News Editors insomnia.gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 News Editors Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 H Xiaomi ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ένα ακόμη smartphone, το Mi5s, μια διαφορετική έκδοση του Mi5 με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Απαντώντας κυρίως στην OnePlus και το OnePlus 3, το Xiaomi Mi5s έρχεται με οθόνη ίδιων διαστάσεων στις 5,15 ίντσες και Full HD ανάλυση, ενώ γνωρίζουμε από το προηγούμενο μοντέλο ότι διαθέτει πολύ καλή φωτεινότητα και εξαιρετικά χρώματα. Ο επεξεργαστής είναι μια από τις σημαντικότερες αλλαγές αφού το Xiaomi Mi5s ενσωματώνει το καλύτερο SoC της Qualcomm, το Snapdragon 821 που ανακοινώθηκε πριν μερικές εβδομάδες, με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2 GHz καθώς και Adreno 530 GPU. Η μνήμη βρίσκεται στα 3GB και η χωρητικότητα στα 64GB, χωρίς να μπορεί να επεκταθεί αφού δεν υπάρχει microSD θύρα. Η μπαταρία ανεβαίνει στα 3200mAh αλλά η ανάλυση της κύριας κάμερας περιέργως πέφτει από τα 16 στα 12MP. Η εμπρόσθια κάμερα παραμένει πάντως στα 4MP με διάφραγμα f/2.0. Τέλος το Xiaomi Mi5s υποστηρίζει dual sim και διαθέτει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στην εμπρόσθια όψη που αποτελεί τεχνολογία της Qualcomm και λειτουργεί με υπέρηχους. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις αρχές του επόμενου μήνα, με την τιμή για την περίοδο των προπαραγγελιών να έχει οριστεί στα €340 περίπου.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Απαντηση στο OnePlus3 σε τι ακριβως? Στο near stock android που δεν εχουν τα xiaomi ή στα 6gb ram που επισης δεν εχει? Καλα για το γεγονος οτι το OnePlus3 μεχρι και Ελληνικα εχει και φυσικα με δωρεαν μεταφορικα ερχεται Ελλαδα ασχολιαστο Μεχρι και το μπροστινο μερος με τα κουμπια αντιγραψανε. Καλη και χρυση σε καποια πραγματα η Xiaomi σε καποια πραγματα αλλα ειπαμε. 3
karaLRS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Απαντηση στο OnePlus3 σε τι ακριβως? Στο near stock android που δεν εχουν τα xiaomi ή στα 6gb ram που επισης δεν εχει? Καλα για το γεγονος οτι το OnePlus3 μεχρι και Ελληνικα εχει και φυσικα με δωρεαν μεταφορικα ερχεται Ελλαδα ασχολιαστο Μεχρι και το μπροστινο μερος με τα κουμπια αντιγραψανε. Καλη και χρυση σε καποια πραγματα η Xiaomi σε καποια πραγματα αλλα ειπαμε. βασικά έχουν και διαφορετική οθόνη οπότε δεν νομίζω ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία. στα 350€ που έχει τώρα το Xiaomi Mi5s δεν αξίζει νομίζω. ναι έχει καλύτερο επεξεργαστή , 128 gb ram , λογικά καλύτερη κάμερα και μπαταρία αλλά δεν έχει το service που περιμένεις. Προσωπικά το λογισμικό με βολεύει περισσότερο από το clean android αφού έχει ενσωματωμένα τα πάντα παρόλα αυτά είναι προσωπικό γούστο. αν είχε 300€ θα ήταν νομίζω πιο τίμια αγορά από το one plus 3. @edit το Mi5s 3gb ram/64gb βγαίνει στα 296. Καλή τιμή για imx 378(χωρίς ΟΙS) , snap 821 , 64gb , 3200mah Μπαταρία.
kostasSTi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν και έχω Oneplus3, το 5s μου έχει κινήσει την περιέργεια! Όμορφο είναι, ποιοτικό λογικά θα είναι (σαν το 5), λέω να ρίξω μια δοκιμή...
