όχι. Για το εύκολο με λίγα και άμεσα κλικ editάρισμα της περιοχής της εικόνας που θέλω. Είτε με μετακίνηση, είτε με κόψιμο άκρων (π.χ. για dual monitor print screens που θες μονο τη μια εικονα ή για περιοχές συγκεκριμενες). Anyway...
Greenshot. Θα σε βολέψει. Όταν βγάλεις το screenshot μπορείς να πεις edit In greenshot και μετά σου ανοίγει κάτι σαν paint editor. Από εκεί μπορείς να το στείλεις clipboard ή save.Με έχει βολέψει άπειρα.
Δημοσ.

Ανακάλυψαν μάλλον ότι για να πουλήσουν τα surface χρειάζονται αξιόλογες εφαρμογές. Καλώς ήρθατε στον δρόμο της Apple (μην αρπάζεστε δεν έχω).

Δημοσ.

Ανακάλυψαν μάλλον ότι για να πουλήσουν τα surface χρειάζονται αξιόλογες εφαρμογές. Καλώς ήρθατε στον δρόμο της Apple (μην αρπάζεστε δεν έχω).

Και ποιες ειναι αυτες οι περιβόητες "αξιολογες" εφαρμογες ,που δεν εχει προσβαση ο χρηστης του Surface και γενικα των windows desktop και που να ειναι και deal breaker? 

Δημοσ.

Και ποιες ειναι αυτες οι περιβόητες "αξιολογες" εφαρμογες ,που δεν εχει προσβαση ο χρηστης του Surface και γενικα των windows desktop και που να ειναι και deal breaker? 

To Sortly π.χ. Εμενα με εχει βολεψει απιστευτα. Δεν εχω βρει παρομοια εφαρμογη πουθενα. Αλλα δυστυχως, επρεπε να παρω iPad για να την χρησιμοποιησω. Κινητο iOS για κανενα λογο, ποτε :P

Δημοσ.

Θελει store. Γιατι να μην ειναι μεσα στη βασικη εγκατασταση?

Ευτυχως εδω και χρονια το εχω ανικαταστησει με το paint.net. Αριστο και ελευθερο προγραμμα

Συμφωνω απολυτα για το  paint.net, εχω μαγειρεψει πολλα πολλα screen shot για audit με αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...