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 βασικά έχουν και διαφορετική οθόνη οπότε δεν νομίζω ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία. στα 350€ που έχει τώρα το Xiaomi Mi5s δεν αξίζει νομίζω. ναι έχει καλύτερο επεξεργαστή , 128 gb ram , λογικά καλύτερη κάμερα και μπαταρία αλλά δεν έχει το service που περιμένεις. Προσωπικά το λογισμικό με βολεύει περισσότερο από το clean android αφού έχει ενσωματωμένα τα πάντα παρόλα αυτά είναι προσωπικό γούστο. αν είχε 300€ θα ήταν νομίζω πιο τίμια αγορά από το one plus 3. @edit το Mi5s 3gb ram/64gb βγαίνει στα 296. Καλή τιμή για imx 378(χωρίς ΟΙS) , snap 821 , 64gb , 3200mah Μπαταρία. Σιγα μην εχει 1 ΤΒ ram 3
karaLRS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει μιλαγα για το xiaomi mi13s(mi4 3g ram, mi5s 4gb....,mi6 5.5gb)
Darthrevan7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Απαντηση στο OnePlus3 σε τι ακριβως? Στο near stock android που δεν εχουν τα xiaomi ή στα 6gb ram που επισης δεν εχει? Καλα για το γεγονος οτι το OnePlus3 μεχρι και Ελληνικα εχει και φυσικα με δωρεαν μεταφορικα ερχεται Ελλαδα ασχολιαστο Μεχρι και το μπροστινο μερος με τα κουμπια αντιγραψανε. Καλη και χρυση σε καποια πραγματα η Xiaomi σε καποια πραγματα αλλα ειπαμε. Ποια απάντηση ? Απλά το ξεφτίλισε το oneplus , έτσι απλά και όμορφα όπως ήδη έχει κάνει με το Mi5 Exclusive , διότι τα mhz στην ram είναι πολύ ανώτερα σε σχέση με του oneplus 3 και το oxygen os είναι για πέταμα .
overpower Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ποια απάντηση ? Απλά το ξεφτίλισε το oneplus , έτσι απλά και όμορφα όπως ήδη έχει κάνει με το Mi5 Exclusive , διότι τα mhz στην ram είναι πολύ ανώτερα σε σχέση με του oneplus 3 και το oxygen os είναι για πέταμα . lol
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Απαντηση στο OnePlus3 σε τι ακριβως? Στο near stock android που δεν εχουν τα xiaomi ή στα 6gb ram που επισης δεν εχει? Καλα για το γεγονος οτι το OnePlus3 μεχρι και Ελληνικα εχει και φυσικα με δωρεαν μεταφορικα ερχεται Ελλαδα ασχολιαστο Μεχρι και το μπροστινο μερος με τα κουμπια αντιγραψανε. Καλη και χρυση σε καποια πραγματα η Xiaomi σε καποια πραγματα αλλα ειπαμε. αυτο δεν ηταν που τα 6GB δεν ηταν πραγματικα σαν τις καρτες της Nvidia?
nhzt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 βασικά έχουν και διαφορετική οθόνη οπότε δεν νομίζω ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία. στα 350€ που έχει τώρα το Xiaomi Mi5s δεν αξίζει νομίζω. ναι έχει καλύτερο επεξεργαστή , 128 gb ram , λογικά καλύτερη κάμερα και μπαταρία αλλά δεν έχει το service που περιμένεις. Προσωπικά το λογισμικό με βολεύει περισσότερο από το clean android αφού έχει ενσωματωμένα τα πάντα παρόλα αυτά είναι προσωπικό γούστο. αν είχε 300€ θα ήταν νομίζω πιο τίμια αγορά από το one plus 3. @edit το Mi5s 3gb ram/64gb βγαίνει στα 296. Καλή τιμή για imx 378(χωρίς ΟΙS) , snap 821 , 64gb , 3200mah Μπαταρία. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_471491.html?fds τώρα το έχει με προσφορά 302€
Προτεινόμενες αναρτήσεις